Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mabbutt
Var på Geist i Lørdags, vi glemte at betale og blev hentet af et par sure tjenere midt på Kgs. Nytorv og måtte ind til en hovedrøstende Katja Kean og en let knurrende Bo Bech. Det havde de alligevel aldrig prøvet før. Cum orne, så længe har i jo heller ikke haft åbent.

Nåh men det var en udemærket oplevelse, kalvetataren var lidt tam, til gengæld var den trækulsgrillede mørbrad super og tiramisuen har jeg ikke smagt bedre.
Alle folk der generaliserer er nogle svin.
Skrevet af Sir , moderator
Fishmarket er fint, men "hyggeligt" er det ikke ligefrem.

Jeg spiste på Restaurant Pierre André fornylig og det var ret hyggeligt og rigtig god betjening. Retterne var lidt små dog til 250 kr.

Hvis du vil have krostemning og god dansk mad i RIGELIGE mængder så var Cafe Lindevang altså ikke helt en joke.

Dette er en signatur.
Skrevet af Mabbutt
Lindevang er legendarisk, især i Julemåneden! Fantastisk dansk mad.
Alle folk der generaliserer er nogle svin.
Skrevet af mck
Egentlig passer det ikke ind i denne tråd - men jeg har ikke den store føling med den højere gastronomi længere, så måske er det bare mig......?

Men jeg var på Restaurant Nouvel på Gammel Strand for nylig.
Og synes det var en helt utrolig prætentiøs og ligegyldig oplevelse.....

Er der nogle af jer, som jeg ved rent faktisk ved noget om mad og gastronomi, der har været der, hørt om stedet - eller måske bare kan afsløre at jeg i virkeligheden er en provinsiel prut, der kun forstår en hakkedreng med sovs og kartofler......
up the villa!
Skrevet af Pivo
Troede kun det var en cocktailbar, hvor de i øvrigt heller ikke er super.
Skrevet af mck
De må da trods alt lave nogle i hvert fald stærke cocktails, hvis du ikke bemærkede det åbne køkken nede for enden af lokalet...... ;-)
up the villa!
Skrevet af Pivo
Hvor sad I henne? Har kun været oven på...
Skrevet af mck
Ovenpå. Og køkkenet er nede for enden, hvor man kan gå ned til toiletterne (som for resten stank) til højre.
up the villa!
Skrevet af Sir , moderator
Var på Oysters & Grill i dag. Cofocos nye. Det var sgu egentlig dejligt. En slags skaldyrenes Scarpetta.
Vi fik to gange havets frugter. Fin servering med blåmuslinger, knivmuslinger, grillet jomfruhummer, stegte tigerrejer, softshell crab, en salat og som ekstra tilvalg, friturestegte blæksprutter og stegte kammuslinger (125 kr pr mand, uden blæksprutter og kammuslinger).

Vi fik en fin champagne til og en flaske rosevin af ukendt producent. (eller jeg husker ikke hvad den hed).

Så fik vi en kaffe og en 12 års rom til (kender ikke producent), men rom og kaffe kostede 20 kr stykket (!)

Det blev 1001 kr for to mand og over halvdelen af det var for vin. Det var egentlig ganske fair og jeg kommer helt sikkert tilbage. Sød betjening også btw.

Man kan i øvrigt få et glas champagne (eller var det måske cava?), et shot vodka og to østers for 90 kr.

Dette er en signatur.
Skrevet af Jussi
Edit - misforstået
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Sir , moderator
Hvad forstod du ikke?
Dette er en signatur.
Skrevet af Jussi
Det var blot en læsefejl, du ...
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Sir , moderator
Ok. Giv det et skud i øvrigt.
Dette er en signatur.
Skrevet af Jussi
Geniet Søren Frank giver den også fine anmeldelser i dagens Berlinger.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af amorbavian
Jer, der har prøvet formel b, hvad vil I sige om størrelsen på retterne? Er det nok med hovedret og dessert el. skal man have forret med for at blive mæt?
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af Cyanite
12 års rom? sikkert været El Dorado´en. Det er en ok lille dram.
"Is my friend in the bunker or is the bastard on the green?"
Skrevet af Sir , moderator
uanset så er 20 kr yderst fair. Den smagte dejligt.
Dette er en signatur.
Skrevet af Jussi
Så fik jeg også prøvet Noma.

Virkelig god oplevelse - og betjeningen i særdeleshed. Diskret, vidende, i øjenhøjde og usnobbet.

Meget specielle smage, må man sige. Det hele er imø dybt personligt, u-pleasende og går jo hånd i hånd med mange af Rosforths vine:

Bestemt til den friske/syreholdige side, men meget, meget lækkert og helt sit eget.

Jeg kan egentlig godt forstå hvis man i konceptet kommer til at fravælge nogen, men det er bestemt hele holdningen på stedet værd. Min opfattelse er, at man tror så meget på det man har gang i - take it or leave it.

Og hvis det skræmmer enkelte flødestuvede franskmænd væk, then so be it.

Æbleskiver med en art islandsk sardin akkompagneret af en glimrende Aligoté stod som et lysende højdepunkt for mig - samt den røgede marv rørt med karamel.

Og så var det sgu sjovt nok at lave sit eget spejlæg med høolie, ramsløg og små blomster - komplet med stopur und Alles.

Og ´sjovt´ synes jeg faktisk er et gennemgående prædikat. Der ligger leg, uhøjtidelighed og humor som en rød tråd parallelt med det nordiske koncept, på trods af det åbenlyse flirteri med nationalsocialismen ...
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af tp
Hvad koster Noma med hele svineriet. Har prøvet at bestille bord, men det er noget nært umuligt!!!
Skrevet af Jussi
For to betalte vi lidt over 4000 inklusiv champagne, vinmenu og en fantastisk Marc til kaffen og kagerne.

Jeg har et par kontakter derude, så det gjorde det måske lidt nemmere med reservation ...

Næste bestillingssluse åbner dog 1/6, så giv det dog et forsøg der.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
annonce
0