Snak

Mere indhold efter annoncen
Nu havde en invasion af fastlandet i Japan været meget kostbart set i amerikanske menneskeliv samt resourcer. På den tid lå det slet ikke fjernt at anvende et sådant våben og der var andre episoder i krigen, som kostede flere menneskeliv f.eks. de massive bombninger af tyske byer med brændstorme til følge.

Jeg er ærlig talt glad for, at USA fik våbnet først fremfor Hitler og Stalin. Og Japan for den sags skyld.

Desuden virker sammenligningen med den nuværende konflikt komplet håbløs. Israel vil ikke bruge disse våben offensivt - Så taktisk åndsvage er der vel ikke nogen der tror de er?
Kan serfølgelig heller ikke være sikker, men hvis man ser på den måde de forsvaret Okinawa på hvilket kostet dem et tab på over 100000 mænd, så må man gå ud fra en invision på hovedøen ville blive langt være, og med tanke på hvor amrikanerne ville gå i land plus en total indkaldes fra japan, ville det blive langt sejt træk at komme til tokyo.

De var skøre, de japanere. :)

http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Ten-Go
"Nu havde en invasion af fastlandet i Japan været meget kostbart set i amerikanske menneskeliv samt resourcer. "

Helt enig. Visse fremtrædende amerikanere frygtede således, at de selv ville tabe 1 mio. menneskeliv på en sådan invasion. Antallet tvivler jeg dog stærkt på - USA mistede op imod 300.000 soldater under selve krigen.

"Desuden virker sammenligningen med den nuværende konflikt komplet håbløs. Israel vil ikke bruge disse våben offensivt - Så taktisk åndsvage er der vel ikke nogen der tror de er? "

Helt enig.

"De var skøre, de japanere. :) "

Hehe Pibe. Det der er ekstremisme!
-

De er sgu stadig skøre de japanere;

Mere end et halvt århundrede efter Anden Verdenskrig ransager tyskerne stadig sig selv, og nazismen er obligatorisk pensum i skolerne. Japanerne glemmer deres massakrer, men husker atombomberne over Hiroshima og Nagasaki
http://www.fyens.dk/modules/fsArticle/index.php?ar...
1961: Spurs-Gornik; a group of Spurs fans dressed up as angels and began singing Glory Glory Hallalujah. less than an hour later the words had already morphed from "Glory Glory Hallelujah" to "Glory Glory Tottenham Hotspur"
Sloth77:

Klart det ville blive et sejt træk, men mit gæt er i stedet, at japanerne havde overgivet sig forinden, uden at kæmpe til det sidste. I øvrigt havde Japan forhandlinger med Stalin om overgivelse; man var uenige om betingelserne.

Ikke desto mindre er det lige så frygteligt, at man var amerikansk side ikke advarede Japan eksplicit om A-bomben. Det kunne sandsynligvis have sparet menneskeliv.
-
he he, den var forventelig.

Sværindustrien er dog afløst af mangaproduktion.
Ikke desto mindre er det lige så frygteligt, at man var amerikansk side ikke advarede Japan eksplicit om A-bomben. Det kunne sandsynligvis have sparet menneskeliv.


Når nu de skulle have 2 bomber i ho´et inden de fattede budskabet, så er jeg ikke sikker på, at det ville have hjulpet at sige noget på forhånd.
1961: Spurs-Gornik; a group of Spurs fans dressed up as angels and began singing Glory Glory Hallalujah. less than an hour later the words had already morphed from "Glory Glory Hallelujah" to "Glory Glory Tottenham Hotspur"
"Når nu de skulle have 2 bomber i ho´et inden de fattede budskabet, så er jeg ikke sikker på, at det ville have hjulpet at sige noget på forhånd. "

Måske ikke. Om det var stoltheden eller andet ved jeg ikke. USA meddelte endda, hvad der var sket. Ligegyldigt hvad har amerikanernes vilje til ikke været stor, når det gjaldt at få japanerne til at overgive sig uden civilie tab.
-
Pink: "Orker ikke at læse hel dennne tråd igennem, men jeg har en pænt god fornemmelse af, hvem der er for Hamas herinde, hvem der er for Israel og hvem der "blot" forsøger at se nuanceret på den absurde konflikt. "

Waauh. Du ved godt, hvad der står i den tråd, du ikke har læst. Hvad med at stikke mig se syv lottotegn til på lørdag?

Hvis du så efterfølgende gad bruge tid på at læse den tråd, du nu er i gang med at kommentere, ville du i øvrigt vide, at ingen der endnu har skrevet i tråden, er for Hamas.
Kobaïa iss de hündin
annonce