Jeg lavede lammebov i går på pulled-måden, hvor den lige fik 6-7 min under grillen til sidst.
Nu har jeg en masse lammefedt, som jeg ikke helt ved, hvad jeg skal stille op med.
Det har selvfølgelig en så karakteristisk smag, at anvendeligheden ikke er så stor, men det har and jo for så vidt også, og jeg kan godt lide en bøf eller kartofler stegt i andefedt.
Nå, måske en hapser med grillet brød, lammefedt (tænk lardo) med et confiteret hvidløg og friteret salvie?
Edit - de første par Google-hits henviser til kosttilskud til underernærede hunde og katte ...
Nu har jeg en masse lammefedt, som jeg ikke helt ved, hvad jeg skal stille op med.
Det har selvfølgelig en så karakteristisk smag, at anvendeligheden ikke er så stor, men det har and jo for så vidt også, og jeg kan godt lide en bøf eller kartofler stegt i andefedt.
Nå, måske en hapser med grillet brød, lammefedt (tænk lardo) med et confiteret hvidløg og friteret salvie?
Edit - de første par Google-hits henviser til kosttilskud til underernærede hunde og katte ...
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.