Snak

Mere indhold efter annoncen
moderator
Takker. Har netop af samme grund tømt alt hvad der hed mayo, sennep, tacosauce, kapers osv i skraldspanden så der er mindre glas i stedet for de store patentglas jeg har.

Afsted mod Svanemøllen for at købe chocolate scoth bonnet hos grønthandleren. 1 kr stykket er jo en gave. 1000 tak for tippet til ham der gav det tidligere i tråden.
Dette er en signatur.
Har lige smidt et stykke foie gras i oven til langtidstørring (48 timer ved 52 grader). Skal rives fint henover tun-sashimi (øvrigt tilbehør: frysetørrede hindbær, ponzuskum).
Just think of the trees: they let the birds perch and fly, with no intention to call them when they come and no longing for their return when they fly away. If people's hearts can be like the trees, they will not be off the Way
Bare renset og så smidt i ovnen ?

Lyder sgu da meget cool, omend dyrt at have en ovn kørende i 48 timer, lav varme eller ej.
Jeg har bare skåret et stykke af og smidt det i ovnen. Da det skal rives fint, forestiller jeg mig bare at navigere udenom urenhederne. Er dog kommet i tvivl om, hvorvidt jeg mon skulle have forsaltet stykket? Og så er jeg lidt uskker på det med temperatur og bakterieformering - har derfor valgt at skrue varmen op til 55-57 grader. Gad vide om der så bliver noget tilbage?
Just think of the trees: they let the birds perch and fly, with no intention to call them when they come and no longing for their return when they fly away. If people's hearts can be like the trees, they will not be off the Way
moderator
Du har ikke renset først? Til en anden gang ville jeg nok rense da der jo er ekstremt mange blodårer og "strenge" i sådan en fætter.

Jeg er spændt på om man overhovedet kan tørre det sådan? Har du set det før? Jeg har hørt om frysetørret Foie Gras, men ikke normalt tørret.
Dette er en signatur.
Det kan du have ret i. Jeg stod med en dybfrossen foie gras og tog en ureflekteret beslutning - skar den over og smed den direkte i ovnen! Så må vi se, om jeg har skudt mig selv i foden... Kan heldigvis nå et nyt forsøg, hvis det kikser...
Just think of the trees: they let the birds perch and fly, with no intention to call them when they come and no longing for their return when they fly away. If people's hearts can be like the trees, they will not be off the Way
"Jeg er spændt på om man overhovedet kan tørre det sådan? Har du set det før? Jeg har hørt om frysetørret Foie Gras, men ikke normalt tørret."

Retten smagte jeg hos Restaurant Fusion i Aalborg - og det var chefen, Vinh, der ved samme lejlighed fortalte mig om de 48 timer ved 52 grader.
Just think of the trees: they let the birds perch and fly, with no intention to call them when they come and no longing for their return when they fly away. If people's hearts can be like the trees, they will not be off the Way
moderator
Jamen så må det jo kunne lade sig gøre. Glæder mig til at høre om resultatet.
Dette er en signatur.
Deal!
Just think of the trees: they let the birds perch and fly, with no intention to call them when they come and no longing for their return when they fly away. If people's hearts can be like the trees, they will not be off the Way
Har ikke læst denne, men det kan have interesse for mad-nørder:

http://www.information.dk/297017

"Ærlighed, renhed, ansvarlighed er grundværdier i det Nye Nordiske Køkken. Vores nationalkarakter er renset for usympatiske egenskaber, forstår man. Men de vrede reaktioner på, at Noma måtte nøjes med to Michelin-stjerner, viser langt mindre tiltrækkende sider af danskheden: selvovervurdering og manglende vilje til at erkende egne begrænsninger"
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
annonce