Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af elendil
Er det i øvrigt drevet i PS4 der begynder at larme helt vildt? Jeg synes ikke min larmer så meget, når jeg ikke har skive i.

Husk at fortælle om Rise of the Tombraider er noget værd. Det skulle jo være så godt, men jeg er skeptisk.
fck-medløber.
Skrevet af caz777
@SørenDKK

Rise of the TombRaider kan fås til 12 USD (1 måneds abonnement på HumbleBundle):

https://www.humblebundle.com/monthly

Det er iøvrigt et glimrende spil.
Skrevet af SoerenDKK
Tak for tip, det er sgu en fin pris med alt det andet man også får oven i hatten.
https://enywulandari.files.wordpress.com/2014/11/lippi1.jpg
Skrevet af Kratos
Banner Saga er også nævneværdigt for de $12 der.

Jeg købte selv Metro 2033 og Last Light i sidste steam udsalg og er nu kommet godt halvvejs i 2033. Det kan stærkt anbefales hvis man synes stemningen i The Last of Us er fed, eller synes om film a la The Road. Jeg er kæmpe fan og er glad for konen er væk i weekenden så jeg kan nørde igennem.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Slettet(161147200502)
Er det key at man køber ex et Xbox Gold abonnement i forhold til at få det meste ud af sine spil? Jeg kommer ikke til at spille online, så jeg jagter kun gode singleplayer dele i spil. Jeg har desværre ikke tiden til at spille online - familie og alt det der :)
https://www.youtube.com/watch?v=flLh3CiaoNk
Skrevet af SoerenDKK
I så fald er det næppe key, nej. Godt nok er jeg på PS4, men jeg bruger ikke PS-plus fordi jeg aldrig spiller online, og kunne forestille mig det fungerer på nogenlunde samme måde på Xbox One X OneBox X Xbox X One.
https://enywulandari.files.wordpress.com/2014/11/lippi1.jpg
Skrevet af Sir , moderator
Everybody´s Golf til PS4. Det er sgu meget sjovt. Andre der spiller?
Dette er en signatur.
Skrevet af SoerenDKK
Glemte alt om det humble monthly hejs I tippede mig om (små børn og alt det der jazz), men kom lige i tanke om det. Stadig 6 dage tilbage, men nu har pottemånen været fremme, så nåede det lige. 75 kroner for Rise of the Tomb Raider kan man ikke sige noget til i sig selv, og spillene for oktober der følger med i abonnementet er ikke engang offentliggjort endnu, så det bliver spændende.

Glæder mig i hvert fald til at komme igang.
https://enywulandari.files.wordpress.com/2014/11/lippi1.jpg
Skrevet af Promo
Hvis man er hurtig kan man få det første fallout gratis på steam. Man skal bare ind og claime det, så er det evigt eje.
http://store.steampowered.com/app/38400/Fallout_A_Post_Nuclear_Role_Playing_Game/
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af jensmoch
Nu har jeg fået smidt en 15-17 timers aktiv spilletid i Divinity: Original Sin 2, og hold nu fast hvor synes jeg det er godt indtil videre.

Der er nogle ting fra 1´eren der er ændret en smule, og er noget nemmere at gå til for folk der ikke er vant til den type spil, men har dog stadigvæk en virkelig stejl indlæringskurve, ligesom den type spil skal have. F5 (quick save) er din bedste ven.

Hvis man er til den oldschool RPG-genre med turbaseret combat, så kan jeg kun anbefale det.
Skrevet af elendil
Rise of the tomb raider var sådan so-so. Historien er so-so, feel/bevægelse er so-so, stemmeskuespil er rædderligt og så er hun blevet halvvejs asiat lige pludselig.

Jeg savner Nathan Drake. Han ved sgu hvordan man griber fat i kanter, når man hopper.
fck-medløber.
Skrevet af SoerenDKK
Helt enig, har også fået tygget mig igennem det, og er halvskuffet. Synes helt klart TR fra 2013 var et bedre spil.

Fik Destiny 2 gratis med da jeg købte mit nye grafikkort, og må sige, at jeg ikke helt ved hvad jeg skal mene. Har aldrig spillet etteren som kun var på konsol, så det har måske noget at sige.
https://enywulandari.files.wordpress.com/2014/11/lippi1.jpg
Skrevet af elendil
Jeg tror ikke det er min genre, det Destiny der. Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal give mig i kast med nu hvor jeg blev færdig med Rise of the Tombraider med uhørte 85 % complete. Jeg købte Mad Max, men gik kold inden for de første tredive minutter, så det bliver sgu nok aldrig til noget.
fck-medløber.
Skrevet af stofferc
Har spillet det nye Wolfenstein en del de sidste par dage, og jeg må indrømme jeg morer mig gevaldigt med det.
Historien ved jeg ikke hvad jeg skal synes om. Tonen i den er bizar for at sige det lige ud, og nogle gange er den så langt ude at jeg helt synes om den. Den fylder dog lidt for meget, og der er mange unskippable cutscenes. Men hvis man kan se bort fra det, så er der nogle gode timer med godt gunplay.
-
Skrevet af Promo
Jeg er igang et 100% run af det nye South Park.
Stadig pisse sjovt i forhold til humor osv men jeg synes dog at forgængeren som helhed var bedre, selv med det meget endimensionelle combat system.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Mercenary
Jeg havde misset at CoD WWII er kommet. Er der nogen, der har fået prøvet det?
Lose all to save a little
Skrevet af Slettet(202352200106)
Ja, og man bør holde sig væk indtil, at de har opdateret de servere. Jeg har da sjældent oplevet noget lignende. Jeg får nærmest fejlmeddelelse hver gang, at jeg forsøger at gå online. Jeg har indtil videre kun spillet en time med en ven online, og det hænder desuden, at spillere bliver disconnected som følge af serverproblemer. Til gengæld virker det til at være det eneste problem med spillet.

En udmærket singleplayer som minder ufattelig meget om de andre Call of duty spil, så ikke meget at hente der. Måske kunne man kritisere spillet for ikke at være tro mod tyskernes udrustning ved at udstyre deres soldater med PPSH (som er et russisk våben) på vestfronten. Men ja, mindre detalje.

Og zombiedelen har jeg ikke fået prøvet endnu.
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af Sir , moderator
Hvordan går det med CoD?

Jeg havde virkelig glædet mig til Gran Turismo Sports, men det får virkelig dårlige anmeldelser og det lyder da heller ikke besnærende at der ikke er en ordentlig career-mode. Tror jeg springer over, hvilket er lidt af en ting da jeg har haft alle spillene siden det første.
Dette er en signatur.
Skrevet af jensmoch
Det gjorde fysisk ondt på mig, da jeg fandt ud af at de har droppet den gamle Gran Turismo Mode.

Jeg har også ejet alle siden det første, og det er, sammen med CM/FM, uden sammenligning den serie af spil jeg har brugt flest timer på, så jeg havde virkelig set frem til at de kom med på den nye generation, nu når 6´eren udkom til PS3 nærmest nøjagtigt samtidig med at PS4 blev sendt på markedet.

Men sådan skulle det ikke være.
Skrevet af Sir , moderator
Helt enig. Og jeg har ventet og ventet og ventet på det nye. Super nedtur.
Dette er en signatur.
annonce
0