Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Frakørsel 1
Pukledyret, jeg tror du har hjertet på rette sted og kan skelne mellem rigtigt og forkert, og jeg kan ikke komme i tanke om et sted det er mere vigtigt end hvor du er. Og det skal være forskellen mellem dem og os. Pas på dig selv og dem omkring dig.
Brønshøj Boldklub
Skrevet af MUSSEN
Rusland løb tør for allierede:

"When the CSTO was created in 1992, Russia and five other post-Soviet states were members; a year later, it had grown to nine. But in the intervening years, it contracted to six. Now it is becoming more clear that, by next year, the CSTO, which Moscow had placed so much hope in, will most likely be reduced to only three: Russia, Belarus and Tajikistan. Moreover, after Tajikistani President Emomali Rahmon’s attack on Putin at the Tashkent summit of regional leaders earlier this month, it is entirely possible that this much-ballyhooed military alliance will be left with only two members"
https://oilprice.com/Energy/Energy-General/Russias-Counterpart-To-NATO-Is-On-The-Brink-Of-Collapse.html
Skrevet af Tom Wanks
"Russian Defence Minister Sergei Shoigu spoke with U.S. Defense Secretary Lloyd Austin on Sunday for the second time in three days and held a flurry of calls with three other counterparts from NATO countries."
https://www.reuters.com/world/russias-shoigu-holds-second-call-with-us-defense-secretary-three-days-2022-10-23/
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
Skrevet af clausp
Hva´ skød du ´en mæ´?
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Skrevet af MUSSEN
Nu næsten 93,5 pct fyldte gaslagre og prisen der er faldet markant, laveste siden juni.

Måske har man overvurderet Ruslands betydning for EUS energiforsyning?

"Gaspriserne har været skyld i svedige håndflader hos mange, siden Rusland invaderede Ukraine, men på det seneste har priserne taget et dyk, og dagen i dag er ingen undtagelse.

For i morges faldt gasprisen på det europæiske marked nemlig markant med mere end 10 procent, skriver NRK.

Det har sendt prisen under 100 euro per megawatttime, og selvom prisen stadig er tre gange så høj, som den normalt er på denne tid af året, så er det første gang siden juni, at den er så lav.

Blandt de vigtigste forklaringer på prisfaldet er det milde vejr - og ikke mindst de skibe, der er lastet med naturgas, som lige nu er på vej til Europa. Det mindsker også risikoen for gasmangel til vinter."
Skrevet af Jennerdrengen2
@Pukledyret

https://twitter.com/JuliaDavisNews/status/1584054018145685504?t=WK-UjhyOtSt5RuRCPQNJSA&s=19

Her er det en chefredaktør fra RT der melder rent ud.


Skræmmende klip men, pågældende redaktør er blevet bortvist fra RT som har undskyldt for klippet. Så selvom der måske nok er nogle der er enige i klippet er det ikke et udtryk for den officielle holdning.

Klip fra Berlingske med omtale af sagen:

Anton Krasovsky, vært på den statsejede russiske tv-kanal Russia Today, sagde på russisk tv i sidste uge, at ukrainske børn burde »smides direkte i en flod med en stærk strøm«.

»De børn skal bare druknes,« lød det.

Få timer efter blev han suspenderet. Russia Today er forbudt i store dele af Vesten for dens måde at kommenterer krigen i Ukraine på.

Chefredaktør Margarita Simonyan er selv kendt for sine kontroversielle holdninger – ifølge The Guardian har hun siden antydet, at de »vilde og modbydelige« bemærkninger fra Krasovsky var et resultat af »midlertidig sindssyge«.

Ukraine har opfordret til et verdensomspændende forbud mod Russia Today, ligesom den ukrainske udenrigsminister, Dmytro Kuleba, kalder udtalelserne for »aggressiv tilskyndelse til folkedrab«.

Mandag har Krasovsky været ude og undskylde for sine udtalelser, som han ifølge Sky News er »pinligt berørt over«.

»Det sker: Man er på live, og man bliver revet med. Og man kan ikke bare stoppe. Jeg beder om tilgivelse fra alle, der er blevet lamslået af dette,« siger han ifølge det britiske medie.
FCN
Skrevet af Hausser
Jennerdrengen2

Det sker: Man er på live, og man bliver revet med. Og man kan ikke bare stoppe.


Og det kan man da 100% følge.. Hvis man altså snakker en fodboldkamp. Syntes ikke helt det er det samme når vi snakker om mord på børn og etniske udrensninger? Måske jeg bare er sart?

Men grænsen går altså ved folkemord på børn. At true med at angribe og udslette lande med atomvåben i prime time, er dog stadig helt acceptabelt må man forstå..

Skrevet af Jennerdrengen2
@Hausser

Vi er 100% enige. Jeg synes det er forfærdelige udtalelser og hans undskyldning ingen steder holder. Jeg ville blot gøre opmærksom på at TV-kanalen hvor han bragte sine udtalelser har taget afstand fra dem, undskyldt herfor og suspenderet ham.

Det er altså ikke TV-stationens holdning han udtrykker.
FCN
Skrevet af Hausser
Pukledyret

Stor respekt for din beslutning. Pas på dig selv og dem omkring dig derovre.

Har du en tidshorisont du arbejder med?
Skrevet af MUSSEN
Nu skubbes Rusland også længere væk fra Bakhmut.

Tilbagegang over det hele, her presset to km tilbage på 48 timer det tog
to måneder at erobrer det.

russernhttps://twitter.com/visegrad24/status/1584181021544570880?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1584181021544570880%7Ctwgr%5Eb14000244ec67b9a6cb73e2b94e7b3a8d2198691%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fen.socportal.info%2Fen%2Fnews%2Fvsu-otbrosili-rossiyan-na-2-km-ot-vostochnykh-okrain-bakhmuta%2Fe

Wagner gruppen ser altså også ud til at få tæsk.

Putin og den russiske elite ved helt sikkert krigen er tabt nu er spørgsmålet bare hvornår indrømmer de det, eller væltes det.

Forhåbentligt før vinter, så vi kan nøjes med krig i 2022
Skrevet af Jennerdrengen2
Hvis man søger detaljerede kort over bevægelser, kan jeg anbefale denne konto. Den opdateres en gang i døgnet. Den er pro-ukrainsk men, modsat de fleste andre pro-ukrainske konti er den baseret på OSINT. Dvs. at man ikke ændrer kort før man kan verificere og geolokalisere ændringer. Der nævnes ganske vist, at man formoder og rygter vil vide men, kort ændres altså ikke før de er verificeret.

https://twitter.com/War_Mapper
FCN
Skrevet af Kaffe
Lidt en efterskole- eller The Dude-definition af fascisme, du anvender, pukle.
Niddets arkivar
Skrevet af Landa
Glædelig nyhed med Bakhmut.
Troede ellers byen var tæt på overtagelse af det Det Onde.
Chuck Farrar (pro Ukraine) havde ellers forudset ukrainsk kapitulation.
Skrevet af Jennerdrengen2
Udmeldingerne om Bakhmut stritter i alle retninger. Tror man skal passe på med at konkludere for meget. De fleste nævner dog at Ukraine tilsyneladende på et afgrænset område har presset russerne 1-2 km tilbage.
FCN
Skrevet af Jennerdrengen2
Rusland har offentliggjort beviser af, at Ukraine er ved at udvikle en "beskidt bombe". Dvs. en kraftig bombe indholdende en stor mængde radioaktivt materiale. Det er en type bombe som man har frygtet at terrorister vil anvende. Rusland har sammen med offentliggørelsen bragt en lang række billeder som beviser.

Desværre for Rusland har Benjamin Strick - tidligere graverjournalist hos Bellingcat - gennemgået bevismaterialet og fundet at der i alle tilfælde er tale om gamle billeder klippet fra internettet. Det er aparte læsning - rul hele tråden ned og se beviserne blive gennemhullet: https://twitter.com/BenDoBrown/status/1584553423696891904?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1584553423696891904%7Ctwgr%5E97f8732b74b5ca986f025bcab1fe82b62053b446%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.berlingske.dk%2Finternationalt%2Fseneste-nyt-om-krigen-i-ukraine-foelg-udviklingen-her
FCN
Skrevet af Milanisti
God weekend :-)

Dødstal på ukrainsk side - 387.000.

Vestlige lejesoldater - 31.240.

Det giver mening med alle de videoer af slagtede ukrainske soldater man ser på Telegram - for ikke at nævne ukrainsk isenkram, som er pulveriseret.

https://mobile.twitter.com/SprinterMonitor/status/1584219509497696256
Skrevet af Landa
Milan:
Jamen, så har du jo lidt at glæde dig over.
Skrevet af Hausser
Milanisti

Er du Serber eller araber?
Skrevet af TheUnitedWay
Meget bekymrende med beskyldningerne om en beskidt bombe. Det kan være en undskyldning for Rusland til at bruge taktiske atomvåben.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af peanuts(s)
TUW@

Det er vel Rusland der er ved at komme til sidste side i deres playbook, den militære stab ved jo godt at det ser ud af lort, og at den er helt gal når de skal ringe til fætter Kim i Nordkorea og onkel Lukashenko i Belarus for at få fyldt lidt depoter op med ammunition.

Og jeg ved ikke om Russerne er på fisketur, for eventuelt lige at få en fornemmelse af hvor voldsomme reaktionerne bliver fra Vesten, skulle de blive så presset at de vil bruge et taktisk a-våben
annonce
0