Snak

Mere indhold efter annoncen
moderator
Ja det snakkede vi også om. At der var lidt Soup Nazi over det.
Dette er en signatur.
moderator
Borger Louis - endnu et tip til dit. Soulfood lige ved Thong Lo BTS station. Nok det bedste måltid jeg har fået i BKK i denne omgang og måske overhovedet og jeg har ellers prøvet de fleste High end. Det er soulfood slet ikke. Retter koster mellem 170-350 baht. Deres 3 timers røget kylling er for vild. (Kun tors-søn). Resten er af retterne var også sindssygt gode. Do it.
Dette er en signatur.
Lækker soul food - og så i Bangkok. Cool, det må prøves. Du lader til at have tjek på de gode spisesteder.
moderator
Det er Thai Soulfood. Men virkelig godt. Angiveligt en ung amerikaner der ejer det. Helt igennem god oplevelse. Det skal man prøve.

Mht steder så spiser jeg også ude 3 gange om dagen og er vel i Bangkok 28 dage på et år så der bliver prøvet et par steder.
Dette er en signatur.
moderator
Et par tip mere til Borger. "Somtum Der". Billigt og
meget autentisk. God papayasalater.

Restauranten på Cabochon. Vildt godt og autentisk nordthailandsk (og Laos) køkken. Retterne koster op til 150 baht så man kan bare gå amok. Indretningen og selve bygningen er også fantastisk. Det kan varmt anbefales. Flot sted.
Dette er en signatur.
moderator
Jeg købte denne fornylig.

http://i.imgur.com/2BBWt9S.jpg

Meget sjovt at se hvad de forskellige kokke rundt om i verden anbefaler. Noma er selvsagt ret populært, men der er også andre små steder, som man måske normalt ikke ville falder over. Mere end 1000 steder i hele verden.
Dette er en signatur.
Skal bruge et sted i Kbh. at spise frokost søndag i pinsen - Schønnemanns har lukket. Det behøver ikke være dansk, men det skal være et sted hvor man kan sidde og sludre et par timer over god mad. En af deltagerne er fisketar.

Har oraklerne nogle forslag?
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Husmanns vinstue er i retning af Schønnemanns. Traditionelt. Det er ganske fornuftigt. Og meget hyggeligt!

Aamanns er "fancy" smørrebrød. Ikke lige min kop te, men bestemt et besøg værd. Jeg synes dog ikke det var særligt hyggeligt, at sidde der.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
annonce