Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Borger Louis
Det der i mine øjne var det største problem med sidste afsnit og vel egentlig de to seneste sæsoner i det hele taget er den manglende humor. Jeg griner sgu ikke af lortet længere. Højst en lille trækken på smilebåndet. Man skulle tro det var Dharma & Greg.

Bevares, det er da fint at karakterende skal udvikle sig individuelt og lidt melodrama i ny og næ kan også gå an. Men helt grundlæggende virker det som om, at man har droppet de elementer, der i første omgang gjorde serien fed. Eller mere plausibelt, løbet tør for jokes og sjove ideer. Det er tydeligt symboliseret ved at seriens normalt største trækplaster, Ari, ikke engang er skarp længere.

Jeg tror sgu, at jeg springer over hvis der kommer en spillefilm.


Skrevet af maarkap
"Jeg tror sgu, at jeg springer over hvis der kommer en spillefilm."

Nu kan jeg kun tale for mig selv, men nu hvor jeg har set otte sæsoner, hvor det meste af det har været en rigtig god serie, ville skuffelsen ikke afholde mig fra at se en evt. spillefilm.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Pierre , moderator
Nu kan jeg kun tale for mig selv, men nu hvor jeg har set otte sæsoner, hvor det meste af det har været en rigtig god serie, ville skuffelsen ikke afholde mig fra at se en evt. spillefilm.


Ja. Nu har man brugt i omegnen af to hele døgn på at glo på skidtet, så overlever man nok halvanden time mere, for at få afslutningen på historien.

Men serien tabte virkeligt pusten, og helt enig, Ari var så fucking genial i starten, han var en lang punchline, men det er ved at være nogle sæsoner siden han var skarp. Fint nok med personudviklingen, men han kunne godt stadig lande nogle slag i løbet af sådan et afsnit.
____
Skrevet af Borger Louis
Næ, men mon ikke man fortsætter i samme spor og endda skruer endnu højere op for den sentimentale knap for derigennem at legitimere serien som spillefilm.Skrevet af Seifert
Så dukkede Emmanuelle Chriqui op i The Mentalist....
Skrevet af SørenLarsen
Hvorfor kan man ikke finde sæson 6 med danske tekster nogen steder?
Skrevet af Ill
Det ser ud til at Entourage-filmen bliver til noget.
\"I\'m the motherfucking fucking one who calls the shots\"
Skrevet af Seifert
annonce
0