Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bosse1983
Det kommer vel lidt an på hvad du er til. Min kæreste og jeg spiller en del Bomberman, hvilket fungerer meget godt sammen. Mario kart er vel en opdateret variant af den der var til Wii U, men det er også altid morsomt.

Når jeg spiller selv er det mest RPG det går i, så jeg ser frem til Xenoblade. Der er også kommet en del indie games og Shovel Knight er ret morsomt som håndholdt eller to personer. Klassisk platform med masser af fart.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af RobertTheRobber
Jeg er mest til adventure/RPG og partyspil.

Jeg har Mario Kart til min Wii U, men jeg læste at der med en nye version skulle være battlemode med, der af uforklarlige årsager var udeladt af den tidligere version. Bare det gør det bestemt til noget jeg vil se på. Dog skal der også investeres i et joystick, da de små hver især skulle være svære at spille med. Hvordan er din erfaring med det?

Bomberman var jeg ikke klar over var udkommet. Det lyder som en kanon idé til fruen og jeg når den lille sover.

Xenoblade vil jeg helt sikkert overveje.

Tak for svar.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Bosse1983
Project Octopath Traveler ser jeg også frem til. Det er Square Enix der blandt andre står bag det, og det kommer i HD-2D, som virker ret tiltalende og let nostalgisk. Der er dog en del fornuftige RPG-titler ude allerede, men jeg frygter jeg ikke får tiden. Zelda alene er latterlig omfangsrigt og jeg har brugt en god del timer, uden at have lavet meget mere end en lille bule i main quest. Det er overraskende vanskelig også, især til man bliver gode venner med kontrollerne i kamp. Det synes jeg dog er ret fint, da spil generelt er blevet lidt for lette for min smag.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Desrouleaux
Nintendo Switch er bare et fantastisk system til at samle familie, venner og kæreste omkring det at spille sammen.

Mine bedste spiloplevelser indtil nu har været:
Single Player:
- Legend of Zelda
- Super Mario Odyssey
- Mario+Rabbids Kingdom Battle (hvis man er til strategi-spil er dette et must (2-player delen gav ikke så meget mening dog)
- Shovel Knight (Hvis man er til 2d-platformers er dette spil fantastisk)

Online Multiplayer:
- Splatoon2 (Så mange modes i et fantastisk spil, hvis eneste downside er at det ikke har local-multiplayer)
- NBA2K

VIGTIGST (Spil der kan samle vennerne, familie osv om en god oplevelse sammen):
- Mario Kart 8 Deluxe (Siger sig selv)
- Overcooked (Grafisk ikke det store mirakel, men gameplayet er genialt. Om man er 2, 3 eller 4 i køkkenet så er underholdningen sikret via. muligheden for at råbe af ens med/mod-spillere i en hektisk oplevelse)
- Rocket League (Man skal have et vist niveau rent spilteknisk for at kunne være med, men har man først et par kammerater der kan teknikken, så har man timesvis af sjov foræret)
- Lovers In A Dangerous Spacetime (2D local-multiplayer når det er bedst, hvis man kan klare de skarpe farver er dette lille spil oplagt til at genneføre små missioner sammen med ens partner/bror/søn/ven (hvem man nu spiller med). Det samme kan siges om Snipperclips (som dog er lidt dyrere).
- FIFA18 (Uden at være fantastisk eller nyskabende er det self. solidt til enhver mande-aften med et par kammerater :D

- Lige et lille pro-tip: man kan vist stadig hente demoen til PUYO PUYO TETRIS gratis (som faktisk har et par fine gamemodes i demoen, som man kan spille ubegrænset med op til 4 spillere, det er ret sjovt)Her er lige en liste over spil jeg vil fraråde at købe:
- Retro City Rampage (Skuffende oplevelse, alt for nemme missioner og slet ikke det GTA2D oplevelse man var lovet IMO)
- NBA Playgrounds har også skuffet mig, det er ikke et nyt NBA Jam til alle dem der håbede på det.
- NeoGeo-spillene er for det meste noget bras også.

OG LIGE SOM EDIT:
så er jeg helt enig med Bosse i at Project Octopath Traveler højst sandsynligt også bliver et fantastisk spil. Og der kommer mange flere nye fantastiske udgivelser på banen i 2018
Silkeborg IF & Leeds United
Skrevet af Snefens
@Sir
Minimum requirements er egentlig ikke voldsomme. iRacing er en gammel titel, der bare er blevet opdateret løbende over årene.
Jeg startede i 2011 og min PC fra dengang kan stadig godt køre det fornuftigt på én skærm, så enhver nyere pc med bare et nogenlunde grafik-kort vil også kunne være med, hvis man ikke maxer alle grafik settings ud.

Problemet kan begynde at komme når man skruer op for alting. De lidt mere dedikerede kører med enten et trippel-skærm setup eller VR og så begynder det at kræve en del. Det kan ikke ses, men Nicki har f.eks også perifere skærme, men man ser kun centeren.
Jeg kan så til gengæld se, at han har reduceret antallet af biler der vises samtidig for at lette belastningen. Der vises kun de 10-15 nærmeste biler, hvor der egentlig var 36 med i det pågældende ræs.
Skrevet af RobertTheRobber
@Bosse

Square Enix plejer at være garanti for god underholdning, det vil jeg se frem til. Min udfordring er dog den samme som dig, der er kun et minimum af tid til rådighed, så for mig gælder det om at vælge spillene med omhu. Med Super Mario Odyssey og Breath of the Wild på tapetet, er jeg bange for der ikke er meget tid i fremtiden til andet. De små gode indiespil skal dog prøves, ligesom multiplayerspillene. Xenoblade ligger dog højt på listen.

@Desrouleaux

Fremragende gennemgang, tak for den!

Kan Lovers in a Dangerous Spacetime og Overcooked spilles 2 personer med bare en enkelt controller? Jeg er kun i besiddelse af den controller der fulgte med og at bruge kr. 700 på en ny, ligger ikke højt på listen.

Derudover, kan det passe at ingen af controllerne fra Wii og Wii U er kompatible med Switchen? Det ligner ikke Nintendo at gøre det.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Sir , moderator
Overcooked spiller vi også på PS4. Det er sjovt og man får råbt en del. HAAAAAK LØØØØG!!!
Dette er en signatur.
Skrevet af elendil
Jeg tror jeg må prøve Overcooked. Det ser ret sjovt ud.

Jeg er ved at blive god til Bloodborne. Jeg fandt ud af, at man kan levelle up, og så går tingene meget bedre. Jeg har nu mødt farmand Gascoigne. Et par gange. Han virker egentlig ikke så vanskelig, men han får mig hver gang. Senest da han kun havde et lillebitte rødt strejf liv tilbage. Bah. Men jeg skal nok få ham.
fck-medløber.
Skrevet af Kratos
Det hjælper gevaldigt ja.

Husk også at hvis du dør så ligger dine "souls"/xp på jorden der hvor du døde. Dem skal du huske at løbe hen og samle op, hvis du dør igen er de nemlig tabt. Alternativt kan et monster også have samlet dem op, i så fald vil deres øjne lyse kraftigt.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af elendil
Yes, det har jeg lært, efter at have mistet mine xp et utælleligt antal gange.

Det er sgu et ret fedt spil. Man bliver lidt forskrækket, når man bare prøver at udforske lidt, og pludselig render ind i præsten, der slet ikke er særlig flink.
fck-medløber.
Skrevet af Desrouleaux
"Overcooked spiller vi også på PS4. Det er sjovt og man får råbt en del. HAAAAAK LØØØØG!!"

- Ja haha, det er en fantastisk undskyldning for at få råbt lidt af kæresten, vennerne eller familien. Og den sidste bane tilbyder også lidt udfordring for dygtige spillere, hvor man skal holde hovedet koldt i næsten et kvarter, uden at lave fejl.
Silkeborg IF & Leeds United
Skrevet af SoerenDKK
https://www.tv2fyn.dk/nyheder/02-12-2017/1930/vikingernes-alarmsystem-testes-med-bal?autoplay=1#player

Tjek lige underlægningsmusikken her.

"I have seen the gates of Oblivion, beyond which no waking eye may see. Behold, in darkness a doom sweeps the land."
https://enywulandari.files.wordpress.com/2014/11/lippi1.jpg
Skrevet af Sir , moderator
Switch - skal man gøre det? Er virkelig i tvivl. Hvad skal man som minimum købe af ekstra udstyr? En ordentlig controller vel til 699?
Dette er en signatur.
Skrevet af Bosse1983
Ja, vil anbefale controlleren. Det fungerer fint med det der hører med, men det er ganske små knapper og de kunne være mere nøjagtige.

Jeg har haft stort set alle Nintendo-konsoller, og jeg spiller i stort omfang de samme titler eller titler af samme udviklere, af ren nostalgi. Jeg kan også godt lide retrogaming og der kommer der en del fine indie-spil. Jeg har ikke været så begejstret for en konsol siden Nintendo 64. Omvendt er jeg også frygtelig bias og titlerne til Switch bliver nok aldrig at sammenligne med de store på Xbox og lignende. Nintendo er mere en niche-konsol.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Promo
Uden at have kigget rundt, så er jeg 100% sikker på at man kan finde "den gode" controller på nettet til under 699, også så det kan betale sig. 699 lyder helt sindssygt.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Sir , moderator
Ekstraudstyret er horribelt dyrt til den konsol.

Lyder godt Bosse. Mario Kart spillede vi i døgndrift på SuperNes så det kunne jeg godt tænke mig fik en revival.
MarionOdessy ser også sjovt ud.
Dette er en signatur.
Skrevet af Bosse1983
Det nye Zelda har virkelig blæst sokkerne af mig. Det er pludselig blevet voksent og det føles lidt som en hyldest til alle os "gamle" gamere der startede på 8-bit, hvor alle monstre og specielle våben og rustninger egentlig er med, men samtidig et los i røven da alt i spillet er på lånt tid. Jeg er 50% igennem, men har vel brugt 120 timer, hvor det meste bare er de nærmest uendelige sidequests og man lige skal se hvad der er på den anden side af en bakke. De mere nørdede ting gør også kampe rigtig morsomme.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Navigatøren
Fortnite er det nye!
Skrevet af Bosse1983
Mario Odyssey er gennemført. Jeg føler der var flere timer gameplay i Mario64. Odyssey følger lidt modellen fra de seneste Wii-udgivelser, på godt og ondt. Jeg bliver aldrig helt god ven med kameravinkler og kontroller i 3D-Mario. Det sagt er det et fornøjeligt spil, med masser af easter egg og selvom den primære historie er gennemført, er der stadig masser af andet i spillet. Faktisk åbner der sig vel omtrent det dobbelte af de små mini-quests som spiller er bygget op om. Musikken er enormt god i det nye Mario, hvor det vel er det eneste der skuffer lidt i Zelda. Det sagt forstår jeg ikke helt de som mener Mario Odyssey er det bedre spil. Det når ikke Zelda til sokkeholderne, nogle smarte små ting og vrid på game play til trods. For meget er set før og Zelda føles helt enormt i sammenligning når man spiller det. Zeldas sidequests gør desuden at jeg ikke har haft travlt med at rushe gennem main, da de er rigeligt udfordrende og givende. Også måden det er bygget op på, giver en noget mindre lineær oplevelse.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af elendil
Jaja, blahblah, FEAR THE OLD BLOOD!
fck-medløber.
annonce
0