Snak

Mere indhold efter annoncen
moderator
Møns klint? Stevns klint? Tisvilde hegn? Det der store trætårn på Sydsjælland?
Dette er en signatur.
@Hausser

Lemvig i Vestjylland er smuk. Ikke mange byer i DK med hårnålesving, et dejligt havneområde med fine restauranter og en fin strand en km derfra.


Synes lidt havneområdet mangler lystbådehavnen. Ellers meget enig, og spænende at se om Vestjysk bank vil noget andet med deres bygning nu, den ligge jo meget centralt i gågaden miljøet, så ikke uden betydning. Nååå ja den ene km du omtale til stranden er vist lidt lang.
Ikast FS / FCM siden 77
Møns klint? Stevns klint? Tisvilde hegn? Det der store trætårn på Sydsjælland?


Det er vel ikke så meget byer men okay, har helt klart det nye trætårn som noget der skal opleves.
Ikast FS / FCM siden 77
Jeg vil gerne have min kæreste med på dagstur et eller flere steder i køreafstand fra København. Mest af alt for at vandre rundt, nu hvor alt er lukket ned. Hvad findes der af anbefalesværdige egne/steder?


En tur i skovene (ikke de der overrendte steder tæt på København) er altid en fed oplevelse. Det kunne være Tisvilde Hegn, Gribskov nord for Nødebo eller måske skovene omkring Skjoldenæsholm.

Ellers kunne Vordingborg med Gåsetårnet og Præstø med de flotte, gamle huse i de smalle brostensgader være en mulighed. Selv om Kalvehave ikke har meget at byde på, så er området omkring smukt med bakkerne og de flotte, store udsigter over Sydsjælland og øerne omkring.

Hvis det kan vente til foråret eller forsommeren, så kan en tur ud på nogle af småøerne rundt om Sjælland også være en mulighed. Var på Askø i sommer, og det var en flot og anderledes oplevelse.

Der er en fantastisk ro og stilhed, når man er på en ø med 37 indbyggere for slet ikke at tale om turen over til naboøen Lilleø. Det er via en 700 meter lang dæmning, der ikke er meget bredere end en cykelsti. Til gengæld kan man opleve masser af flotte frugtplantager på øen.


Horst Hrubesch: Manni Bananenflanke - Ich Kopf - Tor Manni Breuckmann: Hertha gegen Wolfsburg - dass ist das Duel der Eunuchen der Liga. Sie wollen's so gerne, können's aber nicht!
Sagnlandet i Lejre er meget hyggeligt at besøge.

Helsingør er også et fint mål for en dagstur fra Kbh. og op langs Strandvejen. Tag evt. et stop ved fiskerlejet i Taarbæk. Søfartsmusset i Helsingør er et besøg værd, men det er jo nok lukket for tiden. Kronborg er selvfølgelig også en stor attraktion.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
En tur i skovene (ikke de der overrendte steder tæt på København) er altid en fed oplevelse.


Vestskoven ved Herstedhøje i Albertslund er et dejligt sted. Især hvis man har børn med.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Måske lidt sent at svare, men jeg prøver alligevel:

Tibirke Bakker med dens specielle bakker, meget udanskt. Derfra kan man gå en tur gennem en skøn skov og ned til vandet/tisvilde, men der er ofte overrendt ved stranden i weekenden.

Ellers Roskilde, gå ned til bymidte/domkirke, og ned af bakken til havnen ad de små veje med mange fine gamle huse, en hyggelig tur. Hvis man vil gå langt, kan man dreje til venstre ved havnen, og gå ud mod Boserup skov og sankt hans. Sankt hans hospitals området er også meget stemningsfuldt. Jeg har flere gange mødt indlagte i skoven, og nogle siger ret mærkelige ting, men ellers helt fredelige folk.

Og så er der herlufholm ved Næstved. En tur i skoven og langs susåen, særligt fantastisk i efterårsfarver.

Måske en tur ned over stor heddinge/Stevns og ende op på havnen i Rødvig. Evt holde ind ved en af strandene på vej derned. Om sommeren kan man se masser af spændene vilde dyr i vejkanten, der er slået ihjel af bilerne.

Hvis det ikke er for langt så er Hesnæs og cortelitze skov på Nordfalster utroligt dejligt hele året. Og så kan man lige slå et slag igennem Stubbekøbing, der har præg af gammel købstad, evt en tur ned på havnen. Om sommeren går den gamle færge over til Møn.

Alle steder skønne hele året, jeg foretrækker dem faktisk i lidt halvdårligt vejr eller udenfor sæsonen, så man har dem for sig selv. God tur :-)
Brønshøj Boldklub
annonce