Snak

Mere indhold efter annoncen
Nej, ikke at de vil det palæstinensiske folk ondt, men at de vil ha´ Jerusalem og området omkring for enhver pris, og her er det gået udover palæstinenserne.. Er du ikk af den mening?
Ronaldo > Messi You gotta love Messi, when Pepe isn't around.
Her er lidt mere vedrørende de onde krigshungrende arabere, og de uskyldige fredselskende israelere.

The Arab Peace Initiative is a comprehensive peace initiative first proposed in 2002 at the Beirut Summit of the Arab League by then-Crown Prince, King Abdullah of Saudi Arabia, and re-endorsed at the Riyadh Summit in 2007. The initiative attempts to end the Arab–Israeli conflict, which means normalizing relations between the entire Arab region and Israel, in exchange for a complete withdrawal from the occupied territories (including East Jerusalem) and a "just settlement" of the Palestinian refugee crisis based on UN Resolution 194 (which calls for a diplomatic resolution to the conflict and resolves that any refugees "wishing to return to their homes and live at peace with their neighbors" should be able to do so or, if they otherwise wish, should be provided with compensation). The Arab League has since readopted the Initiative on several occasions, including during the 2007 summit.
Although a number of Israeli officials have responded to the Initiative with both support and criticism, the Israeli government has swiftly rejected the initiative, saying it was a "non-starter"[...] In 2007, Benjamin Netanyahu, as opposition leader, as well as a number of Likud members, rejected the initiative outright


Så da Saudi Arabien foreslog fred efter 1967 grænserne og vel og mærket uden specifikke krav i forbinde med Right to Return, skød israelerne det ned ? hvordan passer det ind i narrativen ?
@summer

Der kommer ik til at være fred, så længe Netanyahu sidder ved magten. Han kommer aldrig til at sige ja til en nogenlunde fair aftale.
Ronaldo > Messi You gotta love Messi, when Pepe isn't around.
Sir_cumsized:

Glad, log dog af. Ikke bare fra bold.dk.

"Jeg har 7 års skolegang og 10 års hash rygning."

Det fremgår tydeligt. Du er på månen.

ps. Nu har vi set det der propagandalandkort. Man mister land når man taber en krig. Araberne har svigtet palæstinenserne. Ikke Verden! Lad din vrede gå ud over dem.


Prøv at hør bror lort. Du er moderator. Gider du godt snakke pænt?
Jeg er på månen? Prøv at hør her, din ynkelige version af amalie.
Du er på fuckin månen. Svar på mit indlæg, eller hold din fuckin kæft. Er det så svært at fatte?? En fuckin moderator!

I havde iøvrigt ikke svaret på mig, på mit propagandalandkort, som du i samme sætning indrømmer er korrekt. Igen, en moderator? ffs..
Du skal slet ikke blande dig i, hvem eller hvad jeg lader min vrede gå ud over.
Og lige nu, er det dig din patetiske lille moderator..
Har holdt med ____ Siden 18__! Så kom ik og kald mig det pureste plastique..
Åh nej. Nu frygter jeg at du læner dig op af en karantæne og så vil der gå lang tid før vi får guldkorn som:

"Jeg blir jo voller klog af at læse dine indlæg"


Sikke et tab.
"Som jeg efterhånden har skrevet mange gange, er der her tale om en defensiv krig i den forstand at den ikke handler om at erobre territorier."
Så må manden jo give mig en karantæne;) En ip adresse er heldivis ikke jordens sværste ting at skifte..

Men må give jer, i er utrolig gode til at hive sætninger ud af min tekst og lave sjov med dem:) Det sjoveste er, at i hiver sætninger frem, der tydeligvis er ment som humor, og bruger dem til at vise mit lille intellekt. Som så når det kommer til stykket, nok er en smule større end de fleste af jeres.
Er det ikke bare morsomt?:)
Har holdt med ____ Siden 18__! Så kom ik og kald mig det pureste plastique..
El-Ghazali´s indflydelse har været enorm. Hvilken videnskab er det der bliver anset som djævelskab og anti-islamisk? Islam opfordrer til at alt mellem himmel og jord studeres..


Undtagen f.eks. arternes oprindelse.

Hvor kreationismen i de fleste andre lande udgør, i værste fald, en vocal minority, er den i de fleste muslimske lande det altoverskyggende paradigme, selv på de højere læreanstalter. Undtagelsen er især de tidligere Sovjetrepublikker.

Hvilket forklarer, at Harun Yahya modtages som en lærd videnskabsmand på Al Jazeera (den arabiske version, vel at mærke), mens han i Europa og USA nok mest er kendt for at have "bevist", at ål er slanger, og at kunstige fiskefluer er en dyreart og som sådan skabt af gud.

Dog selvfølgelig har andre faktorer end islam spillet ind i mange lande (fattigdom, manglende ytringsfrihed, osv.).

http://ttbook.org/book/s…nce-coexist

"Undtagen f.eks. arternes oprindelse"

- Som er et udfald af, at ordenes (dem i bogen) oprindelse heller ikke må studeres (som i studeres kritisk).
moderator
Israelitternes saga
Amerikansk dramadokumentr fra 2003.
DR K | Tirsdag d. 30 oktober kl. 19.00 - 19.55

"Arven efter jøderne". Jødernes dramatiske historie gennem 3000 år er også historien om skabelsen af verdens første monoteistiske religion. Fra patriarken Abraham og befrieren Moses til digterkongen David og hans søn Salomon finder vi oprindelsen til halakha, den rabinske jødiske lov og jødiske skikke og traditioner.


Dette er en signatur.
Beskrivelsen amerikansk dramadokumentar borger for kvalitet !
annonce