Snak

Mere indhold efter annoncen
Om smaa tre timer starter Queenstown Classic i New Zealand. I skrivende stund ser det ud til, at jeg skal have hvid paa 2. braet mod GM Rozentalis (2590). Det kunne tyde paa livedaekning... Et link: http://www.newzealandchess.co.nz/queenstownchess/

Jeg afsluttede for faa dage siden Australian Open med scoren 6,5 af 11, hvilket rakte til en plads som nr. 20. Meget overraskende sluttede Lars Nilsson (Holbaek) (med 7 po) som nr. 15 og han fik en mindre praemie. Han slog i sidste runde FM James Morris, der efter partiet med en syrlig grimasse sagde: "Jeg spillede et traek, der kostede mig 200 $..." Endelig broed Peter Svendsen sammen af traethed og maatte noejes med 5 po.

Peter er ogsaa med i Queenstown.

Cheers

MachoM.
Månedens MACHO: DANILO SOARES Månedens TUDER: RACISMUS PALUDANUS
moderator
Tillykke hedder det vel så Macho :-)

Heighway er ude og rejse, men han taler om han gerne vil spille et parti mod dig på en eller anden hjemmeside :-) Han får intet modstand mener han.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Held og lykke.
Kammeratlige hilsner Vivitar
Beklageligvis holdt jeg kun et timer, saa hvis man ellers var oppe at pisse en gang i nat, kunne man have set afslutningen...

Ellers saa jeg i dag, at den navnkundige, polske IM Jacek Bednarski - smaelderfed, kaederygende tidnoedsnarkoman - afgik ved doeden i al ubemaerkethed i oktober. I de seneste aar var han involveret i politik paa den yderste polske hoejrefloej. Han var skaeg at se paa i DK for smaa 30 aar siden.
Månedens MACHO: DANILO SOARES Månedens TUDER: RACISMUS PALUDANUS
Beklager jeg ikke har været oppe på dupperne mht. vedligeholdelse af tråden. Arbejdet tager en del af min tid pt. Finanskrisen trykker godt igennem på de kære finansielle markeder og fritiden løber også stille og roligt ud i diverse gøremål i foreningslivet om det så er bestyrelsesarbejde i grundejerforeningen, den lokale sportshal, skakklubbens klubblad og hjemmeside, så er der nok at se til.

Der er også blevet flyttet lidt skakbrikker siden sidst.

Topalov møder i øjeblikket Kamsky om retten til at møde Anand senere på året om VM titlen. Jeg har Topalov som favorit. Men det er to farverige og specielle spillere, der her mødes. Topalovs gjorde sig godt og grundigt upopulær med sine udfald i matchen mod Kramnik. Kamsky husker vi især for sin hårdtslående fader. Kamsky har fået en opblomstring de seneste par år, men at han nu skal spille match mod Topalov om retten til at udfordre Anand overrasker mig. Fordel Topalov.

Har iøvrigt færdiglæst Macho´s bog nr 2 "Mere sjov i skak". Glimrende ! Intet mindre. Den får mange stjerner i mit næste nummer af klubbladet i den lokale klub. Nr. 1 og 3 må næsten anskaffes ved lejlighed.

Topalov - Kamsky: http://www.wccc2009.com/

[b]Walk on, walk on, with hope in your heart, And you’ll never walk alone... You’ll never walk alone [/b]
Takker for de pæne ord. På den opgørelse, jeg fik fra forlaget i januar, mangler der kun to solgte eksemplarer i, at "Skak er sjovt" er udsolgt. Kommer dit klubblad til at ligge i en pdf på nettet??

Topalov vandt IKKE sit første hvide parti i går, så der bliver tale om lidt af et nøgleparti i dag, hvor Kamsky fører de hvide brikker.
Månedens MACHO: DANILO SOARES Månedens TUDER: RACISMUS PALUDANUS
har machoen udgivet en treer der er gået min næse forbi?
Kammeratlige hilsner Vivitar
@ Vivi

Ja og nej. Treeren er lavet, bortset fra, at jeg mangler at skrive forordet. Den ryger således i trykken meget snart. Efter mine korrekturlæseres mening den klart bedste hidtil. Det er btw også min egen mening.
Månedens MACHO: DANILO SOARES Månedens TUDER: RACISMUS PALUDANUS
Det glæder vi os til. er det samme stil som de to foregående, eller er du gået nye veje.
Kammeratlige hilsner Vivitar
Jeg har i beskeden (eller i nogen) grad forbedret stillen fra de to forrige. Om andre kan se forskel, er vel kun noget, jeg håber på.
Månedens MACHO: DANILO SOARES Månedens TUDER: RACISMUS PALUDANUS
annonce