Snak

Mere indhold efter annoncen
Du virker hungrende efter RPG´er. Har du spillet noget af Fallout, Mass Effect, Dragon Age, Dark Souls?
\"He walked in like he owned the place. Which suggested he probably did.\" - Jack Slate
Altså det der med at man skal skaffe en kommunikationsdims, så det går man gennem ild og vand for. Når man så har skaffet den, så er signalet for dårligt. Derefter er den løbet tør for batteri.

HEHE ja, jeg oplever det lige nu i TOMB RAIDER. Alt (og mere til), der kan går galt, går faktisk galt.

For at præcisere hvad jeg mente med sværhedsgrad-krtikken så kan jeg sige, at jeg mener, at kurven ikke er så blødt stigende, som kan ønskes. Den stiger brat imo.
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Hvordan er det nye Tomb Raider? Mit indtryk, fra det jeg har set, er at det ser lidt Uncharted-agtigt ud, og der tiltalte gameplayet mig ærlig talt ikke synderligt.
-
Du virker hungrende efter RPG´er. Har du spillet noget af Fallout, Mass Effect, Dragon Age, Dark Souls?


Efter gode RPG´er, i hvert fald. Jeg har spillet Fallout 3 igennem et par gange. De andre har jeg ikke prøvet (er de alle til PS3?). Det er svært at formulere hvad der lige fænger hos mig af den slags. Jeg prøvede fx at spille Baldurs Gate (2, måske) på X-box igennem et stykke tid, og det var ikke noget hit. Det var faktisk røvsygt.

Elder Scrolls-verdenen (fra Oblivion og Skyrim, anyway) tiltaler mig. Jeg synes de har gjort en del ud af, at gøre verden kæmpestor uden at være ligegyldig. Og samtidig "fuldstændig" fri, forstået på den måde, at man har hele kortet til rådighed fra første sekund og kan gå hvorhen man vil (og blive spist af en bjørn).
fck-medløber.
@stofferc

Jeg elsker UNCHARTED så kan ikke forstå, at nogen ikke kan lide gameplayet. Man kan sige, det er lidt det samme, med den ene væsentlige forskel, at det er open world.
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Historien i Uncharted trækker nu også godt op. Den er fandeme god. Jeg kender ikke Tomb Raider.
fck-medløber.
Jeg syntes at stemmeskuespillet og historien (dog med lettere retarderede elementer) var helt i top i Uncharted, gameplayet virkede bare klodset og middelmådigt (har kun prøvet 2´eren). Men det er jo en smagssag. Jeg spillede det også på et tidspunkt, hvor jeg virkelig var ved at få nok af quicktime-events, så det har sikkert haft en stor indflydelse på mit helhedsindtryk.
-
@elendil

Fallout: New Vegas udkom i oktober 2010, bl.a. til PS3. Og som du ved fra 3´eren så er man fri til at drage afsted i alle retninger fra start. New Vegas har ikke engang nogen påtvungen Vault tutorial.
Efter 24 timer på min første char, synes jeg at det gameplay-mæssigt er en forbedring på stortset alle punkter. Så hvis du ellers er opmærksom på, at du ikke har brug for fra en pause fra Bethesda´s tilgang, så go for it.

Forhør dig ellers hos din nærmeste Gamestop hvilke spil der kunne være interessante
\"He walked in like he owned the place. Which suggested he probably did.\" - Jack Slate
Jeg spillede det også på et tidspunkt, hvor jeg virkelig var ved at få nok af quicktime-events, så det har sikkert haft en stor indflydelse på mit helhedsindtryk.

Har du haft en periode hvor du var ved at få nok af quicktime-events!? ;)
Lose all to save a little
Jeg prøvede fx at spille Baldurs Gate (2, måske) på X-box igennem et stykke tid, og det var ikke noget hit. Det var faktisk røvsygt.


Du har sgu aldrig prøvet Baldurs Gate på X-box af den gode grund, at det aldrig har været udgivet på konsoller. Du tænker utvivlsomt på Baldur´s Gate - the Dark Alliance, som er et ynkeligt forsøg på at freeride på BG-brandet.

BG-serien er den bedste RPG-serie, der nogensinde er lavet. BG1 er lige blevet udgivet som Enhanced Edition med mere content og optimeret til nye computere; BG2 er på vej.

Hvis du har en computer, Elendil, så bør du give (det rigtige) BG chancen.
"Det er ikke alderen, der gør det. Derimod nok: den skolede hensynsløshed, når man betragter livets realiteter, og evnen til at bære dem og i sit indre at være dem voksen."
annonce