Snak

Mere indhold efter annoncen
moderator
Jeg spiste på en italiensk i Holte i dag. Enoteket eller i den stil. Det var sgu slet ikke ringe. Tjenerne var meget unge (og temmelig lækre) piger, som ikke vidste noget om mad og vin, men udover det, så var maden god. Jeg fik smagt Vitello Tonato (en rigtig lækker version), Bruschetta med gedeost, bruschetta med tomat og kød/pølsebord til forret. Hovedretter var der tre af, Hjemmelavet pasta med tigerrejer, dadeltomater, løvstikke og hvidvinssauce, så var der sprængt og grillet kalvebryst med ting og sager til og så var der Steak Manzone tror jeg det hedder. En grillet entrocote med rucola, tomater og parmesan. Smagte de to sidste og det var fint. Især deres tomater er virkelig velsmagende. Havde lyst til at spørge hvor de fik dem fra.
1700 kr blev det for 4 mennesker med to flasker vin.

Jeg må tilbage med gutterne, om ikke andet for betjeningens skyld. De var fandme søde at se på.
Dette er en signatur.
http://ibyen.dk/restaura…1039108.ece

Det må blive godt!

Pushere og gourmetmad - Sådan!
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
moderator
Det er en af mine bekendte ham Christian der. Skulle have været til prøve-middag i går, men kunne ikke pga noget familiefødselsdag. Han er skide dygtig. Mine venner var dernede i går og det fik blandede anmeldelser. En af dem gik på at det hele var lidt for "råt". Han har dog også arbejdet på Noma og hentet en del inspiration der.
Dette er en signatur.
Kan også godt anbefale Enoteket. Det er ganske ganske fint.
moderator
La Forchetta var godt til prisen, men heller ikke mere. Jeg fik en ret god skaldyrsbisque til forret, mens kalvefileten jeg fik til hovedret kunne have været mere mør, ligesom saucen simpelthen var for fed.
https://kortlink.dk/sudv
Var på Fru Heiberg inden fck-rosenborg forleden.

Stedet bliver beskrevet som "lidt glemt og ganske godt."

Beklager, men sød betjening kan ikke opveje madens kvalitet.

Ofte er antallet af udbudte hovedretter jo omvendt proportionalt med kvaliteten af den enkelte ret, så det lovede umiddelbart. Også selvom bordene var stillet så tæt, at man fik den bagvedsiddendes stol i ryggen konstant.

Prisniveauet var dog helt off. Ligesom stort set alt andet, skulle det vise sig.

en af mulighederne var stegt flæsk til 105 kr. Umiddelbart en fornuftig pris, men når det ikke er ad libitum og kun er 6 stykker flæsk og 8 mindre kartofler, så er det ikke i orden. og forsøget på at arrangere det smart blev at samle kartoflerne på midten, vælte sovs ud over som lå de i en sø og derefter stable flæsken ovenpå kartoflerne.

Ved de indledende spørgsmål til retterne oplyste hun om at flæsket kun var een servering og derfor bestilte jeg selv deres gourmetburger til 145 kr.
Det skulle jeg aldrig have gjort.

Jeg bad om bøffen blodrød. den var næsten gennemstegt. Den var ikke så tynd at det kunne siges at være svært at ramme den bare rød.
Salaten var rucola.
Der var 3 slags ost på. Cheddar, et eller andet jeg har glemt og 2 små stykker blåskimmel, hvoraf haldelen af begge stykker tydeligvis var skorper.
brødet var to stykker hvid toast, smurt med et enddog meget generøst lag pesto og kanterne var så hårdt ristede at jeg ikke kunne bide igennem en af siderne. Tydeligvis var brødet "ristet" i den pizzaagtige ovn man kunne skimte ude i køkkenet.
Der var 7 kvarte kartoffelbåde som fritter(i øvrigt skåret af samme størrelse kartoffel som flæskekartoflerne)
eneste positive indslag var en slags estragon(?)mayonnaise. Men her skal dælen dulremig også være en hat, hvis man fucker en mayo op.

Åhh jo, jeg antager at rucolaen var forholdsvis frisk, da den ikke var voldsomt bitter.

Selskabets 3. deltager tog en tournedos med grønt(som viste sig at være 4 babykarotter med stilk) til 205 kr.
Kødet var fint næsten gennemstegt og den tilhørende Pommes Anna var så tarvelig, at det halve kan være nok. Jeg endte med at måtte råde bod på skidtet og invitere på middag, så de kunne smage retterne, særligt Pommes Anna ordentligt, eftersom hun aldrig havde smagt det før.

For fanden Fru Heiberg, det var jo ikke det sværeste retter det her.

Det er sku en ommer. Sød betjening, men for fanden, hvis man vil drive en restaurant, hvorfor fanden er man så tydeligt ligeglad med det man smider af sted?

Åbn en McDonalds, kære ejer. Det er her dine evner og tankegang er bedst egnet.
"Is my friend in the bunker or is the bastard on the green?"
moderator
Kommenterede du det til køkkenet?
https://kortlink.dk/sudv
nope, for jeg er frygtelig konfliktsky. ;)

Jeg var inviteret, altså betalte ikke selv og selskabet jeg var med var ikke lige det rette forum at gøre det i, så jeg tænkte jeg ville komme af med det her i stedet.
"Is my friend in the bunker or is the bastard on the green?"
moderator
Jeg forstår udmærket argumentet omkring selskabet. Men generelt er det sgu lidt ærgeligt at der er så få, der kommer med deres ærlige mening.
https://kortlink.dk/sudv
En af mulighederne var stegt flæsk til 105 kr. Umiddelbart en fornuftig pris, men når det ikke er ad libitum og kun er 6 stykker flæsk og 8 mindre kartofler, så er det ikke i orden. og forsøget på at arrangere det smart blev at samle kartoflerne på midten, vælte sovs ud over som lå de i en sø og derefter stable flæsken ovenpå kartoflerne.


Stegt flæsk skal serveres a parte, ellers dur det ikke. Jeg vil gerne selv bestemme hvor meget sovs og hvor mange kartofler der skal være på tallerknen.

Jeg bad om bøffen blodrød. den var næsten gennemstegt. Den var ikke så tynd at det kunne siges at være svært at ramme den bare rød.Jeg går udfra det var en hakkedreng, der var i din burger? I så fald så skal der være skridt prygl til kokken, for en hakkedreng hverken kan eller må man fucke op.

Selskabets 3. deltager tog en tournedos med grønt(som viste sig at være 4 babykarotter med stilk) til 205 kr.
Kødet var fint næsten gennemstegt og den tilhørende Pommes Anna var så tarvelig, at det halve kan være nok. Jeg endte med at måtte råde bod på skidtet og invitere på middag, så de kunne smage retterne, særligt Pommes Anna ordentligt, eftersom hun aldrig havde smagt det før.


Jeg kan ud fra menu kortet se, at det er tournedos rossini de servere.. En ret der ikke må være gennemstegt, med mindre man har panisk angst for rødt kød! Pommes Anna kan jo for helvede ikke være så svært, at lave det er kartofler og smør.. Du skulle sgu have nævnt noget, det var jo ikke i orden.
Viborg FF - Det ægte Midtjylland
annonce