Snak

Mere indhold efter annoncen
Forudsigeligt, snarere.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Det der også kan være uhyggeligt, er hvad der vil ske hvis løgnen overfor befolkningen falder til jorden. Tror ikke man skal undervurdere det raseri det kan afstedkomme fra forældre, søskende osv. Det er jo kun 20 år siden det skete sidst og flere af de familiemedlemmer lever nok stadig.
@Bio

Det korte svar er, at Tyskland måtte ty til sin Plan B i sin invasion af Frankrig - at gå gennem Ardennerne - hvilket de allierede ikke havde set som en mulighed.

Her var Frankrig meget dårligt beskyttet - og Tyskland kunne æde dem indefra med dygtige generaler som Rommel og en af de andre stjernegeneraler.

Den franske kommunikation var ELENDIG, hvilket udviklede sig til en enorm fordel. Dertil havde Frankrig slet ikke foretaget en oprustning og opdateret deres materiel som tyskerne.

Det havde været en mere lige og svær for kamp for tyskerne, hvis de havde holdt sig til deres oprindelige plan om at gentage Schliefen planen fra Første Verdenskrig. Tilfældigheder gjorde, at sadlede om - og lyttede til en plan som en bl.a. dengang mindre kendt Mannstein havde udtænkt.
Edge lord
Tak for info og links til spændende læsning - godt russerne ikke er så heldige!

Dejligt at dem med økonomisk viden også lige beroliger mig med den minimale risiko for at Kina hopper med i et spil os mod dem. Jeg forstår dog ikke helt endnu hvordan der stadig er liv i den russiske økonomi.
Det tyder på at russiske tropper har forladt Hostomellufthaven.

Hvis dette er sandt, så kan det være afgørende udvikling for Ukraines militær ift. at kunne lave aktioner i nord og øst.

I går viste friske billeder ellers store opmagasineringer af russisk materiel. Hvis de har forladt Hostomel, så må der være efterladt hårdt efterspurgte krudt og kugler til ukrainske enheder.
"Som jeg efterhånden har skrevet mange gange, er der her tale om en defensiv krig i den forstand at den ikke handler om at erobre territorier."
Man må håbe at de Ukrainske styrker har husket nogle Europaller og at russerne ikke har mineret området - men det lyder til at være en god udvikling
@Pukle

Beklager sent svar. Jeg har arbejdet lidt meget de sidste dage.

Du bedes stoppe med at forsøge at miskreditere mig..


Det var jeg ikke klar over at jeg havde gjort. Jeg er for længst holdt op med at kommentere på dig, da jeg fornemmede, at du ikke ønskede modspil.

Jeg gjorde det reelt kun een gang - og ganske rigtigt i et indlæg, hvor jeg også omtalte TV2. Derudover har jeg efterfølgende svaret sobert på de spørgsmål, som du har adresseret til mig.

Jeg har æret meget generel i formuleringen af min "kritik", af at for mange drager forhastede konklusioner om krigen, herunder om Ruslands mål. Det har ikke været adresseret til dig.

Jeg har desuden opfordret til at man søger professionelle kilder om krigen, som ISW, i stedet for at sætte sin lid til partsindlæg fra "anonyme" på bold.dk.

Hvis du føler dig miskrediteret af mine indlæg, så prøv at læse dem igen, for jeg synes ikke du behøver føle dig miskrediteret. Hvis du stadig føler dig miskrediteret så fokuser i stedet på dit loyale publikum herinde.

At bruge kælenavne/øgenavne om TV2s journalister hører vist under ytringsfrihed. Jeg tvivler i øvrigt på at den gode Rasmus er så krænkelsesparat, at han vil føle sig stødt over Håndholdt, Selvholdt, Velholdt eller Hårholdt.

Pas på dig selv......
@ Vicente

Sjovt nok lærte Sovjetunionen under Operation Barbarossa meget af slaget om Kiev, hvor de tysk-rumænske omringede dem. Russerne led et nederlag uden fortilfælde, men de købte sig samtidig tid til at opbygge forsvaret af Moskva.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
@ Pukle. Tak for bidraget. Er kørt sur i massemediernes dækning og følger egentlig blot dine posts i tråden.

Må jeg anbefale at du parkerer debatten med uenige debattører og fokuserer på dine kondenserede opdateringer af høj kvalitet;0)

Lyder mærkværdigt/let med Hostomel. Dog går meldingerne på at de er gået over til langt rækkende alene, så måske der ikke skal lægges mere i det for nu.
annonce