Har spist på den på Cumberland hotel. Det kan godt anbefales - hotellet også.
Snak
"Har London om 14 dage. Overvejer en Gary Rhodes. Det ser fint ud og til at betale ikke mindst. Nogen der kan anbefale noget?"
Zucca (Italiensk) på Bermonsey Street nær London Bridge er helt ufattelig value for money. Er siden mit sidste besøg kåret til runner up i konkurrencen "The Birra Moretti Best Authentic Italian Restaurant Awards - Europe (Excluding Italy)"
http://www.theworlds50be…ianseries/?
utm_source=50best&utm_medium=italianseries&utm_campaign=homepage
Hjemmeside:
http://www.zuccalondon.com/
Anmeldelse, The Guardian:
http://www.guardian.co.u…rant-review
Zucca (Italiensk) på Bermonsey Street nær London Bridge er helt ufattelig value for money. Er siden mit sidste besøg kåret til runner up i konkurrencen "The Birra Moretti Best Authentic Italian Restaurant Awards - Europe (Excluding Italy)"
http://www.theworlds50be…ianseries/?
utm_source=50best&utm_medium=italianseries&utm_campaign=homepage
Hjemmeside:
http://www.zuccalondon.com/
Anmeldelse, The Guardian:
http://www.guardian.co.u…rant-review
Just think of the trees: they let the birds perch and fly, with no intention to call them when they come and no longing for their return when they fly away. If people's hearts can be like the trees, they will not be off the Way
Er Peter Pepke en høj, lyshåret fyr? I så fald havde vi en enkelt kontrovers eller to.
Helt generelt var maden på et tårnhøjt niveau og til den ´venlige´ side (ift. eksempelvis Noma).
2009 Riesling "Morstein" GG, Weingut Wittmann, Rheinhessen, 2006 Meursault 1. Cru "Sous le Dos D´Ane" Dom. Leflaive, Bourgogne, 2007 Pinot Noir "Mark Bradford" Domaine Serene, Oregon, U.S.A., til hhv. skaldyr, pigvar og foie gras var lige i øjet, men Valeirano, La Spinetta, Barbaresco 2005 fattede jeg ikke. Den var så snerpet, at jeg nærmest stadig ikke kan få mine læber fra hinanden.
Nedenunder fængslet af tanniner gemte der sig sikkert en masse dejlig frugt, men det kunne SLET ikke akkompagnere grillet ungduebryst og confiteret lår fra samme fugl + en fed skål med svampe, fløde og ristet brød.
Jeg spurgte om det var meningen at tanninerne skulle overtrumfe frugten - særligt til den ret - og man mente helt bestemt at sådan skulle Barbaresco 2005 smage. Barolo 2007, Luigi Pira, som figurerede på den ´normale´ vinmenu skulle efter sigende have lige så voldsomme tanniner, fordi "det har vin af denne karakter".
Jeg syntes, det var ganske sort, så mit brokkeri medførte en Pomerol, le Gay 1996. Det var da en dejlig vin, men til fedt, confiteret duelår og nærmest flødestuvede svampe? WTF?!
Correct me if I´m wrong ...
Jeg spurgte så om ræsonnementet bag dette valg, og det var så fordi vi åbenbart skulle smage noget ældre, mindre tanninrigt. Øh, ok - men hvad med maden? Useriøst.
Nå, vores utilfredshed blev besvaret med noget Madeira 1925 og en helt, helt guddommelig Taylor´s vintage port 1977.
Super lækker mad og ditto betjening, trods den lille uoverensstemmelse om snerpet, kæbelimende vin.
Helt generelt var maden på et tårnhøjt niveau og til den ´venlige´ side (ift. eksempelvis Noma).
2009 Riesling "Morstein" GG, Weingut Wittmann, Rheinhessen, 2006 Meursault 1. Cru "Sous le Dos D´Ane" Dom. Leflaive, Bourgogne, 2007 Pinot Noir "Mark Bradford" Domaine Serene, Oregon, U.S.A., til hhv. skaldyr, pigvar og foie gras var lige i øjet, men Valeirano, La Spinetta, Barbaresco 2005 fattede jeg ikke. Den var så snerpet, at jeg nærmest stadig ikke kan få mine læber fra hinanden.
Nedenunder fængslet af tanniner gemte der sig sikkert en masse dejlig frugt, men det kunne SLET ikke akkompagnere grillet ungduebryst og confiteret lår fra samme fugl + en fed skål med svampe, fløde og ristet brød.
Jeg spurgte om det var meningen at tanninerne skulle overtrumfe frugten - særligt til den ret - og man mente helt bestemt at sådan skulle Barbaresco 2005 smage. Barolo 2007, Luigi Pira, som figurerede på den ´normale´ vinmenu skulle efter sigende have lige så voldsomme tanniner, fordi "det har vin af denne karakter".
Jeg syntes, det var ganske sort, så mit brokkeri medførte en Pomerol, le Gay 1996. Det var da en dejlig vin, men til fedt, confiteret duelår og nærmest flødestuvede svampe? WTF?!
Correct me if I´m wrong ...
Jeg spurgte så om ræsonnementet bag dette valg, og det var så fordi vi åbenbart skulle smage noget ældre, mindre tanninrigt. Øh, ok - men hvad med maden? Useriøst.
Nå, vores utilfredshed blev besvaret med noget Madeira 1925 og en helt, helt guddommelig Taylor´s vintage port 1977.
Super lækker mad og ditto betjening, trods den lille uoverensstemmelse om snerpet, kæbelimende vin.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Hvis dit problem med Barbaresco´en primært omhandlede tanniner, så ville jeg nok have foreslået en oversøisk (cool climate) Pinot Noir. Men en sådan havde I selvfølgelig lige fået til foie gras´en...
Just think of the trees: they let the birds perch and fly, with no intention to call them when they come and no longing for their return when they fly away. If people's hearts can be like the trees, they will not be off the Way
Ja, ikke?
Pomerol kom fordi ´jeg ikke var så glad for tanniner´, men den druknede jo fuldstændig.
De må da have haft noget andet liggende ...
Og er det ikke for tidligt at servere en vin som i den grad snerper sådan?
Troede det var meningen at tanninerne med tiden skulle integreres i vinen som en slags smoothness.
Pomerol kom fordi ´jeg ikke var så glad for tanniner´, men den druknede jo fuldstændig.
De må da have haft noget andet liggende ...
Og er det ikke for tidligt at servere en vin som i den grad snerper sådan?
Troede det var meningen at tanninerne med tiden skulle integreres i vinen som en slags smoothness.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Nebbiolo vil altid vise tænder, da drueskindet indeholder et højt niveau af tannin. I moderne Barolo/Barbaresco (en skole som omfatter La Spinetta) forkorter man macerationstid/skindkontakten kraftigt (ned til ganske få dage) for at gøre vinen mere tilgængelig i sin ungdom. Til gengæld bruger samme skole barrique (i variende dosering og af variende alder) til modning af vinen. Barrique (særligt ny) tilføjer også vinen taninner. Disse tanniner er dog mere sødmefulde, mindre bitre og dermed mere tilgængelige end dem, der findes i gammeldaws Barolo med tre, fire, fem ugers macerationstid. Traditionalisterne er dog generelt også blevet mindre ekstreme i forhold til macerationstid/tanninindhold. Vil man tæmme tanniner med mad kan det gøres med fedt, rødt kød - og/eller citrussaft (sidstnævnte producerer mundvand, der delvist neutraliserer den mundraspende garvesyre).
Just think of the trees: they let the birds perch and fly, with no intention to call them when they come and no longing for their return when they fly away. If people's hearts can be like the trees, they will not be off the Way
Jeg skal snart i byen og spise godt på FormelB.
Er der nogen, der har erfaringer med restauranten og kan sige et par bevingede ord herom?
Er der nogen, der har erfaringer med restauranten og kan sige et par bevingede ord herom?
____________________________
[b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men.
[/b]
Spiste på Relæ igår.
Det var virkelig virkelig godt. Og isærdelshed i forhold til prisen.
Det var virkelig virkelig godt. Og isærdelshed i forhold til prisen.
"Wonder, and it's no wonder"
http://onyxrestaurant.hu/en
Booket bord til ovenstående sidst på måneden.
Under halv pris af de danske Michelin restauranter, så spændende at se om de kan levere lige så godt.
Booket bord til ovenstående sidst på måneden.
Under halv pris af de danske Michelin restauranter, så spændende at se om de kan levere lige så godt.
"Wonder, and it's no wonder"
en fornuftig børnevenlig restaurant i kbh?
Kærestens søster er i byen fra udenlands, og hun bad mig fanme aflyse aftalen med kammeraten for at spise med og så på jensens bøfjoint!
Jeg vrælede om at jeg så både skulle bryde et overordnet princip om ikke at sætte mine ben på det sted og samtidig aflyse at se den kamp, der betyder dk´s deltagelse i EM.
Hun gik med til at vi kunne spise tidligt og hvis jeg kunne finde et sted med legefaciliteter eller i hvert fald derhen af.
Desperat brug for hjælp her!
Kærestens søster er i byen fra udenlands, og hun bad mig fanme aflyse aftalen med kammeraten for at spise med og så på jensens bøfjoint!
Jeg vrælede om at jeg så både skulle bryde et overordnet princip om ikke at sætte mine ben på det sted og samtidig aflyse at se den kamp, der betyder dk´s deltagelse i EM.
Hun gik med til at vi kunne spise tidligt og hvis jeg kunne finde et sted med legefaciliteter eller i hvert fald derhen af.
Desperat brug for hjælp her!
"Is my friend in the bunker or is the bastard on the green?"