Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Forza ACM!
NBA Christmas er i fuld gang, Knicks tager nu imod Miami, men derefter kommer de to største kampe, Boston-Magic og Cavs-Lakers... Nogen der skal se det?
Skrevet af Nowitzki
Ja, er hjemme ved de gamle så kan se DK4! Top nice. Er mega klar på Lakers-Cavs. Bli´r sweet.
Skrevet af Forza ACM!
har lige anskaffet mig NBA League Pass og det virker upåklageligt.
Og ja - lakers cavs bliver for sweet
Skrevet af Ragazzo
Cavs vs Lakers idag! Kobe vs LeBron! Shaq tilbage i Staples Center! Blir stort!

- Hvem holder i med iaften? ;)
...Where the amazing things happens... Success is temporary, Loyalty is forever "Han er jo nærmest en lille maskot. Prøv at se engang.. Gabriel Milito tørrer hans hår, som var han en lille baby." Morten Bruun om Bojan Krkic "Håret er sat, og...
Skrevet af Nowitzki
Nå - det blev sgu noget af en fuser. Tror Lakers havde spist lidt for meget and osv. Var lige et skridt efter Cavs hele aftenen... Og Kobe med en af hans hyppige forfærdelige shooting nights. 11 af 32... Er 34 % til dem der godt vil ha´ lidt uddybning og det er ganske elendigt så tillykke med det. (er det tydeligt at jeg ikke er den store Kobe-fan!?)
Hvor var det dog fedt at se Kobe støde ind i Shaq gentagne gange uden at få medlidenheds-calls. Og så selvf. når Shaq dunker - Bynum sku´ i hvert fald ikke nyde noget kunne man se!
Skrevet af The Emperor
Ja, Lakers faldt desværre helt sammen med Kobe i hovedrollen. LeBron tog dog henholdsvis Odoms, Fishers og Kobes provokationer med bravur.

Ricky Rubio var igen fremragende mod R. Madrid i dagens opgør, der endte 57-79 til gæsterne fra Barcelona!

Mon ikke Rubio er at finde i NBA i år 2011?
Skrevet af Nowitzki
Er han vel nok, men tvivler på Minnesota får ham.

Kobe med endnu en buzzer-beater i går. Er dog virkeligt skræmmende at Lakers kun vinder med 1 point mod Sacramento. Vel at mærke et Sacramento-hold uden Tyreke Evans og Kevin Martin. Det er 45 p de mangler der. Må sige jeg har halvstore forventninger til Kings når de får alle mand klar.
Skrevet af Nubian
Et vedholdende rygte er dog at Kings går efter at trade Kevin Martin. Kan de få nogenlunde værdi for ham har de dog en fantastisk god samling unge spillere i Tyreke Evans (mulig ROY), Hawes, Thompson og Casspi (overraskende god rookie fra Israel).

Lederen af holdet fremadrettet kan kun være Evans. Meget stort talent som skal have 2-guard positionen. Kings mangler måske så en anstændig point guard (>> Beno Udrih) hvilket bør være noget man går efter at få retur i en Martin trade.
See it's a positive force which guides my course It ain't Little Bo Peep, who's sheep Little lost It's the Tribe, the God Tribe of Shabazz First on the planet Earth, but definite to be the last
Skrevet af Nowitzki
"Lederen af holdet fremadrettet kan kun være Evans"... Mener da nok Martin har noget at sku´ ha´ sagt der. 24,6 p pr game sidste sæson og 30 i de fem kampe han nåede i år. Vi snakker altså en top-10 spiller i NBA. Ville være helt hul i hovedet at trade ham...
Skrevet af Nubian
Ah Dirk, der strammer du den vist. Martin har i sin sjette sæson aldrig været all-star, og aldrig all-nba noget som helst. D.v.s. at han ikke rangeres top 25, så hvordan du kommer til top 10 er lidt af en gåde.

3/3/42%. Det er Martins assists/rebounds or fg% for sidste sæson. De tal indikerer korrekt at han er en 1-dimensionel spiller. Han er heller ikke en god forsvarsspiller. (dog er de 42% historisk lav for Martin; han er faktisk en rimelig efficient scorer).

For mig er Tyreke Evans ubetinget det største aktiv Kings ligger ind med. Og selv om Evans figurerer som point guard ofte, så er han en 2 guard. De mangler en defensiv center og en ordentlig point guard. Martin kan måske skaffe dette via trade. Det er helt oplagt at trade ham, hvis der kan skaffes ordentlige spillere retur.
See it's a positive force which guides my course It ain't Little Bo Peep, who's sheep Little lost It's the Tribe, the God Tribe of Shabazz First on the planet Earth, but definite to be the last
Skrevet af Nowitzki
Jeg mener nu også mest som scoringsmaskine. Der var han nr. 7 sidste i NBA og som sagt lå han på 30 point i de fem kampe han nåede i år. Så det er på den baggrund at jeg siger han er en top-10 spiller. Dæleme sjældent hold trader en top-10 scorer væk. Men det sker da - men kan nu ikke se hvorfor, da de gerne sku´ ha omkring $13-16 mio. til sommer at bruge på nye spillere via free agency. Og en PG har de ikke brug for da Evans og Martin begge skal ha´ bolden hele tiden alligevel. Til center ku´ de måske hente Brad Miller, Dampier, Jermaine O´Neal eller Camby.
Skrevet af Nowitzki
Altid fryd når Lakers taber til Clippers. Kobe 10 af 30 skud...
Skrevet af Forza ACM!
Hvad siger i til Arenas sagen? Indtil videre er han suspendet på ubestemt tid. Efter sigende skulle det være fordi han efterfølgende har grint af sagen - noget som Stern ikke har været så glad for. Hvad mener I er en passende straf? Og hvad tror i sagen ender med? Selv siger Arenas, at det blot var en joke der gik for langt...
Skrevet af Chippen
Han får en lang karantæne, hvilket han også fortjener.

Hvordan manden kan være så naiv, at blive ved med at tro, han kunne narre Stern ved at kalde det hele en joke, er mig ubegribeligt. Det synes meget mærkværdigt, at der ikke er nogen, der har fortalt Arenas, at nu må han snart gå ud og indrømme, hvad der er sket og undskylde; istedet for at kalde det for en misforstået joke.

Yderligere formede Arenas hænderne som pistoler, og lod som om han skød på sine holdkammerater for nyligt under præsentationen af holdet før en kamp. Billedet kan ses her: http://media.washingtonp…1-6-10c.jpg

Det menes, at det efterfølgende er det, der har fået Stern til at kalde Arenas "not fit to take court", fordi han ikke kan se alvoren i sagen.

Jeg synes et ban er helt på sin plads, og forventer iøvrigt, at den hårde Stern slår hårdt ned på det! Indtil videre afventer jeg dog politiets behandling af sagen! Normalt er strafferammen for at trække våben og sigte på et andet menneske 5 år. Hvis han ikke ender i fængsel, forventer jeg, at han får en LANG karantæne.

Iøvrigt skiftede Washington navn fra Wasington Bullets tilbage i 1997 - måske de skulle ændre navnet igen.
Wenn ist das Nunstück git und Slotermeyer? Ja, Beierhund das Oder die Flippenwald gersput!
Skrevet af Nowitzki
I starten havde han min sympti da han (sikkert rigtigt nok) sagde at han havde fjernet dem fra hjemmet pga hans datters fødsel. Men det der med at hive dem ud af skabet og joke med dem osv. Det er jo latterligt... Lækkert at se han må bøde 650.000 kr pr kamp efter sådan en dumhed. Bli´r godt nok spændende at se hvor langt sagen går. Fængsel?, kan Wizards komme ud af kontrakten? og hvad sker der med resten af spillerne nu?.
Skrevet af Chippen
kan Wizards komme ud af kontrakten?


De vil i al fald gerne!

Hans kontrakt er jo enorm!
Wenn ist das Nunstück git und Slotermeyer? Ja, Beierhund das Oder die Flippenwald gersput!
Skrevet af LaberLatino
Der er meget sandsynligt en klasse kamp i vente i nat! - Cavs VS. Lakers! Mus see ´TV for basketfans!
Skrevet af The Emperor
Ja, det må siges at være et absolut topopgør. Forhåbentlig formår Lakers at revanchere sig. Kobe er formentlig ekstra opsat på at gøre LeBron kunsten efter fra det seneste møde mellem de to. Det skal nok blive spændende.
Skrevet af LaberLatino
Cavs trak det længste og vandt kampen. RECAP: http://espn.go.com/nba/r…d=300121005

Kobe, hoppede med i klubben over spillere der har fået 25.000 point. Han blev nummer femten med dette antal, og scorede pointet der sikrede ham medlemskab i klubben på et three throw sidst i 2. quater. Han er i iøvrigt den yngste i den klub!

Så all-star starterne kommet frem.

LeBron James med flest stemmer er selvsagt påEastern Conference all star holdet som også har Dwyane Wade, Allen Iverson, Kevin Garnett, and Dwight Howard med.

Western Conference starters: Kobe Bryant, Steve Nash, Carmelo Anthony, Amare Stoudemire, og Tim Duncan.

Reserne bliver offentlig gjort i næste uge og stemmes om imellem head coachérne eller er jeg galt på den her?

I aften/nat møder mine Knicks Lakers.. Dam dam dam dam!!!


Skrevet af Snade
Iverson og KG...... PFFFF!!!

KG har ikke spillet halvdelen af sæsonen, og Iverson startede ud med at gøre sig upopulær i west, og derefter har han spille måske 10 kampe for sixers.... Skide all-star ballot.

Ærgeligt at Kaman ikke starter for west, det havde ellers været fortjent.
annonce
0