Redigeret fre 27. aug 2010
Var på Fru Heiberg inden fck-rosenborg forleden.
Stedet bliver beskrevet som "lidt glemt og ganske godt."
Beklager, men sød betjening kan ikke opveje madens kvalitet.
Ofte er antallet af udbudte hovedretter jo omvendt proportionalt med kvaliteten af den enkelte ret, så det lovede umiddelbart. Også selvom bordene var stillet så tæt, at man fik den bagvedsiddendes stol i ryggen konstant.
Prisniveauet var dog helt off. Ligesom stort set alt andet, skulle det vise sig.
en af mulighederne var stegt flæsk til 105 kr. Umiddelbart en fornuftig pris, men når det ikke er ad libitum og kun er 6 stykker flæsk og 8 mindre kartofler, så er det ikke i orden. og forsøget på at arrangere det smart blev at samle kartoflerne på midten, vælte sovs ud over som lå de i en sø og derefter stable flæsken ovenpå kartoflerne.
Ved de indledende spørgsmål til retterne oplyste hun om at flæsket kun var een servering og derfor bestilte jeg selv deres gourmetburger til 145 kr.
Det skulle jeg aldrig have gjort.
Jeg bad om bøffen blodrød. den var næsten gennemstegt. Den var ikke så tynd at det kunne siges at være svært at ramme den bare rød.
Salaten var rucola.
Der var 3 slags ost på. Cheddar, et eller andet jeg har glemt og 2 små stykker blåskimmel, hvoraf haldelen af begge stykker tydeligvis var skorper.
brødet var to stykker hvid toast, smurt med et enddog meget generøst lag pesto og kanterne var så hårdt ristede at jeg ikke kunne bide igennem en af siderne. Tydeligvis var brødet "ristet" i den pizzaagtige ovn man kunne skimte ude i køkkenet.
Der var 7 kvarte kartoffelbåde som fritter(i øvrigt skåret af samme størrelse kartoffel som flæskekartoflerne)
eneste positive indslag var en slags estragon(?)mayonnaise. Men her skal dælen dulremig også være en hat, hvis man fucker en mayo op.
Åhh jo, jeg antager at rucolaen var forholdsvis frisk, da den ikke var voldsomt bitter.
Selskabets 3. deltager tog en tournedos med grønt(som viste sig at være 4 babykarotter med stilk) til 205 kr.
Kødet var fint næsten gennemstegt og den tilhørende Pommes Anna var så tarvelig, at det halve kan være nok. Jeg endte med at måtte råde bod på skidtet og invitere på middag, så de kunne smage retterne, særligt Pommes Anna ordentligt, eftersom hun aldrig havde smagt det før.
For fanden Fru Heiberg, det var jo ikke det sværeste retter det her.
Det er sku en ommer. Sød betjening, men for fanden, hvis man vil drive en restaurant, hvorfor fanden er man så tydeligt ligeglad med det man smider af sted?
Åbn en McDonalds, kære ejer. Det er her dine evner og tankegang er bedst egnet.
"Is my friend in the bunker or is the bastard on the green?"