Snak

Mere indhold efter annoncen
En reklame der lige var fra Aalborg Factory, de laver chokolade, og japanere i deres reklamer...
En reklame der lige var fra Aalborg Factory, de laver chokolade, og japanere i deres reklamer...
Hoho, hold kæft et hit på Brady. Kabooom!

Broncos er ikke(fat dog noget) uovervindelige, når de fucker op med turnovers. Ikke nogen overraskelse må man sige. Klicheerne flyder lystigt.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Jensmoch!

Hvis Chargers vinder i aften så begynder det jo at ligne noget. ALLE resultater flaskede sig perfekt, både mht divisionen, og wild card.

Hvis Rivers har sku performe til sit bedste nogensinde, så er det fanme i aften mod Ravens.

LETS GO BOLTS!

Jeg håber ikke Chargers fyrer Norv Turner. Det har jo stortset udelukkende været vores skadesplagede O-Lines skyld at vi har tabt en masse kampe, og uheldige/dumme fejl, som han intet kan gøre ved. Så har vi tabt tætte kampe imod 2 af de bedste hold i NFL, i Patriots, og Packers.

Den eneste grund til han skal fyres er hvis de som du foreslår er villige til at smide en kæmpe sum penge efter en klasse træner som Gruden, eller Cowher. Eller håber jeg ikke de fyrer ham, da jeg ikke tror nogen anden ville kunne gøre det bedre i Norvs situation.
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Af hjertet tak, Chargers.
@Halil

Ser ud til Pats fik styr på det ;)
-If you are here, who is out finding the cure for cancer?!-
Mon ikke Halil har misset et "ikke" i sit indlæg deroppe, Frydendal.

På det tidspunkt han har forfattet indlægget, var kampen da i hvert fald omkring 4. quarter, og der havde Patriots da fint styr på det.

Mener også det kæmpe hit på Brady var i 4., faktisk.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Ravens... Who is that?

RedPoppy, en anden mulighed er dog at sætte Norv Turner et niveau ned og gøre ham til offensiv koordinator og hente en ny head coach ind der er bedre til at motivere holdet hele sæsonen igennem.
Men jeg har hele tiden sagt at Norv Turner som den offensive koordinator og spilkalder er en af de bedste i ligaen, og Chargers vil få meget svært ved at finde en på samme niveau - det skulle lige være Gruden.

Og hold dog op hvor blev Ravens rykket i stykker. Chargers scorede på de første 5 serier, som det første hold i Baltimore Ravens franchise history, og hvornår er der sidst et hold der har løbet 3 TDs imod Ravens i samme kamp?
Igen, jeg takker!
Hvis man ikke har set det endnu....

http://www.youtube.com/w…WQ6vat1DIRI
annonce