Var på "bistroen" på HC A´s boulevard i dag.
Meget habil burger, og virkeligt fine fritter. Et af de relativt få steder der forstår, at en burger skal være med blød bolle.
Spøjst indslag med en servering af hvidløgsdressing som dyppelse. Ikke min smag.
Desserten var en "grøn the creme brulée".
Smagen af vanilje var til stede og kunne ses, men den grønne the gemte sig i en citrussyrlighed, og bruléen var grødagtig, snotgrå, oversød og flydende. Det var noget af en kontrast til en rigtig fin burger og fritter.
Hvor svært kan det være at lave en brulée? mega skuffelse oven på en god start.
Er i øvrigt træt af alle mulige tossede forsøg på at spice bruléer op. fuldstændig unødvendigt med noget der er så lækkert i sig selv. lær hellere at lave den ordentligt.
Meget habil burger, og virkeligt fine fritter. Et af de relativt få steder der forstår, at en burger skal være med blød bolle.
Spøjst indslag med en servering af hvidløgsdressing som dyppelse. Ikke min smag.
Desserten var en "grøn the creme brulée".
Smagen af vanilje var til stede og kunne ses, men den grønne the gemte sig i en citrussyrlighed, og bruléen var grødagtig, snotgrå, oversød og flydende. Det var noget af en kontrast til en rigtig fin burger og fritter.
Hvor svært kan det være at lave en brulée? mega skuffelse oven på en god start.
Er i øvrigt træt af alle mulige tossede forsøg på at spice bruléer op. fuldstændig unødvendigt med noget der er så lækkert i sig selv. lær hellere at lave den ordentligt.
"Is my friend in the bunker or is the bastard on the green?"