Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvis vi kører så ekstremt som at Afghanistanx2 Vietnam sluttede ved forhandlingsløsning, så gør alle krige det.

Ud fra det er det ikke realistisk hverken Ukraine/Rusland taber kun forhandlinger.

Og citatet er dermed en fejlslutning.

Lyder det ikke overdrevet simpelt?

Pointen er jo at den militære situation har indflydelse på forhandlingerne.
MUSSEN, Chomsky´s pointe er i al sin enkelthed også at enten forhandles afslutninger på krige (hvilket er det langt mest udbredte), eller også går én af parterne så meget til grunde at en betingelsesløs overgivelse/destruktion af parten finder sted. Og hans budskab er, som det burde fremgå, at hvis Ukraine ikke forhandler en fredsløsning, så vil landet i én eller anden grad gå til grunde. Derfor bør hensynet til Ukraine som land og samfund gå forud for specielt de politiske og militære manøvrer som sigter/øger risikoen for mod at forlænge og udvide krigen, hvorfor den amerikanske indsats (Chomsky holder primært kritisk fokus på hans eget lands politikker, ligesom han opfordrer alle andre til det samme) bør rette sig fuld skala mod at få Ukraine og Rusland til at indgå en fredsaftale. Han kritiserer også kinesernes passivitet, og den russiske aggression mod Ukraine.
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
Noget andet; jeg faldt forleden over en del små samlinger af opinioner fra Ukraine og Rusland iht. sympatier, forståelse og tilhørsforhold m.m. vedr. konflikten - og på flere måder er det både informativt og tankevækkende at lytte til almindelige, berørte menneskers udsagn, herunder hvad de ikke siger. Et par (blandt mange) eksempler fra både nu- og datid:
https://www.youtube.com/watch?v=UBaMA72JsP0
https://www.youtube.com/watch?v=xF563XDshTo
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
Putin uddeler lige ærestitler for heltemod og tapperhed til den russiske brigade, der formodes at have begået forbrydelserne i Butja.

Han har virket enormt indebrændt, indædt, mavesur, bitter og eddikesur på Vesten - allerede inden invasionen. Hvad fanden er der gået galt i den relation.
Edge lord
Putin troede han kunne gå ind i Ukraine og tage det vupti uden kamp, som med Krim. Tage en sejrsrunde og blive fejret som en helt. I stedet er han blev udstillet som en der har meget lidt styr på hvad han laver. Han blev smidt ud af området omkring Kyiv, har mistet en masse soldater og materiel, tabt flagskibet Moskva, fået indefrosset sine penge, blevet skåret af fra store dele af verden, Nordstream 2 lader til at være død osv. osv.

Det er sgu nok rigeligt til at han er blevet mere og mere sur over at Ukrainerne ikke bare gav op, så han kunne få sin vilje.
Hvad fanden er der gået galt i den relation.

Jeg tipper det er kombinationen af magtfuldkommenhed og et enormt ekkokammer, hvor han har omgivet sig med korrupte ja-sigere. Man tog Krim ret let og Vesten har bukket af ved de fleste andre politiske konfrontationer.

Det eller manden er alvorlig syg, og det er næsten mere skræmmende.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Ud fra det her:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_equipment_of_the_Ukrainian_Ground_Forces

Så lader det til at være M198 Howitzers de modtager:
Med 22km og 30km rækkevidde.

https://en.wikipedia.org/wiki/M198_howitzer

De skal vel tages ud med missiler og flybomber, hvis ikke de skal kunne skyde først?
Vil russerne sikkert gerne. Men de kan let sløres og gemmes. Og russerne vel ikke luftherredømme overalt.
Så tror ikke mange af dem ryger før de har affyret. Men der afsløres deres position. Og så spørgsmål om hvor hurtigt de kan pakke sammen og komme væk før russerne forsøger at ramme dem. Der er russerne tilgengæld stærke. Med at opspore og hurtigt forsøge at ramme artilleri.
Noget der også kan influere på forhandlingerne er at USA jo nok gerne vil trække krigen længe nok til at man sikrer sig lukrative kontrakter om våben og ikke mindst naturgas med Europa. Så freden er USAs økonomiske fjende.

Ikke at Folke, Rosenkrands & Co cares om de klamme interesser. De finder nok et eller andet indslag hvor Putin har smidt trøjen til at køre lidt TMZ over krigen.
“Der var andre der trak mer' end jeg”
Ja, for der er jo ellers gang i et virkelig opbyggeligt forhandlingsspor som dumme USA bliver ved med at forhale.
annonce