Snak

Mere indhold efter annoncen
Haha, nu fik jeg også læst tråden forfra.

Jeg kan godt følge Roskilde-tankegangen delvist, men jeg har også boet i Jylland i mange år. Jeg plejede at parkere på Svanemøllen station og så nappe S-tog derfra. Det var hurtigt at komme til og fra, og der var altid masser af plads.

Det fik de så smadret på et tidspunkt, så man ikke må holde der ret længe.

Jeg prøver en hurtig tur rundt om runddelen, og finder så et parkeringshus ved biffen eller frb.centeret, som I foreslår. Tak for hjælpen.
fck-medløber.
Der var masser af plads omkring runddelen. Tak.
fck-medløber.
Att: Folk, der bor i og omkring Sluse/Teglholmen:

Hvis man får gæster til overnatning, hvor kan de så parkere?
København.
Parkeringsplads/hus ved Netto/Super Marco på Vestre Teglgade. Første 2 timer gratis, 15 kr I timen efterfølgende, er mit bedste bud. Der skal lige downloades noget parkeringsapp men så skulle det spille.

Har ikke noget bud på parkering i nærheden hvor man kan slippe for betaling, der er en del parkeringsvagter og de er grundige.
Hov, jeg fik da aldrig svaret dig - Tak for buddet.

Det er belastende, at man ikke har mulighed for at have gæster på besøg her på Sluseholmen, uden de skal slippe et par hundrede over en weekend - for at parkere. Jeg ved, at de har fri parkering på Ben Websters Vej, men nu har jeg gået turen et par gange, og det er sgu ikke fordi, at det vrimler med frie pladser. Det er nok ikke noget, man skal satse på.
København.
Jeg har det stik modsat dig Schelden. Jeg bor i NV, hvor der er fri parkering. Jeg ville gerne have betalingsparkering, med beboerlicens selvfølgelig, så det blev nemmere at finde parkeringsplads.

Når jeg kører igennem Lundtoftegade om aftenen, hvor jeg før boede, ser det noget nemmere ud at finde parkeringsplads nu, end da det var gratis da jeg boede der.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Ja, det er selvfølgelig fra den ene yderlighed til den anden.

Da jeg boede i NV(Svanevej), skulle jeg også være heldig, hvis jeg skulle have en plads på gaden. Heldigvis havde vi parkering i gården, hvor man ligeledes kunne leje en plads for 25 kr om dagen. Det var dejligt i forhold til at have gæster på besøg - og billigt.

Nu har jeg ingen anelse om, hvor pokker de skal holde.
København.
Da vi boede på Ørnevej, oppe omkring Mågevej, var der sjældent problemer med at finde parkeringsplads. Også selvom man kom hjem kl lort. Segmentet der var nok knap så meget med bil.
Hvor vi bor nu, er det ejer/andel, og det er tydeligt at mærke, at folk også har råd til bil. Parkering når jeg kommer sent fra arbejde kan ikke ske hundrede meter fra døren, medmindre jeg er heldig nogen lige er kørt.
Formodentlig er nogle af de parkerede biler dog også bare folk som kunne parkere et andet sted, men her er gratis og belejligt.

I Århus kunne man købe nogle gæstekort, så gæster kunne parkere i området på dagsbasis, modsat kun et par timer, for et eller andet fornuftigt beløb. Det løser at man får smidt folk væk, der bare parkerer fordi det er belejligt, men stadig kan have gæster, uden de skal betale flere hundrede kroner som du beskriver.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Har I ikke tilknyttet en P-kælder?

Hvor i NV er det I ca bor? Er det stadig i Fuglekvarteret, eller er I rykket over ved Lygten?
København.
Schelden

Er det ikke bare at parkere længere ude hvor der er gratis og så tage metroen til dig/jer? Hvis bilen alligevel bare skal stå så find en villavej et roligt sted og så hent den når gæsterne skal hjem igen
Is it cold in his shadow?
annonce