Jeg har ikke været på nogen af dem men har hørt mest godt om MeMu. Alternativt skulle Ti Trin Ned være rigtig godt. Jeg ved ikke om man kan sige at Fredericia er "i området".
Snak
Det var desværre ikke en prangende oplevelse på lalala.
Hyggeligt (stort) sted, hvor der også er udeservering, men maden var ikke noget at råbe hurra for.
Fx var der 3 franske mundfulde, hvoraf den ene var melon med parmaskinke????
Hummerbisquen var fin, men laver den selv lige så godt. Selve hummerhalen (tilkøb) var rigtig fin!
Kalvefilet var kedelig. Grøntsagerne middelmådige og ærgrer mig over, at fx gulerødderne ikke var smørstegte. Sovsen dertil var ikke speciel. Kartoflerne var skandaløse og bløde.
Moules frites var ok, og anretningen var kluntet. Måtte sende første portion retur, da 1/3 af muslingerne ikke var åbne.
Champagnen var fin.
Cortado fin og creme brulee var rigtig god.
Hyggeligt (stort) sted, hvor der også er udeservering, men maden var ikke noget at råbe hurra for.
Fx var der 3 franske mundfulde, hvoraf den ene var melon med parmaskinke????
Hummerbisquen var fin, men laver den selv lige så godt. Selve hummerhalen (tilkøb) var rigtig fin!
Kalvefilet var kedelig. Grøntsagerne middelmådige og ærgrer mig over, at fx gulerødderne ikke var smørstegte. Sovsen dertil var ikke speciel. Kartoflerne var skandaløse og bløde.
Moules frites var ok, og anretningen var kluntet. Måtte sende første portion retur, da 1/3 af muslingerne ikke var åbne.
Champagnen var fin.
Cortado fin og creme brulee var rigtig god.
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Det lyder godt - jeg er ret begejstret for libanesisk mad.
Det sagt har jeg til gode at opleve en restaurant, hvor eksempelvis tallerkenservering tvinger samtalen ind i konforme rammer.
Det sagt har jeg til gode at opleve en restaurant, hvor eksempelvis tallerkenservering tvinger samtalen ind i konforme rammer.
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Lad være med at forvente et eller andet gastronomisk top niveau, det er klassisk mad for det køkken, der spiller på babaganoush, tzatziki, hummus, falafler og de klassiske krydderier, men i det prisniveau får man en del mere end normalt, deres haloumi "salat" er foreksempel simpel, men god kvalitet.
Ja okay, det blev en lidt skæv formulering, aner ikke hvorfor konform skulle snige sig ind i den sætning. Tror bare jeg er utrolig glad for den sociale måde at spise på, med mange anretninger og små tallerkener, som gør at man samles om maden på en anden måde end man normalt gør, når det er portionservering eller buffet.
Ja okay, det blev en lidt skæv formulering, aner ikke hvorfor konform skulle snige sig ind i den sætning. Tror bare jeg er utrolig glad for den sociale måde at spise på, med mange anretninger og små tallerkener, som gør at man samles om maden på en anden måde end man normalt gør, når det er portionservering eller buffet.
(...)
"Tror bare jeg er utrolig glad for den sociale måde at spise med mange anretninger og små tallerkener som gør at man samle om maden på en anden måde end man formalt gør, når det portionservering eller buffet."
Enig, men der kan du jo besøge fx Bistro Boheme og bare køre deres forretter igennem ved bordet. Generelt kan man "bare" køre forretter, hvis man er til ovenstående scenarie. Rigtig mange steder tilbyder små eller store dele-platter/serveringer
Enig, men der kan du jo besøge fx Bistro Boheme og bare køre deres forretter igennem ved bordet. Generelt kan man "bare" køre forretter, hvis man er til ovenstående scenarie. Rigtig mange steder tilbyder små eller store dele-platter/serveringer
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Meze er sgu hyggeligt. Jeg er helt enig i at det lægger op til en lækker afslappet atmosfære. Og så er det fedt med nogle andre smage end de mere udbredte sydeuropæiske varianter. Er der nogen der kan anbefale en god gang meze i Aarhus?
https://kortlink.dk/sudv
Jeg er også ret hooked på meze - og jeg synes der er en pointe i at det er på et afslappet niveau.
Mit yndlingsspisested i Barcelona er fx også en ret rustik tapasbar - det føjer noget til oplevelsen, hvis pris og forventninger er sådan at man ikke bliver skuffet over en halvkedelig servering undervejs.
Mit yndlingsspisested i Barcelona er fx også en ret rustik tapasbar - det føjer noget til oplevelsen, hvis pris og forventninger er sådan at man ikke bliver skuffet over en halvkedelig servering undervejs.
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Det gør jeg også gerne Pink og jeg besøger ofte sådan steder med kæresten, med stor nydelse. Men i forhold til en lidt større gruppe så synes jeg bare ikke at det helt hidkalder sig den samme stemning i praksis, af uransagelig grunde bliver det lidt mindre en fælles oplevelse og mere folk der sidder med deres "egne yndlings retter" eller kommer ind med lidt store forventninger som fjerner fokus fra selvskabt. Måske med undtagelse af en ordentlig tapas, men så bliver det også hurtigt en smule "fint" igen.
(...)
Jeg har fået et gavekort til Cofoco - hvilken af deres restauranter skal jeg vælge? Jeg tager min kone med, og jeg spiser fisk, men ikke kød. Prisen er principielt underordnet, jeg er bare interesseret i den bedst mulige oplevelse.
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Jeg skal til Skive egnen, nogle dage i uge 31.
Vil rigtigt gerne ud at spise godt et par gange, men når jeg Google restauranter i Skive og omegn, så virker det bare som et meget sølle udvalg...
Er der nogen der kan anbefale gode steder, eller fortælle om et lille "hemmeligt" sted med høj standard? Jeg har umiddelbart intet prisloft. Betaler gerne godt, for en god oplevelse.
Vil rigtigt gerne ud at spise godt et par gange, men når jeg Google restauranter i Skive og omegn, så virker det bare som et meget sølle udvalg...
Er der nogen der kan anbefale gode steder, eller fortælle om et lille "hemmeligt" sted med høj standard? Jeg har umiddelbart intet prisloft. Betaler gerne godt, for en god oplevelse.
Jeg er selv ved at afslutte en gastronomisk Tour de Jylland og det centrale Jylland er efter mine begreber tyndt besat. Jeg ville udvide omegnen og køre til Agger Darling, Ålborg eller Århus. Et staldtip kunne være sommerrestaurant.dk hvor Århus-restauranterne Domestic og Hærværk laver sommer popup på Cold Hand Winery. Rundvisning, snacks og 5 retter med frugtvin (også tørre vine) fra vineriet for en tudse. Det var ret hyggeligt.
Jeg skal til Skive egnen, nogle dage i uge 31.
Vil rigtigt gerne ud at spise godt et par gange, men når jeg Google restauranter i Skive og omegn, så virker det bare som et meget sølle udvalg...
Er der nogen der kan anbefale gode steder, eller fortælle om et lille "hemmeligt" sted med høj standard? Jeg har umiddelbart intet prisloft. Betaler gerne godt, for en god oplevelse.
Jeg var også på restaurant-jagt i Skive i sidste sommer, og jeg fandt også udvalget i byen meget sølle. Men jeg endte med at få et tip om Højslev Kro, som vist ligger 10-15 minutters kørsel fra Skive. Det var en god aften uden at være mindblowing. Jeg fik bl.a. smagt lidt "lokalt"/Vestjysk i form af bakskuld og dampet pighvar. Vinkortet var vist også udmærket.
Følger:
Randers FC - siden det hed Randers Freja, Newcastle - siden 2010
Jeg skal til Skive egnen, nogle dage i uge 31.
Vil rigtigt gerne ud at spise godt et par gange, men når jeg Google restauranter i Skive og omegn, så virker det bare som et meget sølle udvalg...
Er der nogen der kan anbefale gode steder, eller fortælle om et lille "hemmeligt" sted med høj standard? Jeg har umiddelbart intet prisloft. Betaler gerne godt, for en god oplevelse.
Hvis du har mulighed for at køre, så er Limfjordens Hus i Glyngøre også en mulighed.
Det er Rasmus Overgaard, som tidligere var souschef på Formel B, der står bag det.
Det er dog lige en 20 minutters tid nord for Skive.