Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af 2.0
Tusind tak for jeres bud, Sir og MikMik.

De ser alle sammen meget interessante ud.

I forhold til at indskrænke mine ønsker yderligere kunne jeg måske appellere til et par yderligere forslag, hvor maden lige kommer ned under 1.000 kroner per skalp. Derudover kan udsigten også sagtens sløjfes, hvis der bare kommer en stor kulinarisk oplevelse ud af det.
Skrevet af MikMik96
Fik en fin smagsoplevelse på pop Up green forleden.
Så synes jeg også vi fik super meget for pengene på café stadion da jeg var der sidst.
Skrevet af 2.0
Endnu en gang tak!

Jeg endte med at bestille bord på Silo.

Jeg skal nok vende tilbage med en "anmeldelse".
Skrevet af qanatoli
Silo ser fint ud, og jeg er ret vild ned ønsket om havudsigt!

I den billigere ende vil jeg gerne anbefale vækst, der har tre retter, fire glas vin , kaffe (og to mellemretter, der ikke er på kortet) til 695. Det kan nås på 2,5 timer (de sælger bordet to gange), og er perfekt til fx en middag med kolleger eller lignende (ikke sådan en middag hvor man sidder og taler meget fortroligt, men en skarp pris hvor man slipper for at side og forhandle hvilken flaske vin man vil dele og lignende).
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Skrevet af 2.0
Qana:

Vækst ser også rigtig spændende ud og er klart en fremtidig mulighed.

Min kæreste har fødselsdag, så jeg er rigtig glad for, med bolds altid kyndige hjælp, at kunne opfylde ønsket om en god restaurant med havudsigt.
Skrevet af Zacha
Var på Silo for et par år siden.

Vil ikke sige at maden ligefrem sparkede benene væk under mig - der kan man få bedre i samme prisleje, men kan være de har oppet sig sidenhen.

Udsigten derimod er helt utrolig og fåes vel ikke bedre i byen.
Skrevet af Sir , moderator
Jeg var på Koan i går. Det var satme godt. 16 retter serveringer men de fleste af dem var høj klasse og nogle decideret verdensklasse. Anbefaling herfra.
Vinmenu virkede dog pebret for nogle i mine øjne lidt ligegyldige glas. Så fandt jeg bedre værdi i at købe en flaske hvid (gik med Giberthau Breze 18). Hvidvin går til alle retterne, da alt er fisk eller skaldyr.
Dette er en signatur.
Skrevet af Afløseren
Jeg havde svært ved at sove i går aftes og kom til at booke bord på Sans Souci i dag. Mest af alt fordi de har forloren hare på menukortet (og muligvis Københavns bedste wienerschnitzel).

Jeg kender ikke det store til den unge chefkok, Otto Rantala-Jørgensen, men jeg mindes at han ikke havde den store succes med Bjørnekælderen. Der var han også kun 19 år.

Er der nogen, der har været forbi og kan berette om det?
FCN
Skrevet af Krook
Maden i Bjørnekælderen var nu meget god, det var vist mere servicen der var ret svingende. Forestiller mig at der er et lidt mere professionelt setup på Sans Souci.

Tror han var på Karmaman før Bjørnekælderen, hvor den lidt vanvittige ejer muligvis var hans far? Anyways, der lavede de også glimrende mad til billige penge. Var ikke klar over at han nu var på Sans Souci.
Skrevet af ANFIELD_YNWA
Sallingsund Færgekro er lige røget af min liste.
We are Liverpool
Skrevet af Common sense
Sallingsund Færgekro er lige røget af min liste.


Kan du uddybe det ?
Skrevet af Afløseren
Der er vist noget med at ham kokken er lidt en klam type.
FCN
Skrevet af XSDU
Såfremt denne artikel fra EB har gang på jord, er der vist noget om snakken.
https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/mor-hofkok-forgreb-sig-paa-mit-barn/9306355
Skrevet af Common sense

Åååhhh, det havde jeg misset !

Godt nok chokerende :-(
Skrevet af Krook
@Afløseren

Hvordan var schnietzel og restaurant så? Jeg skal derind tirsdag.
Skrevet af Afløseren
@Krook

Rigtig fint!
Restauranten har et ret rustikt look.

Jeg bestilte tartar til forret og schnitzel til hovedret. Der var simpelthen ikke plads til mere i maven, da portionerne er ret generøse.

Min partner bestilte tartelet og forloren hare.

Hvad schnitzlen angår så kom den på en bund af ærtepure og brasede kartofler og med peberrod, citron og ansjoser på toppen. Dertil får man en lille kasserolle med smørsovs på siden.

Schnitzlen er tilberedt hel. Dvs., man udbanker ikke kødet hvilket jeg personligt synes er lækkert. Den er dejlig mør, stegt til perfektion, men jeg kunne godt have savnet lidt mere peberrod.

Tarteletten er hjemmelavet og smagte fabelagtigt, så jeg ville nok gå med den og schnitzlen.

Det var en rigtig god oplevelse, så det kan du godt glæde dig til.
FCN
Skrevet af qanatoli
Jeg har sendt den yngste på genopdragelse i Jylland, så mit ældste barn skal med ud og spise.

Hun er ret frisk påsat prøve ting, men er meget lidt glad for at en masse er blandet sammen. Kødbyens fiskebar er et kæmpe hit, fordi de tit serverer fisken på en tallerken, og tilbehøret i skåle ved siden af.

Kan nogen anbefale noget lignende (gerne med fisk eller bøf, og då interessant tilbehør), eller skal jeg bare tage hende med i fiskebaren igen?
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Skrevet af qanatoli
Overhalet. Mor og datter har besluttet at det bliver fiskebaren.
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Skrevet af Frakørsel 1
Det var en hurtig overhaling!
Brønshøj Boldklub
Skrevet af Street
Jeg skal til Århus i næste uge og har læst anbefalinger af Bardok, som jeg har booket bord hos.
Men er der nogen, som kan anbefale et godt sted eller to at spise frokost? Det behøver ikke være så fint. Bare hyggeligt og velsmagende.
annonce
0