Snak

Mere indhold efter annoncen
...også kendt som "Poirots skarpe næse".
Just think of the trees: they let the birds perch and fly, with no intention to call them when they come and no longing for their return when they fly away. If people's hearts can be like the trees, they will not be off the Way
moderator
get a room!

Er der nogen der har været på Pony? Har hørt en del gode ting. Kan det anbefales?
Dette er en signatur.
Pony er top-fin.

God fornøjelse!
Everton = Evigt liv eller pengene tilbage
Så er der bestil bord på Osteria Francescana i næste måned. Jeg er spændt på at se, hvor meget der er form og hvor meget, der er indhold.

I Gastro’s anmeldelse lyder det som om, at balancen er ramt okay:

”I alle Butturas retter er der et metalag, ikke som hos Adria for at gøre noget, fordi det kan lade sig gøre, eller som hos Blumenthal, fordi en råvare kan maskeres og molekylært omformes til noget andet. Bottura tænker kunstnerisk, men stejler over for betegnelsen ’kunstner’. Han bringer Middelhavet op på land, kombinerer det med den fede jord ved Po. Vi bliver flyttet mentalt, men altid til steder som findes. Aldrig til noget virtuelt.”

Men er der nogen af jer, der har været der og kan give et besyv med?
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Undskyld, men alene anmeldelsen er nok til at jeg ikke gider gå derind.

Hold kæft en gang snobbet ævl...
.
Så fordi anmeldelsen er snobbet gider du ikke restauranten?
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Har booket et sanseophold til fruen og jeg i weekenden på Frederiksminde. Ser frem til et gensyn med en fantastisk beliggenhed og et sublimt køkken:
http://www.hotel-frederi…alleri.aspx

Ligger nok i top 5 for mig herhjemme.

Fantastisk restaurant.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
moderator
Umami i går var super godt. Deres nye menukort spiller. Vi prøvede alle retter på kortet og kun ganske få var ikke mindeværdige. Alle kødretterne var fantastiske. Vi fik også lige smagt den der sushi-verdensmesterret. Den var jeg til gengæld ikke vildt imponeret over.
Dette er en signatur.
God vin ?

Fik en enkelt ret på Umami for 1½ uge siden, der var alt for salt. Resten spillede max.

Men det med at det er blevet billigere, den har jeg svært ved at se.
annonce