Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Seifert
Følg med på deres facebook for menu.
Skrevet af Pivo
Der er i hvert fald ingen spisesteder på Marielyst der som sådan er noget værd.
Skrevet af Pascal
Der er i hvert fald ingen spisesteder på Marielyst der som sådan er noget værd


Hvis der ledes efter gourmet....så enig.
Schou`s og Nørrevang har nu været helt ok de gange Jeg har været der.

De fleste af de resterende som vist har samme ejer skifter navn og koncept næsten hvert år. Dem går Jeg af erfaring helst ikke ind på.
Kjoebenhavns Boldklub.
Skrevet af Pivo
Ja, det kan du delvist have ret i. Både Nørrevang og Schou´s kan man dog lave bedre selv, men naturligvis, hvis ikke man gider opvasken, så er det en mulighed og nogenlunde.
Skrevet af Seifert
Spiste frokost på Møller Snaps & Smørrebrød igår.

Det var decideret fremragende.

Fantastisk sild i thai karry med æble og koriander.

Den stegte sild var et stykke helt frisk sild stegt på skindsiden, hvor smagen fra "lagen" så kom fra gel på toppen. Meget meget delikat.

Rognen stenbideren havde fået selskab af en smule af kødet fra selve fiske som var røget.

Kun tataren havde jeg en lille anke imod, de dehydredede løg på toppen smagte fint, men hørte mere hjemme på en hotdog end på en tatar.

Stedet er meget smukt, et par store gamle stuer man sidder i.

Stor anbefaling.
Skrevet af Halil
Tak Seifert! Det må prøves!

Jeg spiste på uformel den anden dag.

Det var ligegyldigt til prisen. 2 ud af 4 retter var meget lidt anbefalesværdige.

Som fisk var der en lækker torskeanretning. Det var en fin ret.

Tataren var revet, modsat den ofte hakkede, men var revet i for grove stykker. Desuden var anretningen grim(bagte blommetomater galore), cherrytomaterne for søde og smagen var alt for pebret. En meget mærkelig tatar anretnin - (Hvordan kan man fucke tatar op!?

Hovedretten var gris. Men kødet var ikke specielt mørt og grønsagen var noget brændt kål. Det var lidt ligegyldigt. Det positive var dog fermenteret sort hvidløg. Det smagte lækkert.

Desserten var is med diverse tilbehør - Cookiedough, saltet karamel og hvid chokolade. Det var OK.

Vinen var dog velsmagende, men det går jeg for lidt op i til det kan redde oplevelsen.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Seifert
Skal på Geranium i aften, dog ikke til det fulde program... men en lukket middag i et separat lokale. Dog stadig 10-12 serveringer og en masse vin, så dumt bliver det nok ikke.
Skrevet af Mr. Pink
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Seifert
Kan godt følge ham et langt stykke af vejen.

Det er til tider et absurd teater at følge køkkenet på Geranium sådan en aften. Det er ekstremt "maskinelt", men det er vel påkrævet når man skal lave så mange serveringer på et så højt teknisk niveau.

Vi fik intet ligegyldigt igår. Især signaturretten kulmule med kaviar og fiskeskæl var fantastisk. Helt blød kulmule med brændt persille, en perfekt "salt" sauce med kaviar udover og så fiskeskæl på toppen. Teksturen med det bløde fisk der mødte det knasende fiskeskæl var spot-on for mig.

Creamet rug med svampe & trøffel var også en af de bedste "ristottoer" jeg har fået.

Og til en servering med højreb, der var der ´luftig kartoffel´ på siden. Aner ikke hvordan de har lavet det, men det smagte helt sygt godt.

Men man er en del af et teater sådanne steder, der er vanvittig mange på gulvet for at køre service.

Der er ikke under 50 på arbejde sådan en aften til vel samlet 70 gæster.
Skrevet af I.B.
Michelin-konceptet er, sat på spidsen, primært rettet mod kundesegmentet "status seekers" fremfor "connoisseurs". Sidstnævnte gruppe er orienteret mod den autentiske madoplevelse - og giver fanden i alfonsguidens luksus-sell outs.
Just think of the trees: they let the birds perch and fly, with no intention to call them when they come and no longing for their return when they fly away. If people's hearts can be like the trees, they will not be off the Way
Skrevet af Seifert
Det er meget sat på spidsen.

F.eks. har både Søllerød Kro og Relæ en stjerne i guiden og det kan vel ikke blive mere forskelligt.

Har bord på Geranium fredag d. 15. April, der skal den have hele batteriet og tonsvis af vino.
Skrevet af Sir , moderator
Jeg kan også sagtens følge bloggeren. Savner også lidt mere mad og smag og lidt mindre gøgl.
Dette er en signatur.
Skrevet af Sheriffen
Damen har sat sig i hovedet, at hun vil på Kiin Kiin - hvordan er det til prisen?
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af BigKahuna
Jeg var der i sommer. Jeg synes det var glimrende. Men for at fortsætte lidt i ovenstående, så skal man måske mere se det som et teaterstykke, frem for et solidt måltid. Maden er dog rigtig lækker, mange små fine serveringer med tilhørende vin. Masser af vin.
Skrevet af Seifert
Jeg har rost Kiin Kiin her flere gange.

Men enig i ovenstående, det er mere en rejse end et klassisk Michelin-måltid.

Sjovt at man jo kender de fleste smage fra alt det take-away man har spist... men her bare sat sammen anderledes, med andre teknikker, teksture m.m.

Man går hverken sulten eller ædru derfra.

Skrevet af I.B.
Der er ære på spil for personalet (konkurrenceelementet). Der er penge på spil for ejerkredsen (profitelementet). Men set fra et forbrugersynspunkt medfører stjernerne (7-9-13), at man må indstille sig på at betale væsentlig mere for (7-9-13) den samme mad. Med mindre man tilhører føromtalte statussøgende segment, som i væsentlig grad søger anerkendelse gennem eksklusive forbrugsvaner, eller finder mening i at dyrke køkkenchefer som popidoler, er det sgu svært - med forbrugerøjne - at se det fantastiske i konceptet.
Just think of the trees: they let the birds perch and fly, with no intention to call them when they come and no longing for their return when they fly away. If people's hearts can be like the trees, they will not be off the Way
Skrevet af Sheriffen
Det lyder jo til, at vi hellere må give Kiin Kiin en chance :)
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Edinho
Arh, I.B.. Så behøver man da heller ikke tolke mere på folks motiver. Jeg er ikke nogen stor foodie, men jeg kan godt lide at spise vild mærkelig mad og samtidig føle mig lidt fin på den for en aften. Det er da ikke noget at skamme sig over, det er da bare at nyde livet. Jeg synes Geranium var fedt og meget bedre end Relæ.
If I didn’t love football, I’d fucking hate it.
Skrevet af I.B.
Edinho
Jeg nærer ingen ambitioner om at punktere Michelinmanden og alt hans væsen (og alle hans gæster) med mine løftede pegefingre. Men altså, hvad er meningen? Et personale, der brænder sit lys i begge ender i 2-5 år for nogle skide stjerner, som får priserne til at stige til kundefjendske højder. En udbrændt og afgående køkkenchef, der desperat investerer de sidste gløder af sin stjernestatus i en - som regel kortvarig - TV-karriere, i programmer som Masterchef, Rod i Køkkenet, Puk og Herman eller hvad ved jeg.

Just think of the trees: they let the birds perch and fly, with no intention to call them when they come and no longing for their return when they fly away. If people's hearts can be like the trees, they will not be off the Way
Skrevet af Jerikov
Damen har sat sig i hovedet, at hun vil på Kiin Kiin

Du har ikke fået nogen dame, dit påholdende talsvin.

En ægte cifferfusker ville aldrig smide mere end 89 dukater efter en tung hovedret.

Og han ville slet ikke byde en alkoholisk storrygende lykkeridder med thai-Gucci taske med.


Stop det. Og find et cafeteria.
God knows that he won´t arrive
annonce
0