Snak

Mere indhold efter annoncen
moderator
Seifert

God vin ?

Fik en enkelt ret på Umami for 1½ uge siden, der var alt for salt. Resten spillede max.

Men det med at det er blevet billigere, den har jeg svært ved at se.


Noget af vinen skuffede. Jasper Hill 2002 var ikke fantastisk mere. Puligny-montrachet et eller andet var heller ikke vanvittig.

Maden var virkelig fremragende. Jeg ved ikke lige om det er blevet meget billigere end før, men det er i hvert fald deres oplæg. Uden rabat skulle vi have givet 6000 for alle retterne og 3 flasker vin. Med blev det halvdelen.
Dette er en signatur.
Jasper Riesling 2002 ?

Hvad med Agrapart ?
moderator
Ja Jasper Riesling 2002.

Jeg bestilte, men så kom der alt mulig snak mellem sommelier og brormand og så fik vi noget andet, men vi blev enige om at det var en god pris, så den snupper vi næste gang.
Dette er en signatur.
Jasper Riesling 2002 er fandme også et underligt valg....
moderator
Jeg har fået den før hvor den var ok, men det er nogle år siden. Den virker færdig.
Dette er en signatur.
Frederiksminde skuffede ikke. Og som helhedsoplevelse, så er det ganske fantastisk. Men vi havde også vejret med os og så er det altså dejligt og starte med at bælle lidt Sancerre på terassen i solskinnet hele eftermiddagen. Maden havde lige fået et nøk op siden sidst, grøntsager i fokus og de stod knivskarpe. Inkl. snacks 10-12 serveringer, jeg havde umiddelbart ikke noget at udsætte på noget af det.

Et par indtryk:

Udsigt:
http://oi38.tinypic.com/dzt2k2.jpg

Sandart:
http://oi38.tinypic.com/2pzfiau.jpg

Østers:
http://oi33.tinypic.com/14o3xb4.jpg

Blomkål:
http://oi37.tinypic.com/20h65x5.jpg

Aftenens bedste vin/mad match var Kalvetunge, sikrogn, kartoffel & ramsløg matchet med Rey Fernandos Oloroso Antique.
moderator
Ser fint ud. Lidt små retter, men der er stilen.

Må jeg anbefale at bruge imgur.com til at uploade billeder? Det fungerer rigtig godt og hurtigt.
Dette er en signatur.
imgur er noteret. Jeg googlede bare picture upload.

De retter hørte til de mindste, både kavletunge og tværreb var der mere fylde i. Generelt et yderst velkomponeret måltid med den rette mæthedsfornemmelse. Vi tog også ost og så var man fyldt.
Bror i går aftes. Stedet fortjener at blive nævnt her i tråden. Velsmagende, elegant og slet ikke så feminint i udtrykket, som jeg havde forventet.
Ikke helt ulig Manfreds ift. stemning, betjening og så videre.

Med andre ord, har man en forkærlighed for mousserende, oxideret chenin blanc med noget fraværende bobler og dets lige, så vil man føle sig hjemme her.
Pony i aften.

Jeg har det lidt som om man skal være i humør til denne slags restaurant, og dens åndsligt beslægtede søskende som Manfreds, Relæ og til dels Geist.

Og så naturvin ... Hmmm, som jeg ellers kan komme nogenlunde op at køre over, men de serveringer vi fik var ret skarpe og med pæn syre. Får bare lyst til en karamel eller lignende til sidst. Og endda mig med den ikke så søde tand.

Men altså, cool nok med diversitet i retaurantmiljøet. Har netop haft et par venner over som kom fra Retour og lignede spærreballoner. Hos pony skal man nok bestille lidt ekstra brød ...
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
annonce