Snak

Mere indhold efter annoncen
Gad vide hvor længe man kan blive ved med at forsvare at vi i Europa, er med til at finansiere de drab, de voldtægter, den tortur etc. som den russiske krigsmaskine er er igang med at udøve. Det skriger jo til himlen at vi sender milliarder afsted til Rusland, så han kan holde sin krig kørende

Jeg tror efterhånden også det mest sandsynlige udfald er som på Korea-halvøen, hvor man måske får en slags våbenhvile, men aldrig en egentlig fredsaftale.


Det er nok ikke helt ved siden af og odds herpå er nok i den lave ende. Hvis det bliver udgangen kan man så sige at forbrydelse betaler sig ?

//hjst
"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
Nej, for annektering af dele af Ukraine vil ingenlunde kunne matche det som Rusland har tabt økonomisk og politisk.

https://www.youtube.com/watch?v=Q5dWqGXqOkk
Jeg har rettet det til mord. Russerne henretter cvile bevidst og det vil eskalere voldshandlingerne på begge sider.


Fair. Jeg havde bare ikke set det omtalt som sådan.

Hændelserne behøver ikke prædikatet "folkemord" for at fremstå rædderlige.
Utilgiveligt, hvad der er sket i Bucha.

Alle russiske borgere burde tvinges til at se billederne derfra.

Føj for satan.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Utilgiveligt, hvad der er sket i Bucha.


Det samme er desværre nok sket i store dele af Ukraine...
Sådan er det når den russiske befrielseshær skal af-nazificere, men vi skal huske på at NATO, EU og Azov er de store syndere her.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Det viser desværre blot krigens enorme brutalitet. Formentlig har russernes indledende plan været aktioner på linje med Sovjetunionens "broderlige" hjælp til Ungarn i 1956 og Tjekkoslovakiet i 1968. Men dengang var der vitterligt tale om "særlige militære operationer", der lynhurtigt var overstået med - mig bekendt - meget få ofre og ødelæggelser.

Den her krig er jo endt i en katastrofe for Rusland, der jo i praksis - og for første gang i landets historie i øvrigt - de facto er endt i en tofrontskrig, hvor den ene front er økonomisk og den anden militær.

Jeg er jo ingenlunde militærekspert, men jeg oplevede før krigen ikke en eneste, der troede, at Ukraine var i stand til at føre en regulær konventionel krig mod Rusland gennem flere uger. Alle havde jo - i lighed med Putin - forventet, at den ville være overstået på nogle få dage, hvorefter den så ville glide over i en mere guerillaagtig ting á la Afghanistan.

Men faktum er, at Rusland er endt i noget, der er langt værre end Afghanistan. De er end ikke i nærheden af "bare" at vinde den konventionelle krig. Om end tabstal selvfølgelig skal tages med et gran salt, har Rusland på godt 5 uger mistet ca. det samme antal som i de ca. 10 år, Sovjetunionen huserede i Afghanistan.

Jeg forstår ikke helt, hvordan Rusland har kunnet fejltime dette så voldsomt. Ser vi eksempelvis på USA i Afghanistan og Irak, rodede man sig i årenes løb godt nok ud i noget udsigtsløst "småkrig" med vejsidebomber og enkelte nålestiksangreb fra modstanderen. Men den rent konventionelle krig mod f.eks. Irak i både 1990 og 2003 var jo overstået lynhurtigt; og Irak havde dog en ret stor konventionel hær, mig bekendt større end Ukraines.
Hvor længe mon Kina kan holde øjnene lukket for dette? Jeg er med på at Rusland er økonomisk allieret og et regulært kollaps vil være en katastrofe, men det må vel koste andre relationer i længden.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
@Big Ben

Det er ekstremt meget korruption i Rusland og ikke mindst omkring militæret. Man kan vise Putin et par nye gadgets, når han kommer på besøg, men hvad angår den modernisering man påstår at have udført, tror jeg ganske enkelt for mange midler er endt i forkerte lommer. Ingen har lyst at give Putin dårlig nyt og det som omfangsrig at alle risikerer en dolk i ryggen, nøjagtig som i det gamle Sovjetunionen. Når Putin så skal prøve sin nye krigsmaskine hoster og pruster den lidt, før den eksploderer i ansigtet på ham. Der kommer nok til at rulle hoveder, tænker jeg.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
annonce