Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvis man ser bort fra de asiatiske, hvor meget henter andre restauranter så i Sydamerika eller Asien?
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
@Gasbarroni

Jeg tror, at du er klar over, at jeg harcelerede (måske et for stærkt ord) om det generelle globale forsyningssystem, deraf hvidløgs-eksemplet. Ud over det er min løse påstand, at Nomas globale CO2-aftryk er mindre end den gængse restaurants. Hvis du ikke prøver at modsige dette, kan jeg virkelig ikke se din agenda.
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Tip til Dagens Aftensmad.

Hjemmelavet tomatsuppe m. croutoner, friske urter og fintsnittet sprød salat.

Hjemmelavet Panini m. mozzarella, røget mørbrad og rød peber.

Jeg spiste det i går - og det er jo herlig mad.


Det kunne være en dejlig tradition, hvis flere gad beskrive deres aftensmad. Jeg savner inspiration. Det behøver ikke være luftbagt torskefinne med emulgeret solsikkehår for at det skal nævnes. Mange af os har jo børn og arbejde hvilket giver os cirka 45 minutter til at lave maden før der er krisestemning.

"Som jeg efterhånden har skrevet mange gange, er der her tale om en defensiv krig i den forstand at den ikke handler om at erobre territorier."
moderator
Jeg er faldet af på den madmæssigt. Der er tale om gastronomisk devolution. Igår fik jeg frikadeller med kartoffelsalat. Sidstnævnte var noget købehalløj.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
moderator
@Pukle

Tidligere havde vi den fine aftensmad-tråd, men den er så småt afgået ved døden. Det ville nok være oplagt at skyde den slags af herinde, nu hvor der er en mere dedikeret opskrift-tråd.

Jeg har desværre ret travlt for tiden, så det er begrænset hvor mange gastronomiske eventyr jeg bevæger mig ud i. I går stod den på shawarma fra den lokale shawarma-pusher.

I morgen tager jeg dog afsted til en hytte i Sverige sammen med en lille flok gode venner. Der skal nok komme noget drengerøvsmadmad på bordet. Pulled pork satser jeg på bliver en af de ting vi skal fortære.
https://kortlink.dk/sudv
Jamen, det kan vi da godt. Her står den også på 2 små børn, så tiden kan være knap. I går blev det til:

- Karamelliseret gris
- Blå kartofler (fra Din Baghave), gulerødder og løg bagt med andefedt og timian
- Bagt spidskål med parmesan.

Det tog ca. 45 min, hvoraf det meste passede sig selv i ovnen langt henad vejen.
Caniggia's kone, model Mariana Nannis, om Maradona: "At times I believe Diego is in love with my husband. It must be the long hair and big muscles."
Det lyder godt!

Den med at lave meget af maden i ovnen er jeg fan af - det giver lige lidt tid til en pudekamp.

Så står min kæreste for salaten for det mestrer hun.

Jeg tror jeg prøver en omgang karamelliseret grissebasse. Gider du smide en forklaring op?
"Som jeg efterhånden har skrevet mange gange, er der her tale om en defensiv krig i den forstand at den ikke handler om at erobre territorier."
“Jeg tror, at du er klar over, at jeg harcelerede (måske et for stærkt ord) om det generelle globale forsyningssystem”


Det gjorde du måske, men Noma-eksemplet var i givet fald ikke videre velvalgt, hvilket jeg blot påpegede. Nordisk betyder ikke lokalt.

Jeg har ingen forudsætninger for at kunne udtale mig om deres samlede CO2-aftryk, men hvis du har det, er det da fint.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
@ Pukle.

Snit et løg og frituresteg/ steg det indtil det bliver gyldent. Læg det til side.

Lad en skvæt olie blive tilbage og svits en 5-6 fed hvidløg til de får farve. Så på med noget skært gris i tynde skiver (brugte kotelet i går), og giv det et par minutter.

Dernæst på med 4 spsk sukker, 1 spsk. soya, 1 spsk. fiskesovs og 1 spsk. østerssovs (havde dog kun fiskesovs, så den fik lidt eddike i stedet for). Lad det være på panden indtil væsken er fordampet og "sovsen" bliver tyk og klistrer til kødet. Smag til og på med de friterede løg. Det tager 15 min.
Caniggia's kone, model Mariana Nannis, om Maradona: "At times I believe Diego is in love with my husband. It must be the long hair and big muscles."
@ sir

Hvordan gik det med din chilisauce, og vil du evt smide en guide op?
annonce