Snak

Mere indhold efter annoncen

Opstart af nyt fodboldhold ( Fonde ) ?

Skrevet af esman
tir 24. jan 2012
Hej Allesammen... :)

Vi er en flok unge drenge (Senior niv.) som allerede er godt i gang med at starte en ny fodboldklub.

Nogle som kender til mulige fonde, hvor man kan søge om penge..?Håber i kan hjælpe.. :)
Skrevet af Noorcap
(Senior niv.)

Jeres niveau er senior? Superligaen eller serie 6?
When nothing is right.... Go left [b]Esbjerg fB[/b] Manchester City
Skrevet af esman
Regner med at vi er nødt til at starte i serie 6.. :/
Skrevet af TimE
Bare lige af nysgerrighed, hvad har fået jer til at beslutte at starte et helt nyt hold op istedet for at tilmelde jer en klub?
"Hvis Leicester ender i top 4 i denne sæson, spankulerer jeg gennem gågaden nøgen på den varmeste sommerdag med flest mennesker." - WulfgarDK
Skrevet af esman
Vi er ca. 20 venner som gerne vil samles i en klub. Hvor vi selv bestemmer alt. Derudover er prosessen med at starte som ny klub spændende.

Skrevet af TimE
Hvor er i fra? Og hvad sigter i efter :)?

Men ja, lyder rigtig spændende. Held og lykke med det :)
"Hvis Leicester ender i top 4 i denne sæson, spankulerer jeg gennem gågaden nøgen på den varmeste sommerdag med flest mennesker." - WulfgarDK
Skrevet af mck
I vil gerne selv bestemme alt....?
Jamen, bare skriv det i fondsansøgningen - så er jeg da sikker på at pengene vælter ind!
up the villa!
Skrevet af Bechgaard
For at ansøge fonde skal i som regel aflevere vedtægter og regnskaber. Er det noget i har styr på?
Skrevet af SotD
For at ansøge fonde skal i som regel aflevere vedtægter og regnskaber. Er det noget i har styr på?


Jeg vil også gerne have en kopi af regnskabet fra år 0.
Silkeborg IF
Skrevet af Sir , moderator
Mon ikke han mener budget? Har du nogle gode råd ellers? De plejer at sidde løst.
Dette er en signatur.
Skrevet af Bechgaard
@SotD

Du er en hat. Nu var jeg tilfældigvis inde og tjekke fonde til min fodboldklub (nye lysmaster) for nyligt og jeg nævner såmænd bare at fonde stiller krav før de udbetaler penge. Regnskaber, budgetter, vedtægter og alt muligt pis og lort skal sendes med. Det er pointen og det er vel underforstået? Det er i øvrigt meget normalt.
Skrevet af SotD
Underforstået eller overvurderet - Det kan sgu snart være det samme. Man indlevere i sagens natur ikke et ikke eksisterende regnskab, men et budget som Sir_C fremhæver.

Men held og lykke med projektet til trådstarter. Vi snakkede også meget om, at starte op selv for 7-8 år siden, men det blev rimelig tungt rent administrativt og det handlede jo egentlig bare om, at vi gerne selv ville bestemme hvordan træningen og kampene skulle køres.

Hvis I har det på samme måde, kan I sikkert få lov til at oprette et Serie 6 hold i en eksisterende klub. Det fik vi, og vi rykkede op to år i træk inden folk begyndte at rejse efter uddannelse på må og få, og vi måtte trække stikket. Det er måske heller ikke så sjovt at stå med en fodboldklub, som skal lukkes ned igen efter et par år, hvis man står med en masse lort man ikke kan komme af med.
Silkeborg IF
Skrevet af Halil
Trådstarter.

Prøv at søge diverse bevillingsnævn ved kommunen.

Der burde være hjælp at hente.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af ForzaGF
Vi har også selv startet et hold op. Vores erfaringer er at det er meget svært at få godendt noget ved de forskellige fonde. Der er både onside, danske spil, ok og sådan nogle forskellige. I stedet havde vi succes med at finde en sponsor, som hjalp os godt i gang.
Ingen husker hvem der blev nummer2
Skrevet af CarefreeCFC
Jeg var i samme situation for ca 1-1,5 år siden da jeg ugenligt arrangerede hyggebold for en gruppe drenge.

Vi var 16 spillere som alle ville være en del af holdet. Du skal også overveje hvor sjovt du vil synes det er når i spiller serie 6 og halvdelen af holdet ikke dukker op - folk glemmer kampe, skal til fødselsdage, har tømmermænd, er skadede, er syge osv. Hvis i "kun" er omkring 20 spillere vil jeg ikke anbefale 11 mands.
Vi var som sagt 16 spillere, og spillede 7mands, i alt 10 spillere skulle bruges pr kamp. Vi havde en kamp på en hel sæson (14 kampe) hvor der var EN der sad over, ellers passede det perfekt eller vi manglede spillere på bænken.

Vi meldte vores eget hold til i Århus Firma Sport, 7 mands fodbold. Tilmeldingen koster ca 5000 (kontigent for at være medlem af firmasport, og en pris for at tilmelde et hold) Det skal man betale hvert år.

Første sæson skal i regne med er dyrere da der også skal købes trøjer til holdet+målmandshandsker+bolde (og hvis i vil være helt vilde, drikkedunke, kegler, overtrækstrøjer osv).

Måden vi gjorde det på var at alle betalte 500 kr for den første sæson, dette skulle så gå til trøjer+tilmelding osv. Alle fik så sit eget spillersæt, som man selv var ansvarlig for. Vi var så heldige nok at finde en af kammeraternes far som gerne ville sponsorere hele tilmeldingen, så de 500 kr alle havde betalt var også nok til at melde os til DM i 7mands.

Det er nok lidt rodet, men jeg håber det hjalp lidt. Fordelen ved firmasport er også at i bare henvender jer, så sender de alt info og papirer i skal bruge for at "oprette" en forening. Jeg tror stadig jeg står som bestyrelsesmedlem og kasser i vores forening.

Vedr. fonde så går det vist ligesom når I søger om at få tildelt en bane og spille på, det tager lang tid, og i får en bane ude på landet. Led efter en sponsor i lokalområdet som i måske kender privat eller nogle af jer snakker godt med.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Sir , moderator
http://www.frederiksberg…nior/11-hs/

Her kan man få et hold i serie 3 hvis man har lyst.
Dette er en signatur.
annonce
0