Snak

Mere indhold efter annoncen
Ro på. Stodderkongen kunne sagtens mene, hvad han skrev. Det må han så svare på senere.

Det er jo svært at signalere ro på skrift, men er helt rolig.
Du går konstant rundt med en ladt ord-gun i dit bælte, og så snart du ser dit snit til det, trykker du aftrækkeren i bund, hvilket resulterer i salver af irrelevant bavl.

Uden at have læst Kaisers indlæg vil du lige give dit besyv med og gerne i en tone, der lyder vred på tekst. Så kan du for så vidt være nok så rolig bag skærmen.
--
Nationens trunter synes det er helt fortjent hvis Tigers kone får halvdelen:

Tjah

Nu var der i forvejen en ægtepagt på 300 mio usd, som Tiger frivilligt er gået med til, så grisk og grisk....
Hvorfor skal hun egentlig også arbejde gratis? En rigmandskones job er jo ikke bare at f**ke ham, men at sørge for, at han kan være hjemmefra det meste af tiden, uden at skulle bekymre sig om hushold, børnepasning, indkøb mm. Desuden er den kone sådan set også ansvarlig for PR, hun skal sørge for, at holde stien ren og fremstille det bedste billede af familien.
Det betyder jo også, at hun må stille egen karriere og drømme på holdt for ham.... Alt det skulle hun gøre, og så bare gå ulønnet når manden (mis)bruger denne frihed til at r*vrende hende?! Det er vist ikke hende der er grisk...
Jeg synes det er for fedt med folk der censurerer sig selv – hvis ikke du tør skrive "fucke" eller "røvrende", hvorfor så bruge de ord?
If Phil Jackson came back, still no coaching me.
Og de tjenester er en milliard værd, for havde hun ikke givet afkald på sin "karriere" var hun jo helt sikkert blevet multimillionær på egen hånd. Grådige so.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Det er nu mærkeligt at når de tøsebørn gifter sig er det kærligheden, og alt er lyserødt medgang og modgang mm.. Men lige så snart det ender i skilsmisse, er alt det førnævnte glemt.

Jeg skulle nu nok få det til at kører nogenlunde rundt for 300 mio. usd., men alligevel. Det kunne være så fedt hvis han gav alt hvad han ejede til hjælpeorganisationer. Jeg kender ikke loven derovre. Men mon ikke hans talent nok skulle kunne spise ham mæt bagefter?
Inderst inde holder vi jo alle sammen med AGF.
Personligt havde jeg nu ikke haft noget problem med at malke den anden part i et tidligere ægteskab, såfremt loven åbnede op for det.
Hun ville jo seriøst være dum hvis ikke hun gjorde det.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Kvindfolket kan være hævngerrige når forholdet går ned i vasken, det burde ikke komme bag på mange, men noget siger mig at Tiger ikke prioriterer de penge ret højt i hans liv... mon ikke han lige kan nå og gå et par runder golf mere, men får hun også del i hans fremtidige indtjening, eller hvordan er loven skruet sammen?

Man ku´ også stille spørgsmålstegn ved, om denne griske model har været helt tro, i et forhold der åbenbart over længere tid var skidt kørende
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
"Westergaard udelukket fra Haiti-indsamling" - http://ekstrabladet.dk/n…1284811.ece
er klart værd at tjekke ud.

Journalisten slår den underholdende tone an med "Der er gået politiske selvcensur i den storstilede indsamling" ud over hans imponerende danskkundskaber er det også interessant, hvordan han er kommet frem til, at Lauritz.com´s afvisning er et udtryk for selvcensur. Hvis man endelig vil bruge ordet censur i denne forbindelse, bør man vel droppe ordet "selv".

Herefter tager Nationen over med klassikere som "Muhamedanerne er de største undertrykkere. Alle skal bøje sig i støvet for dem, hvis ikke, af med hovedet - det er da snart på tide at den vestlige verden gør noget drastisk ved den sag."

og

"For fanden da Dem der bøjer sig for Islam har ikke fattet en bønne af hvad det er for noget djævelskab.

De tre abrahamiske religioner (jødedom, kristendom og Islam) har intet godt gjort i denne verden.
Især Islam er indbegrebet af ondskab, undertrykkelse og intolerance forklædt som religion."

hvilket sættes lidt i perspektiv af

"som jeg har sagt før, men det blev slettet af moderator

ignorer islam, for hvis man kun må kommentere det positivt, hva er meningen så med at kommentere"
(gad virkelig godt at vide, hvordan det lykkedes for ovenstående at gå over stregen)
Brokke-tosserne på Nationen! slår til igen. Og jeg har - næsten - en lille smule ondt af dem...


http://ekstrabladet.dk/n…1285396.ece

Tænk sig hvor slemt det er, at man bare tre måneder før man skal i Det Kongelige Teater får at vide, at det ikke kan lade sig gøre på den dag, man havde forestillet sig.

Jeg er forarget!


Horst Hrubesch: Manni Bananenflanke - Ich Kopf - Tor Manni Breuckmann: Hertha gegen Wolfsburg - dass ist das Duel der Eunuchen der Liga. Sie wollen's so gerne, können's aber nicht!
annonce