Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg er sød som sukker, opvokset i det rolige provinsen, overhaler ikke indenom og har masser af samvittighed. MEN jeg kan ikke blive forarget over ukrainske krigsforbrydelser. Jeg synes ikke det er okay, men jeg kan umuligt forestille mig hvad der foregår inde i deres hoveder.

De har været i krig 8 år, de ved og har set meget af det russerne har gjort. I mit hoved er der KLAR forskel på at begå krigsforbrydelser mod soldater og CIVILE. Jeg ville blive forarget hvis ukrainere gik ind over grænsen, og gjorde ting som russerne har mod de stakkels civile i Butja.

Hvis svenskerne invaderede DK, voldtog vores kvinder foran børnene og slog civile ihjel systematisk. Så tror jeg også mange herinde ville skide højt og helligt på krigens love og nakke tilfangetagende svenskere
"Maradona good; Pelé better; George Best."
Det er en mulighed. Men jeg undrer mig over (2?) ukrainske helikoptere kan flyve 40 km ind i Rusland og tilbage igen uden at blive opdaget/skudt ned. For mon ikke det er mest overvågede luftrum over Rusland øjeblikket.
Brønshøj Boldklub
Det er klart at krigsforbrydelser på et eller andet plan er mere forståelige når det er David der gør det mod Goliath og det er Goliath der angriber og i øvrigt selv har masser af lort på samvittigheden. Men selvfølgelig er det ikke i orden og alt skal selvfølgelig have passende konsekvenser. Når alt er sagt og gjort, så er det nok sandsynligt at der også ender med at være en kæmpe forskel i proportioner, at Rusland kommer til at have begået 10, 100, 1000 gange så meget lort som Ukraine når. Lad os se.
Det er et bud! Men jeg undrer mig godt nok over over at (2?) ukrainske helikoptere kan flyve hele 40 km ind i Rusland og tilbage igen uden at blive opdaget/skudt ned. For mon ikke det er mest overvågede luftrum over Rusland i øjeblikket.

Jeg kunne forestille mig, at Ruslands radarer fokuserer mere på at opspore bag horisonten, højtflyvende stealthfly og missiler. En helikopter kan du bare flyve over trætoppene, og så kan deres radarer ikke nødvendigvis se det store, særligt hvis de ikke har AWACS-lignende fly med look-down radar.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
God pointe, de har vistnok ens helikoptere
Brønshøj Boldklub
Pinkfloyd, tak for anerkendelser og underkendelser, rare råd og flinke formaninger. Jeg synes helt generelt at du skal flytte din SFO til de værdigt trængende, som retter skingre og vanvittige pædofili- og femtekolonneanklager til højre og venstre hér på kanalen.

Men inden da synes jeg at du skal se en film mere. Bare én (så er det næsten slut). Og det er ikke engang en rigtig film; det er en langhåret og superdubernichepræget og forfærdeligt bedrevidende diskussion på en venstrefløjsplatform, hvor den eminent ringe vidende filosofiprofessor, Gabriel Rockhill, fuldstændigt blottet for saglig autoritet, referencer og argumenter under overskriften Give war a chance slår sig løs om det kaotiske Ukraine: https://www.youtube.com/watch?v=0C1O2WWqyPQ
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
Jeg må undre mig en smule, at man på en eller anden måde prøver at retfærdiggøre de krigsforbrydelser der bliver lavet. Også selvom det går ud over Rusland.
Sønderjyske & Hansa Rostock.
"De har været i krig 8 år, de ved og har set meget af det russerne har gjort."

På begge sider har der siden 2013/14 været rig anledning til at udvikle hævnfølelser og hadefulde motiver - og såmænd også i årene forud, hvilket blot gjorde det endnu vigtigere (for især Ukraines skyld) at få forebygget denne krigsudvikling ... og nu at få den stoppet hurtigst muligt. Eskalationsscenarierne hænger på træerne.
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
Taco: hvem retfærdiggør krigsforbrydelser?
Wanks, men du er den værdigt trængende til Pinkfloydhomers velmenende, nødvendige og meget målrettede nødhjælp.
Batman Close. London W12.
annonce