Snak

Mere indhold efter annoncen
Var på "bistroen" på HC A´s boulevard i dag.

Meget habil burger, og virkeligt fine fritter. Et af de relativt få steder der forstår, at en burger skal være med blød bolle.
Spøjst indslag med en servering af hvidløgsdressing som dyppelse. Ikke min smag.

Desserten var en "grøn the creme brulée".
Smagen af vanilje var til stede og kunne ses, men den grønne the gemte sig i en citrussyrlighed, og bruléen var grødagtig, snotgrå, oversød og flydende. Det var noget af en kontrast til en rigtig fin burger og fritter.

Hvor svært kan det være at lave en brulée? mega skuffelse oven på en god start.
Er i øvrigt træt af alle mulige tossede forsøg på at spice bruléer op. fuldstændig unødvendigt med noget der er så lækkert i sig selv. lær hellere at lave den ordentligt.
"Is my friend in the bunker or is the bastard on the green?"
moderator
Spiste på Fu HAo i Colbjørnsensgade i går. Mange forskellige Dim Sum og en virkelig god grillet andet. (½ and til 179 kr). For 4 mennesker med to sodavand og to øl og meget mere mad end vi overhovedet kunne spise blev det 1000 kr ligeud. Fandme ikke galt

Snakkede i tråden gik tidligere på Relæ i Jægersborggade. Det er ret sjovt at læse først anmeldelsen af Svend Rasmussen der har besøgt stedet med Søren Frank, og så bagefter læse Christians modsvar til anmeldelsen. Derefter tager Svend Rasmussen sig tid til at svare igen. Det er sjældent man ser den slags. (fedt at Søren Frank og Svend Rasmussen bestiller bord i navnet Jens Archibald).

Anmeldelsen og svaret ligger her:

http://www.aok.dk/restau…aa-gadeplan

Dette er en signatur.
Det er satme fedt med en omgang argumenteren frem og tilbage.

Christian Pugs svar er herligt!


Jens Archibald? Er det ikke "simulantens" mand i Riget?


Tak for link iøvrigt.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Underholdende læsning.
Faktuelle fejl eller ej, pinligheder eller ej: En restauratør, der tuder tilbage er altså en anelse fesen i min bog.

Anmeldere - og måske endda nogle han mener er elendige, måske ligefrem uvidende eller bare ikke besidder de nødvendige kompetencer - er altså en del af gamet.

Det er smag, for helvede. Det kan ALTID diskuteres og ALLE har en mening.

Nogle vil synes, at det er pinligt ikke at kende forskel på syltet fennikel og bladselleri, andre vil sige at tilberederen ikke var god nok til at tydeliggøre det.

Vræl over hele linjen.
"Is my friend in the bunker or is the bastard on the green?"
Enig med Cyanite

Læg mærke til, at Mads Rudolph også blander sig i debatten.

Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Netop hjemvendt fra Le St. Jacques på Østerbro
behagelig stemning og god betjening. Fik en meget vellavet Ovnbagt oksebavette med pommes boulangeres og grøn ærte sauce. Både kød og tilbehør var lækkert..
Til dessert fik vi franske landoste

Vinen bestod af Château Tour Pibran, Pauillac 2005.. Passede glimrende til hovedretten..

Anbefaling herfra..
Intet er umuligt for den der bærer viljen i hjertet.... Tak fordi i kiggede med.
Min far kommer på besøg i dag og han vil gerne ud og have en bøf, men hvor skal man tage hen? Bor i Valby!
[b]Visca el Barça i Visca Catalunya!![/b] VVV
moderator
Oubæk, Rex Republic eller Mash. Bestil bord.
Dette er en signatur.
Er der nogen der har prøvet Il Dona i Magstræde? Skal ud at spise med en gamml bekendt som ikke gør sig i kød, men godt vil spise fisk i begrænsede mængder. Dona skulle levere på det område, men er stedet værd at besøge?
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
I den billige ende, var aftenens besøg på Kamels i Sundevedsgade sgu meget godt.

4 retter for 295 nappede jeg i aften og delte to forskellige forretter med kæresten, så vi kunne smage lidt forskelligt.

Det ville være overkill at gå for dybt i beskrivelse af retter, men perfekt stegt kammusling med pimento, foie gras med abrikoskompot, lammeskank med couscous, og til sidst en chokoladekage med rabarber-ananascoulis og en såkaldt tiramisu-is. Sådan noget skal man jo altid være varsom med, men i aften var det nærmere en rosin-rom-variant fra Traktørstedet i Pedersker. Lad nu bare være, for helvede ...

Det er klart i kategorien Jeg-gider-ikke-tage-opvasken-i-aften, men faktisk pengene værd, hvis man er i dét humør.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
annonce