Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af TheUnitedWay
Næ det kan du selv gøre. Du er meget ilter når du bliver modsagt.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af pukledyret
Aha. Så du mener simpelthen at det er nok at fordømme fascisme.

Hvordan er det gået, sådan historisk set?

Disclaimer: jeg er med på at du ikke kender historien.
Jeg siger bare hvad Burkina Faso tænker.
Skrevet af TheUnitedWay
Der er maaaange problemer i denne verden som i så fald skal løses militært hvis vi ikke nøjes med fordømmelse. Israel, Yemen, Saudi-Arabien, Syrien osv.

Jeg forstår godt at du som soldat har behov for at se det sort/hvidt Pukle, men verden er desværre mere gråtonet.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af pukledyret
Har fordømmelse stoppet Israels belejring af Palæstina og deres grufulde behandling af civile palæstinensere?

Har fordømmelse stoppet Saudi Arabiens folkemord i Yemen?

Har fordømmelse stoppet Assads nedslagtning af den syriske befolkning?

Fordøm du bare. Det virker ikke en skid når det kommer til diktatorer og den slags psykopater. De forstår og respekterer kun et hårdt modsvar. Fordømmende tale anses som svaghed.

Og svaghed styrker kun fascismen.
Jeg siger bare hvad Burkina Faso tænker.
Skrevet af Mercenary
"...ved siden af den russiske kampvognskommandør jeg skød knoppen af den anden dag."

...!?


Lose all to save a little
Skrevet af Vippet fra Nonbo
Ja det lød meget sejt alligevel.
Skrevet af pukledyret
Indlæg slettet på grund af snefnug, der tror at en krig er ren og pæn, og at det ikke handler om drab, kropsdele i træerne og stinkende mudder.
Jeg siger bare hvad Burkina Faso tænker.
Skrevet af fetaehhgodt

Pukledyret.

Respekt for du ofrer dit liv for det du tror på. Det kunne mange af os lære meget af.
Dog virke lidt makabert med at ligefrem skulle prale eller bevise det du har lavet, med at vise en russisk hue fra en russisk soldat du har skudt.
Undskyld men tænker sgu ikke meget forskel end de ISIS krigere der med udstrakt arm står og viser et afhugget hoved som trofæ.

Dog forståelse for din situation. Står man i de her rigtige krigstilstande, der tænker man anderledes. Ikke at os andre der sidder i tryghed bag vores skærm i fredelige Danmark, har mere ret eller bedre forstand. Tværtimod ! Men du helt åbenlyst farvet meget, i og med du hver dag oplever at din fjende kan dræbe dig. Og måske så ej ligefrem tænker helt rationelt og logisk.

Og vil ikke modsige dig i meget af din beskrivelse af den ondskab man sikkert kan opleve i russiske medier nu. Så selv et klip for for noget tid siden, hvor en der i ramme alvor syntes Rusland skulle ramme England med en atombombe da de havde den her statslige begravelse. Jeg spurgte herinde om det mon var ironi eller bare lidt galgen humor, eller ramme alvor hvor sygt fanatismen havde udviklet sig i Rusland.

Men må sige dit indædte had til Rusland og russerne adskiller sig ikke på nogen måde med den fanatisme man kan opleve hos den yderste højrefløj i Rusland. Du begrunder det (forenklet sagt) med at den eneste måde man kan bekæmpe fascisme på er at opføre sig på samme måde.
Der uenig, selvom give dig ret i der er tider hvor der ikke er anden vej end våben. Hvilket man sagtens kan sige nu hvor Rusland invaderede Ukraine.

Men bryder mig ikke om dit forenklede syn, med at der ikke var noget forud (også før 2014) der kunne være grund til at det endte med hvor vi står nu.

At du er meget låst med at Rusland kun er ondt, og grunden til de valgte denne krig kun grundet ondskab. At alle dem der taler for diplomati før total krig er nogle latterlige naive fjolser, du gerne havde pløkket ned.
Jeg forstår at du er meget påvirket i den virkelighed du i den grad oplever nu.
Men for langt ude.
Skrevet af MUSSEN
"Respekt for du ofrer dit liv for det du tror på. Det kunne mange af os lære meget af.
Dog virke lidt makabert med at ligefrem skulle prale eller bevise det du har lavet, med at vise en russisk hue fra en russisk soldat du har skudt.
Undskyld men tænker sgu ikke meget forskel end de ISIS krigere der med udstrakt arm står og viser et afhugget hoved som trofæ."

Det er nok et af de mest backhanded komplimenter jeg nogensinde har set.
Respekt for det du gør, men du minder om en terrorist.
Skrevet af Sir , moderator
Sidder du bare i en to-værelses et sted i Valby og drømmer lidt Pukle eller er du gået full on Rambo? Hvad er din rolle?
Dette er en signatur.
Skrevet af fetaehhgodt

Den må du gerne uddybe Mussen ?
Ved ikke lige hvad det er du ikke forstår i det jeg skrev ?

Mener du jeg skrev at han var terrorist ????

Jeg skriver jeg jeg har kæmpe respekt for der her er noget handling bag ens ord, for det man tror på.
Men at jeg finder det makabert ligefrem at skulle uddybe at man har skudt hovedet af en russisk soldat ved at poste hans kasket.
Og der drager jeg sammenligningen med at være indædt fanatisk ISIS kæmper.

Du drager så en sammenligning med at jeg så mener han er terrorist.
Det må du så gøre, men handler intet om terrorisme eller for den sags skyld frihedskæmper. Hvilket der i øvrigt ikke er meget forskel på udover hvilken side man er på. Spørg bare kurderne.
Det jeg omtalte var at jeg fandt det makabert.

Men du finder det er fint at man udstiller dem man har dræbt Mussen ?
Eller er det kun ulækkert og usmageligt når en ISIS kriger står med et afhuget hoved, men ikke når nogle fra vores side, gør det ?
Skrevet af Kaffe
Niddets arkivar
Skrevet af MUSSEN
fetaehhgodt

Du starter dit indlæg med ros. Jeg mente bare den ros drukner fuldstændig.
Bagefter beskriver pukles handlinger som !"ikke meget forskel end de ISIS krigere" og hans holdning til Rusland som enes med russiske højrefløj, personer som Pukle nok tydeligvis mener er skyld i den krig han nu er i.

Min pointe var at man kun kan tage indlægget som meget kritisk hvorfor den første linje "ros" virker falsk.

Men det er jo bare min holdning.
Skrevet af pukledyret
@Kaffe - så lækkert hår har jeg trods alt ikke. Det burde du kunne huske.

@Sir

Jeg er ret sikker på, at du som moderator kan se hvor der logges på. Så kig eventuelt lidt tilbage i min log fra de seneste dage/uger/måneder/år. Ret langt fra Valby, ik?

Men jeg er med på, at det kan være svært at acceptere for et enfoldigt menneske, for hvem penge og overforbrug er den hellige gral, at der er nogen der er pisseligeglade med den slags sager, og som står ved deres holdninger, og ikke er en vattet udgave af sig selv, når det kommer til stykket.

Jeg har intet behov for at nogen herinde stoler på mig. Dem omkring mig gør det, og jeg stoler på dem. Det er alt hvad jeg har brug for i denne her lortesituation.

At det skulle være som ISIS at fremvise en kasket fra en død fascist der var i gang med at myrde uskyldige civile da dommen ramte, det har jeg kun komplet hån tilovers for.

Jeg hader ikke russerne eller Rusland, i øvrigt. Jeg har det stramt med fascister, og stramt med Kremls dybt fascistiske og grundlæggende racistiske styre. Og jeg mener at fascismen skal bekæmpes med alle midler.

"Hvis jeg kan skyde kaniner, så kan jeg også skyde fascister."

Nåh, men det må lige pt. også være nok fra mig herinde omkring dette her morads. Skal holde fokus. Fred være med jer!
Jeg siger bare hvad Burkina Faso tænker.
Skrevet af fetaehhgodt

Mussen:
Min pointe var at man kun kan tage indlægget som meget kritisk hvorfor den første linje "ros" virker falsk.


Mussen ja hvis alt er sort hvidt så give dig ret.
Men der adskiller vi os øjensynligt meget. For mig er alle mennesker ikke enten gode eller onde.
Skrevet af Biomand
@Pukle, fortsat held og lykke - jeg må indrømme at jeg har holdt mig til at ordne russerne i Goldeneye på N64 - tror ikke jeg ville holde længe i en rigtig krig. Jeg er for Snefnug til at trykke på links fra fronten, men jeg tænker ikke at en hat er tilsvarende et hoved???? ...for min skyld måtte du gerne snart holde Putins kasket
Skrevet af Milanisti
Snart ser vi en video af pukle, der er taget til fange i Donetsk, og russerne finder en telefon, som er logget ind på bold.dk.

Bold.dk: Beskyt jer hurtigt mod hackere, venner.
Skrevet af pukledyret
@biomand. Du kan mere end du tror når lortet rammer ventilatoren. Og nej, jeg troede også at en simpel kasket var ret harmløst. Især set i forhold til at manden stod og var igang med at myrde kvinder og børn.

Men jeg blev klogere.

Det gjorde han i øvrigt ikke, hvis man dømmer efter hans hoveds udseende. Kuglen røg hele vejen igennem og udgangshullet er sjældent pænt. Tutteluh.

Derudover en undskyldning til alle debattører i denne tråd for mine sure og bidske kommentarer. Det har været nogle grumme uger og det har sat sig lidt på nethinden. Jeg elsker jer alle sammen, også dig TUW, din skarnsunge.


Edit: snart ser vi nok også en video af Milanisti der leder efter sine nosser. Med mikroskop.
Jeg siger bare hvad Burkina Faso tænker.
Skrevet af TheUnitedWay
Jeg tror på at Pukle er soldat, men jeg kan jo ikke vide det. Det vil dog give mening, og også forklare hvorfor at han er så følelsesmæssigt engageret i ukrainernes kamp.

Det kan også være en troll, og alt imellem, men hvis han faktisk er ved fronten håber jeg da at han klarer den. I det hele taget måtte denne her forfærdelige krig gerne snart slutte.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af pukledyret
https://twitter.com/JuliaDavisNews/status/1584054018145685504?t=WK-UjhyOtSt5RuRCPQNJSA&s=19

Her er det en chefredaktør fra RT der melder rent ud.

Se den til ende.

Husk på at RT er Kremls talerør. Fortæl mig igen at Kreml ikke er fascistisk og at deres overgreb ikke er brutal imperialisme, og jeg vil spytte på din gravsten.
Jeg siger bare hvad Burkina Faso tænker.
annonce
0