Snak

Mere indhold efter annoncen
Bosse, jeg bliver jo nødt til at ignorere dine gentagne fejlvurderinger og falske fortællinger om de kilder, jeg anvender - specielt når det er tydeligt at du intet kendskab har til dem. Det samme gælder dit begreb om et retssamfund, hvor anklager åbenbart har dømmende magt hvis du eller de synes at ´bevisets stilling´ er passende. Det giver jo sig selv at ethvert debatgrundlag er forsvundet.
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
Du mener ikke en dommer afgør varetægtsfængsling på bevisets stilling?

Du må gerne korrigere mig med Grayzone og Ritter.

Og naturligvis stikker du af med en gang nonsens.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
[i]"Du mener ikke en dommer afgør varetægtsfængsling på bevisets stilling?"[/u]

Dén vurdering overlader jeg forholdsvist trygt til dig, Bosse.
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
Det er, som meddet meste andet fakta, ikke et vurderingsspørgsmål. Sjov som en der insisterer på netop fakta, har er så speget forhold til det.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
At vedkommende nævner proportioner er jo også ret vigtigt.


Hvorfor er det vigtigt af ren nysgerrighed? Det handler jo ikke om god Vs. Ond her, men om at der bliver gjort nogle forfærdelige ting.

Mit ordvalg med retfærdiggøre er dog forkert.

Jeg vil dog gerne vide hvorfor det er nødvendigt at have en "Men..." Med i de sætninger. Det kunne være så nemt bare at tage afstand fra de grusomheder der sker. At Rusland er nogle gigantiske svin, skal ikke undskylde noget andet.

Heller ikke selvom der ved hver 10 eller 100 Russer, "kun" er en Ukrainsk person der laver disse barbariske handlinger. Proportioner er vel I og for sig ligegyldigt, og virker malplaceret. Det er forfærdelige handlinger og de skal fordømmes.

@Smartin; Jeg har lavet en fejl, og dit indlæg skulle slet ikke med der.
Sønderjyske & Hansa Rostock.
@LOPPOL. Jeg er meget bekendt med retoriske virkemidler m.m, men tak :) Jeg studser dog i at du skriver "modpart". Det er altså ikke en konkurrence eller politisk Forum hvor der skal vindes stemmer. Reddit har en upvote/downvote funktion der varmt kan anbefales, hvis man vil have en hyggekonflikt der er målbar.

Jeg vil dog gerne medgive at jeg tog fejl. Jeg antog simpelthen noget, jeg ikke havde rygdækning på da jeg skrev "retfærdiggøre". Det var der vidst hverken belæg eller hjemmel på.

Jeg finder dog dit indlæg efterfølgende om "man" ret unødvendigt. Men det er vel bare sådan Internettet er.

Men du har i og for sig ret i det du skriver, dog.
Sønderjyske & Hansa Rostock.
@Smartin; Jeg har lavet en fejl, og dit indlæg skulle slet ikke med der.


Det er i orden. Det kan vi alle komme til.
"Det er, som med det meste andet fakta, ikke et vurderingsspørgsmål."

I og med at jeg ydmygt overlader svaret, som du i øvrigt kan læse dig til via mine kommentarer v. 13-14 tiden, på dit spørgsmål til dig, så bliver det helt elementært et vurderingsspørgsmål, Bosse.

"Sjov som en der insisterer på netop fakta, har er så speget forhold til det."

Jeg insisterer gerne på følgende fakta; Scott Ritter er to gange blevet tiltalt for at have optrådt seksualiserende overfor 15-16 årige piger på internettet, som begge var professionelle lokkeduer. Den ene gang gokkede han den af foran et webcam, og dette blev han dømt for - men det gør ham altså ikke til pædofil. Det gør ham til tidligere sexkriminel iht. amerikansk lov (efter f.eks. dansk lov ville han ikke kunne blive dømt for samme seksuelle ´akt´).

Pædofili er en diagnose for en seksuel/psykisk sygdom - og Scott Ritter er ikke diagnosticeret som pædofil. De fleste, som dømmes for seksuelle krænkelser af mindreårige, er ikke pædofile i klinisk forstand, men kompensatoriske sexkriminelle. Igen, orientér dig i emnet, så du ikke misbruger begreberne - specielt når du offentligt omtaler andre menneskers habitus og tilbøjeligheder.
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
Pukle for faen,

Kom hjem fra forsvarsministeriet eller akademiet, eller efterretningstjenesten. Kvaliteten af dine konkurrenters bidrag falder stødt i dit fravær. Og jeg savner basisk krigsopdatering.
gunner since 94’
https://www.reddit.com/r/ukraine/comments/tygwoo/remember_the_countries_that_were_against_russia/?utm_source=share&utm_medium=web2x&context=3

Overraskende stemmer Ungarn og Serbien for. Men skuffende stemmer lande som Mexico og Kazakhstan ikke for. De Afrikanske/ mellemøstlige lande er farvede, anti-amerikanske, so no suprise. Men landene som er fanget mellem Rusland og Kina er jo basalt fucked. Så dømmer ikke, at de - Kirgistan og Kazakhstan - lyver for omverdene for at ar undgå bombninger og frihedsberøvelse.
gunner since 94’
annonce