Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kattejammer
Robin Lopez er langt fra nogen gud, der kommer ind og fører os til sejr. Men han er altså langt bedre end Jarron Collins. Og ja, vi taber stadig reboundkampen, men forhåbentlig ikke lige så stort. Det kræver selvfølgelig også at Stoudemire løfter sit defensive spil.
Grunden til at Barbosa ikke spiller så meget er jo at Dragic og Dudley har gjort det så godt fra bænken af. Men hvis Barbosa imponerer når han kommer ind, kan han også sagtens ende med at flere minutter end hidtil. Især fordi hans hurtighed måske kan bruges lidt bedre mod Lakers med et par store tunge folk. Men indtil videre i playoff har hans skudprocenter været lavere end både Dragics og Dudleys, så det skal forbedres hvilket selvfølgelig sagtens kan ske.

Vi er alt i alt store underdogs, som jeg ser det.
Skrevet af Nowitzki
I interviewet med ESPN lyder det godt nok som at Bynums knæ er helt skidt - han siger selv at det kun bliver værre. Vigtigt for Phoenix hvis han pakker sammen efter første kamp - eller bare er så hindret i sit spil at de ligeså godt ku´ sætte Mbenga ind.
Skrevet af LaberLatino
Dejligt med Celtics sejr igår! - Fremragende start på serien får mit odds ;-)

- The Run and gun suns håber jeg på snupper hjemmebane fordelen i aften. Kobe har ik´ trænet med siden sidste kamp, da han også påstår hans knæ gør ondt. Han er dog ikke meget for at snakke for meget om det til medierne.

Good luck til Kattejammer og hans Suns!
Skrevet af LaberLatino
Sgu længe siden jeg har set så vild en Bryant. 40 point. 21 point i 3. quater hvor Suns "kun" lavede 24 selv. Vanvittigt.
Skrevet af Nowitzki
Barbosa er suverænt Phoenix´ vigtigste våben fra bænken - får mindst spilletid af alle fra Suns, men er 5-7 (71 %). Må da håbe det går op for Gentry at han skal ha´ mindst 30 min i næste kamp.
Skrevet af Ragazzo
Nowitzki:

Vil mene det er Dragic der er den vigtigste, han har ihvert fald vist storspil i PO
...Where the amazing things happens... Success is temporary, Loyalty is forever "Han er jo nærmest en lille maskot. Prøv at se engang.. Gabriel Milito tørrer hans hår, som var han en lille baby." Morten Bruun om Bojan Krkic "Håret er sat, og...
Skrevet af Nowitzki
Han har en super-kamp mod Spurs - resten er vist ikke noget at gå i selvsving over... Barbosa derimod har leveret i flere sæsoner og er ligaens hurtigste spiller. Er nok bare lidt chokeret over at han ikke bliver brugt mere. Uforståeligt i min verden...
Skrevet af Chippen
Spændende play-off kampe, der ligger for døren.

Endnu mere spændende bliver sommerens Free Agency for en Bulls fan som mig! Nu ligner Bulls pludselig en af favoritterne til at hente BronBron.

Hos Bulls kunne LeBron få et hold, hvor han ikke bliver ene eksplosive scorer. Derrick Rose kan i langt større give assistance end nogle af hans potentielle holdkammerater i Cleveland eller NY vil kunne give.

LeBron kan iøvrigt få indflydelse på, hvilken træner der vælges hos Chicago; hvilket kan få indflydelse. Lebron kunne iøvrigt assisteres af en enkelt eller to role-players; men man har desværre ikke - ligesom i NY - råd til to top-signings (med mindre man slipper af med Hinrich, som har spillet fornuftigt samt Deng, som har en vanvittig kontrakt)...

Spændende bliver det i al fald!
Wenn ist das Nunstück git und Slotermeyer? Ja, Beierhund das Oder die Flippenwald gersput!
Skrevet af LaberLatino
Så står vi op til en nat med Draft lottery og Game 2 i Eastern finalen! Kom så Boston!

Draft lotteriet kan følges her: draftexpress.com
og her: Nbadraft.net - Og selvfølgelig ESPN.com og ESPN radio. Bliver spændende hvem der får first og muligheden for fantastiske John Wall. Genial den knægt! (MANN!!!)

- Desuden viser DK4 lidt klasse og viser game 3 i Eastern natten til søndag i kommende weekend.
Skrevet af LaberLatino
Det blev sgu Wizards der snuppede den. Bliver spændende hvad de ender med at tage. Turner, Wall osv. Der er masser af gode emner.
Skrevet af LaberLatino
Da der bliver Buzzet til half time går domeren over imod scorebordet for at aflevere bolden som de plejer. Der går en fan bag ved (scorebordet) som dommeren vælger at kaste bolden til. Fanen kaster bolden tilbage til dommeren hvorefter dommeren peger på ham og kalder på vagterne og beder dem smider ham ud. WHAT?! - NBA siger de kigger det igennem efter kampen.

Skrevet af LaberLatino
95 - 92 Boston Celtics baby!
Skrevet af Nubian
@Latino

Wizards tager John Wall, det kan der ikke være tvivl om. Spørgsmålet er hvad Sixers gør? De har Iguadala, så umiddelbart mere brug for f.eks. Cousins end Turner. Nets tager hvem der er tilbage af Turner og Cousins, vil jeg skyde på.
See it's a positive force which guides my course It ain't Little Bo Peep, who's sheep Little lost It's the Tribe, the God Tribe of Shabazz First on the planet Earth, but definite to be the last
Skrevet af Norman
Æv...jeg faldt i søvn kl 02....kunne åbenbart ikke holde mig vågen til kampen begyndte, selvom jeg havde nogle koffein drikke...

Blev positiv overrasket da jeg så resultatet, men glad da jeg så at både Carter og Riddick "chokede"
Skrevet af Chippen
Laber:

For det første napper Wizards helt sikkert Wall, alt andet ville være en katastrofe for fremtiden!

For det andet, den fan der får kastet bolden hen til sig, går før det sker og sviner dommeren til; hvorfor dommeren kaster bolden hen til ham, og han kaster den tilbage.

Personligt regner jeg med, at tilskueren får karantæne, og dommeren får en reprimande.
Wenn ist das Nunstück git und Slotermeyer? Ja, Beierhund das Oder die Flippenwald gersput!
Skrevet af LaberLatino
Okay. Kommentatorene var ellers helt forarget over situationen da jeg så det. Og de mente dommeren var alt for streng. Har ikke læst om det siden jeg hørte dem sige det.

- Og er self. enig i Wall valget.
Skrevet af LaberLatino
Lidt til at komme in the mood til nattens kamp:

http://www.youtube.com/w…ure=related - Defense!

http://www.youtube.com/w…hbv12hKARjU - Clutch time!
Skrevet af Forza ACM!
Nu er det nu ikke lige defence de to hold er mest kendt for ;)
Regner stærkt med at Kobe og Lakers fortsætter sit gode spil. Lamar er et match-up problem for Suns, især nu hvor de er nødt til at putte Hill på Kobe. Når det så er sagt kan Odom sagtens gå hen og være en total non-faktor, man ved aldrig helt med ham.
Skrevet af Ragazzo
...Where the amazing things happens... Success is temporary, Loyalty is forever "Han er jo nærmest en lille maskot. Prøv at se engang.. Gabriel Milito tørrer hans hår, som var han en lille baby." Morten Bruun om Bojan Krkic "Håret er sat, og...
Skrevet af LaberLatino
HEHE. Nej det ville være syndt at sige. Men stadig et par fede reklamer.
annonce
0