Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sheriffen
Ok, et cafeteria er måske også lige classy nok - det bliver Donnalds.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Lable
Hvis i vil smage en god omgang råd, så har i indtil d. 30 april!
http://www.aok.dk/restaurant-og-cafe/madanmeldelse-koks
Hold da fast. Lyrikken er virkelig smuk. Introen trækker virkelig op. Elsker passagen. \"I don´t know if I´m dead or not To anyone\" Men når jeg hører denne sang forstiller jeg mig selv stå på en strand. Alene. Jeg kan vitterligt relatere til sangen
Skrevet af Sir , moderator
skærpekød er nok det værste jeg har smagt. Det er helt ufatteligt.

Jeg var på musling i går. Synes det er lidt optrækkeri. Retterne er meget små og de anbefaler selv 4-5 retter. Retterne koster 90-165 kr. Det synes jeg ikke helt de var værd. To små stykker torsk til 165 kr er i overkanten. Det var velsmagende men skiller sig ikke rigtig ud.
Dette er en signatur.
Skrevet af Lable
Skærpekød er da fantastisk. Verdens bedste pålæg!
Jeg forstår dog udmærket hvis man ikke kan lide det.
Mine børn kan f.eks. ikke fordrage det, så der har jeg skuffet som far.
Hold da fast. Lyrikken er virkelig smuk. Introen trækker virkelig op. Elsker passagen. \"I don´t know if I´m dead or not To anyone\" Men når jeg hører denne sang forstiller jeg mig selv stå på en strand. Alene. Jeg kan vitterligt relatere til sangen
Skrevet af Sir , moderator
Jeg er ikke kræsen og jeg er ikke bange for at prøve ting, men det var satme skrapt. . Kan godt forstå man skyller det ned med masser snaps.
Hvalspæk er heller ikke lige sagen synes jeg
Dette er en signatur.
Skrevet af Bluto In A Poncho!
Skærpekød bliver ellers sjældent skyllet ned med snaps. Det er dagligdagsmad, og bliver spist af børn og voksne til morgenmad og frokost.
Jeg har været Barcafan længere end dig!
Skrevet af Sir , moderator
Måske fordi jeg var der under Olai at der røg snaps ned
Dette er en signatur.
Skrevet af I.B.
Fantastisk takeaway til prisen:

“SALATEN”
KALVEBRYST, BRISLER, LØG & JORDSKOK
80,


http://bryghusetvendia.dk/fileadmin/Dokumenter/bistro-v/pdf/V_TA_jan_2016.pdf
Just think of the trees: they let the birds perch and fly, with no intention to call them when they come and no longing for their return when they fly away. If people's hearts can be like the trees, they will not be off the Way
Skrevet af Sir , moderator
Hvis man lige er i Hjørring.
Dette er en signatur.
Skrevet af Aka101
Restaurant Svanelunden er vist bedst. Ellers kør til Lønstrup
'This world is about money, so when you are offered those millions you take them. Few people will ever earn so many. I am one of the few fortunates who do. I may be one of the worst buys in the history of the Premiership but I don't care.'
Skrevet af I.B.
"Hvis man lige er i Hjørring."


Yes, I know. Mht byens bedste spisesteder, så har Restaurant Svanelunden gjort det fint, siden ny, ung restauratør tog over for fem år siden. Bryghuset Vendia (Brasserie + Gourmet + Bistro V) er dog fortsat (fulgt af sushirestauranten Kamii) førende. Hvis man er til veltilberedt kromad i uhøjtidelig servering, så bør nedenstående prøves.

http://www.detbettehotel.dk/menukort/
Just think of the trees: they let the birds perch and fly, with no intention to call them when they come and no longing for their return when they fly away. If people's hearts can be like the trees, they will not be off the Way
Skrevet af Jussi
Jeg har spist et par gange på Vendia - virkelig godt.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af I.B.
Takeaway i aftes ender sgu nok med at koste mig dyrt alligevel. Blev "blitzet" på hjemvejen...
Just think of the trees: they let the birds perch and fly, with no intention to call them when they come and no longing for their return when they fly away. If people's hearts can be like the trees, they will not be off the Way
Skrevet af Pizarro
Skal ud at spise om en lille måneds tid og der er efter længere tids drøftelse to steder tilbage at vælge imellem.

Det står mellem Kokkeriet og Mielcke & Hurtigkarl. Er der nogle som kan anbefale det ene sted over det andet?
BERLUSCONI PEZZO DI MERDA!
Skrevet af Nørremark
Har været begge steder, Kokkeriet godt nok for en del år siden, vist før David Johansen kom til. Gode oplevelser begge steder men nu er Kokkeriet jo blevet en Michelin-turistfælde (ifølge Kim Jong(-il) Andersen) så måske du skulle tage Mielche & Hurtigkarl....

Kokkeriet er til dels nyfortolkninger af danske klassikere mens M&H er mere sprælsk med et twist af Asien. Lidt længere henne på foråret kan man sidde på terrassen på M&H med champagne og snacks og udsigt til haven... men det skal måske ikke være afgørende i april.

God fornøjelse!
Skrevet af Seifert
Mielcke er klasser over Kokkeriet, ikke mindst vinmenu mæssigt.
Skrevet af Pizarro
Ja Jose Santos får meget ros alle steder kan jeg se.
BERLUSCONI PEZZO DI MERDA!
Skrevet af Sheriffen
Jeg har ikke været på Kokkeriet men kan kun bakke op om, at vinene på M&H var suveræne.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Seifert
Vi spiste aftensmad på Gentoftes nye Sushi-sted - WATAMI... og det kan ikke anbefales nok!

Det var fremragende. Fik lidt forskellige snacks først, så en laksetatar med den mest fantastiske soya/eddike dressing, okse tataki, en masse uramaki osv. Til sidst en lille fin skål med is på sesamfrø og grøn te.

Alt var ekstremt delikat, de bedste råvare og virkelig anrettet med stor præcision

Nogle knap så gode billeder:
http://imgur.com/a/ZIIqS

Fint lille vinkort med f.eks. Van Volxem Saar Riesling til 345 kr. og ikke mindst en række rigtig gode Sake.

Under 600 kr. for to voksne og en lille dreng. Super service, omgivelser osv.

http://www.watami.dk/

Go go!
Skrevet af BigKahuna
Er der nogen herinde der har erfaringer med Restaurationen?
annonce
0