Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvorfor bad du ikke om noget andet vin hvis du ikke kunne lide det ?

Jeg lavede to retter her hjemme igår der var nærmest "Le Sommelier´sk"...

Stegt Slethvar med nye hvide asparges og asparges/vanilie sauce.

Grillet Oksebavette med pommes fondant, gulerød, løg og portvinsglace.
Jeg skriver vel ikke at jeg ikke kunne lide det?

Var nok bare ikke lige i humør til det, men hvis man kigger på deres vinkort og ser hvad de sælger glasvis ligger man jo som man har redt.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Ok, misforstod.

Man hører bare mere og mere folk der har været ude og spise og roser maden, men beklager sig en smule over at vinene ikke lige var deres smag. Hvis folk ikke påpeger det på restauranterne, så kommer vi aldrig af med denne trend blandt byens sommeliere at alt der rimer på NATUR smager godt, basta.

Nu må byens sommeliere sgu snart lade være med at opfører sig som lemminger og forholde sig lidt kritisk til naturvinstrenden, for indenfor naturvin er der præcis lige så meget lortevin som indenfor mere konventionelt produceret vin.

Nu tjekkede jeg lige Ponys vinkort, det er sgu da stukket helt af med de "Vesterbro/hipster/afslappet/coolness" beskrivelser af vinene.

Jeg er rasende.

P.s. Pony har da Pacalet Gevrey på kortet. Nærigrøv.
Ja, men ikke Chambolle ...

Og vi fik kun fisk. Åbnede dog en Martinborough Pinot da jeg kom hjem ...
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
´Yderst sympatisk ung mand møder vinmarker. Sød musik opstår, og inden længe er en hel liter saftig, saftig grüner veltliner født. Ustyrligt letdrikkelig tørstslukker – og god vin!´
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Vi fik (igen igen) Pacalet Chambolle 1. Cru 2010 igår... jordbærgrød på den liflige måde.

En Denis Mortet Chambolle 1. Cru Aux Beaux Bruns 2009 var lige til den spegede side (røget)... krævede mad i nærheden.
Arti´kok tidligere på ugen. Havde aldrig hørt om stedet før, der af alle steder er placeret i Hvidovre, men et overraskende godt bekendtskab hele vejen igennem, måske bortset fra en lidt for tung/fed hovedret.

Der blev spist følgende (sakset fra hjemmesiden):

Rilette på røget stenbidder m/stenbidderrogn, syrnet creme, urteperler, ramsløg og 2 slags syre

Jomfruhummer m/lardo, maltjord, rabarber, salturt og brunet smørcreme

Medaillon af kalv m/kalvebrissel. Hertil fondanter, 2 slags beder, brunet selleripuré, syrlige løg og kalveglace

Yoghurtfromage m/lakridsgele, rødbedegranite, fennikel, kørvel, blåbær og honningnougatine


Klart et besøg værd og med et rimeligt prisniveau (muligvis påvirket af beliggenheden).
Aaahhh banter
Allan Poulsen har fået nogen flotte ord med på veien efter han overtog Bagatelle i Oslo.

Ser absolut ud til at være et besøg værd.
Everton = Evigt liv eller pengene tilbage
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
annonce