Snak

Mere indhold efter annoncen

Mary indlagt

lør 8. jan 2011
96 kg og 198 cm
Er hun syg?
Er hun syg?

Hun lider vist af maveonde.
\"I\'m the motherfucking fucking one who calls the shots\"
Ifølge TV2-News tidligere i dag var en hele fødegang inddraget til Mary. Ligeledes er et hold af "eksperter" holdt klar siden i hvert fald jul og nytår. Ved pladsmangel på fødeafdelingen ville fødende blive henvist til andre hospitaler.

Selvom jeg ikke er republikaner, så finder jeg dette provokerende.
Særligt hold af læger og jordmødre samt en hel gang til rådighed. Mary og Frede skal klart nok have en god behandling. Mindre kan vel gøre det? også selvom hele cirkus-PET med garanti også vil være til stede, så burde et par stuer samt en læge og jordmoder kunne klare arbejdet.
@romer

Same old story, sådan er det nu engang bare.

Jeg ønsker vores Kronprinsesse held og lykke, og jeg glæder mig over, at min mor og søster i dag har årets bedste dag.
Kongehuset kan det, som end ikke fodboldlandsholdet kan mere, samle folket, og derfor er det her en stor begivenhed, som fortjener glamour og masser af hysterisk fokus.
Jeg må indrømme jeg synes det er ret ulækkert at hun skal have en hel gang for sig selv... Også kan almindelige danskere (der betaler for at det overhovedet kan lade sig gøre at hun lever som hun gør) bare smutte et andet sted hen...

Jeg må indrømme at det her godt nok er en afgrundende til jeg er imod kongehuset... Selvom Mary næppe har bedt om at få en hel gang for sig selv, så synes jeg stadig det er latterligt.

EDIT: Nå ja, held og lykke til Mary med fødslen :-)
A little girl is in the bathroom when her father steps out of the shower. She says, “Daddy! When am I gonna get a penis?” “As soon as Mommy leaves for work.”
En stor taler bliver han vist aldrig. Men tillykke.
Tillykke med endnu en ligegyldig tråd..
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Hvis hun har et maveonde, kunne det måske hjælpe at hoppe en tur på tønden.
@Teleduffe

Kongehuset kan det, som end ikke fodboldlandsholdet kan mere, samle folket, og derfor er det her en stor begivenhed, som fortjener glamour og masser af hysterisk fokus.


Der er vist mange ting, der har større samlende effekt for den danske befolkning (eller potentiale til at have det) end lige præcis kongehuset og som samtidig formentlig ikke har potentiale til at dele befolkningen i samme grad som kongehuset har.

http://tvtid.tv2.dk/nyto…269086.html
Great players are just like death and taxes, sooner or later, they're gonna get you.
annonce