Snak

Mere indhold efter annoncen
Famo bliver jo altid nævnt, så jeg nappede et tidligt aftenbesøg på Fiasco ved Frb. Rådhus i dag.

4 retter til 325 slår faktisk Famo med 45 kr og er et glimrende alternativ til dette, eller slet og ret et godt bud på virkelig god italiensk mad til en fornuftig pris.

http://www.fiasco.dk/index.php?id=2

Jeg nøjedes med 3 retter og røg på antipasti, tortino med vildtragout og lammeskank - hele herligheden blev skyllet ned med Barolo, Bel Colle 2004.

Alt var lige i øjet og betjeningen forbilledlig.

I dén grad anbefalet.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
er der nogen der kan anbefale et sted med "god dansk mad" indre by/vesterbro

gerne til en overkommelig pris ;-)
Is it cold in his shadow?
Var forbi Cocks & Cows i går aftes.

På trods af det knap så respektable navn, så var det nu en rigtig god oplevelse. Rigtig god burger, rigtig god shake og så var stedet også i sig selv hyggeligt.
"Wonder, and it's no wonder"
moderator
Er der nogen der har prøvet den her?

http://www.triorestaurant.se/

Trotski evt? Har hørt virkelig godt om dem, men har ikke lige haft mulighed endnu.
Dette er en signatur.
Er lige vendt hjem fra en kort London-visit med fruen og har i dén grad lyst til at anbefale den italienske restaurant, Zucca (184 Bermondsey Street, nærmeste tube station: London Bridge).

Super seriøs tilberedning af super friske sæsonråvarer til særdeles rimelige priser. Fantastisk service. Menukortet skifter hele tiden. Især deres antipasti (som vi delte 4 forskellige af) strålede:

"Carpaccio of sea bass" (rå, slicet havbars lynmarineret i masser af citron og prima olivenolie med knust sort peber. Prikken over ihhhh´et var et farvestrålende og pikant drys finthakket mild/sød chili). Enkelt, men genialt sammen med et glas Franciacorta fra Ca´del Bosco. Det vil jeg sgu selv prøve at genskabe!

Grillede sardiner med gremolata - vidste ikke sardiner kunne smage så godt.

De to sidste antipasti var også mere end godkendte. Den ene ret var nogle få skiver lynstegt og roastbeef-agtigt vildtkød, serveret med en reduceret balsamico. Den sidste var en mystisk (eller i al fald for mig ukendt) stængel-grøntsag (tænk bladselleri/asparges/julesalat), hvis bitterhed gik fint i spænd med en cremet, fondueagtig ostesauce.

Vi delte efter de 4 antipasti en pastaret som Primi. Nogle meget brede pastabånd (husker ikke navnet) vendt i en meget velsmagende sauce med findelte braiserede svinekæber. Også enkelt og velsmagende. (Jeg var røget på en helt fin 2004 Gattinara (Nebbiolo), mens konen fik en lækker Soave fra Pieropan).

Så indtraf mætheden sig - men Secondi var bestilt! Konen fik stegt fisk (vistnok havbars igen) med svampe, mens jeg røg på braiserede oksehaler med polenta. Begge retter var enormt velsmagende, men vi var mætte - og jeg var vist lidt for fuld (kom direkte fra et dagslangt/grundigt vinsmagnings-kursus hos WSET), så kødretterne kom ikke rigtig til deres ret (hø, hø). Dolce samt kaffe/grappa sprang vi over. Husk at betille bord!
Just think of the trees: they let the birds perch and fly, with no intention to call them when they come and no longing for their return when they fly away. If people's hearts can be like the trees, they will not be off the Way
Julefrokost på Restaurent MellemRum i aften. Har været der en gang før - Det var godt. Håber på en gentagelse.

I følge deres hjemmeside bliver menuen i aften:

Bagt sandart serveret i jordskokkesuppe
med sprøde jordskokkechips

Tuncarpaccio med sennep hertil
kapers, rødløg & kørvelvinaigrette

Rødvins pocheret dyreryg samt ragout af bov,
sveskeblommer, nødder, kastaniepuré
og vildt sauce tilsmagt med enebær

Honninggratineret gedeost,
syltet frugt & kiks à la Mellemrum

Æblesorbet, æbletærte, tørrede æbler
og æble-pebersirup

Med dertil hørende Vino.

http://www.restaurantmellemrum.dk/
'This world is about money, so when you are offered those millions you take them. Few people will ever earn so many. I am one of the few fortunates who do. I may be one of the worst buys in the history of the Premiership but I don't care.'
moderator
Den Rustikke i latinerkvarteret i Århus kan sagtens anbefales. Hyggelige omgivelser, rigtig god betjening og simpel men god mad for billige penge. Lav-varmet laks med lidt grønt, confiteret andelår med kål, æblepuré, og sauce og chokomousse for 165.
https://kortlink.dk/sudv
En god serrano skal helst indtages sammen med en flaske sherry kl. 23.30 i Madrid. Forud skal naturligvis være en god morgenbrandert i øl, et vinbesøg med diverse gode vine, hvor man kun er lidt pinlig, en køre rødvin og så kan aftenen sluttes af med en flaske rom.
Hvor i forløbet var du, da du skrev?

Jeg fik også serrano, noget sortfod og alskens andre charcuteri-ting på Lundgren i Bagerstræde her til aften:

http://www.lundgren-vip.dk/

Hertil noget vin fra Montpellier (uden nærmere intro - men smagte virkelig fint), men Qumran Crianza 2006, Ribera del Duero (http://www.drinkriberawi…y_Vi%F1edos) tog stikket.

Stedet har skær af noget ganske lokalt, og jeg vil råde folk til lige at stikke snuden ind, skulle man være i nabolaget.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Men det hedder VIP...!?
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
annonce