Snak

Mere indhold efter annoncen

Tennistråden - Roger over?

Skrevet af Il_Preferito
man 11. jun 2012
Som lovet en ny tråd dedikeret til tennis, og i de næste dage også Nadal. Derefter ser vi frem mod Wimbledon og OL.

6-4, 6-3, 2-6 og 7-5. Regnvejrspausen redder Nadal, der går alene i spidsen med 7 sejre. Helt fænomenalt.

Lige nu er Djokovic ikke i nærheden af Nadal på grus, og slet ikke når han bliver pumpet tilbage under baglinjen. Jeg skal ikke kunne sige om han ikke kunne, men han gik i hvert fald ikke nok ind. Alt for mange uprovokerede fejl, og for mange 1. server der ikke kom ind.

Han klagede over regnen i dag(pga. sine kontaktlinser), men de klager var ingen steder i går, da gruset trak al topspinnet ud af Nadals forhånd.

Nadal har genopfundet sig selv, og det med relativt simple midler. Større serv(med mindre skrue), og mere vilje til at spille slicen(som dog havde gemt sig i finalen). På græs og hardcourt er jeg stadig ret sikker på at Djokovic er den bedste, men forskellen skulle gerne være mindsket, især i forhold til sidste år, hvor han blev ødelagt gang på gang.

Tillykke til Gruskongen. I min bog den bedste på det underlag nogensinde, og samlet set også oppe og røre ved de bedste.
Skrevet af toyota.22222@hotmail.com
Skulle hjem og se Nadal mod Djokovic, men saa viser de en kvinde kamp...zzzz

Startede de ikke kl 14?
Skrevet af Ill
De startede klokken 13, hvilket også var planen lige siden kampen blev suspended igår. Du kan glæde dig over ikke at gå glip af det store. Djoker kom aldrig igang og var kun en trussel i Nadals serv én gang.

Edit/ det kom til at lyde arrogant. Det var ikke min hensigt.
\"I\'m the motherfucking fucking one who calls the shots\"
Skrevet af Fernando M.
Nadal er i en position, hvor man om få år ikke kan afvise, at Federer kun er den næstbedste i historien. Det vil selvfølgelig altid være en smagssag, og Federers spillestil vil nok altid vække de største minder, men til gengæld trækker det ned, at hans sejre er blevet færre i det øjeblik, at han for alvor fik nogle udfordrere.

Men Roger, Rafa og Novak D. er generelt bare en drømmetrio og with the likes of Murray, Del Potro, Tsonga og Ferrer i haserne, så har herretennis muligvis sin bedste generation nogensinde i øjeblikket

Skrevet af bruger
Man må blot konstatere at Vorherre hader tennis. En latterlig lodtrækning gav ham walkover til finalen, og da modstanderen så endelig var ved at rulle ham op, sendes lige et regnvejr til at stoppe festlighederne.

Hormondrengens sejre er tennisens død. De vindes på styrke og energi. Elegance, finesse, æstetik? No way.
Skrevet af Il_Preferito
Hvis man ikke kan se elegance og finesse i Nadals spil, så er det da fordi man ikke aner et klap om tennis.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Razz
Nadal har et enormt slagrepertoire og alene det viser, hvor teknisk dygtig spiller han er. Når man så krydrer det med, hvor hårdt hans samtidig udfører de slag, så er der tale om et teknisk niveau, hvor vel kun Federer kan være med.

Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af machomortensen
Federer KUNNE være med... Han er forbi det punkt, hvor han var en trussel for Nadal og Djokovic.
Månedens MACHO: DANILO SOARES Månedens TUDER: RACISMUS PALUDANUS
Skrevet af andib
@Il_Preferito

Super - Det er lidt sjovere at overskriten kan ændres. Jeg var ved at være træt af at se "Så kom skotten i finalen". Mon ikke det kan trække flere herind at overskriften nu kan ændres.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Mats Wilander og Yannick Noah var en nydelse på grus. Især førstnævnte.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af Razz
Og for førstnævntes vedkommende en lidelse på græs.

Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Duck
Bruguera eller Muster kunne måske drille Nadal...i et sæts tid. Resten ville blive klædt af. Det er baseret på en mangelfuld og selektiv hukommelse.
Skrevet af ardiles
Er det ikke en lidt ligegyldig diskussion?
FOrresten så var Agassi bedst, og Becker på græsset :p
1961: Spurs-Gornik; a group of Spurs fans dressed up as angels and began singing Glory Glory Hallalujah. less than an hour later the words had already morphed from "Glory Glory Hallelujah" to "Glory Glory Tottenham Hotspur"
Skrevet af Il_Preferito
Roger Federer har i dag slået Mikhail Youzhny i semifinalen i Halle, og har derfor i morgen muligheden for at tage sin titel nr. 75(i ATP- og Grand Slam-sammenhæng). Helt fænomenalt, og "den gamle" ser skarp ud på græs.

Nadal røg tidligt ud til den forsvarende mester Kohlschreiber, og så en kende slidt ud i matchen. Derfor er det lidt svært at sige noget om niveauet på græs. Jeg vil gætte på at han holder turneringspause indtil Wimbledon går i gang.

Federer møder i øvrigt en anden ældre herre i finalen i morgen, nemlig tyske Tommy Hass.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Nr. 75 må vente lidt endnu for Federer, da han tabte finalen 7-6, 6-4 til Tommy Hass.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Røll
Andre der ser tennis på Eurosport 2?

Nalbandian har netop tabt finalen mod Cilic i græsturneringen i Queens.

Han tabte kampen på "usportslig" optræden. I første omgang kaster han ketchen i jorden to gange, hvor den ene gang hopper et stykke væk fra ham. Bagefter taber han sit parti i egen serv, og stillingen ville blive 4-3 til Cilic i andet sæt, efter at Nalbandian havde vundet første sæt 7-6.

Nalbaldian kvitterer med at sparke til et reklame skilt der indhegner en liniedommer, og reklameskiltet ryger direkte ind i skinnebenet på liniedommeren, og forårsager en rift/flænge på dommeren. Herefter dømmes han til taber.

Har aldrig set lignende før.

Skrevet af Il_Preferito
Wimbledon starter mandag, og der blev trukket lod til turneringen i går.

Den forsvarende mester er havnet i den første 1/4, og står(hvis jeg læser "træet" korrekt)til Berdych i en kvartfinale. Udover Berdych er der "kun" et par af de spanske grusspecialister i den del, så man må formode Djoko spadserer i kvarten.

Verdens nummer 3 er i 1/4 nr. 2, og står til Tipsarevic i sin kvartfinale. Tipsarevic møder i øvrigt meget omtalte Nalbandian i 1. runde. Federers 1/4 indeholder Isner og Simon af de mere interessante navne.

Hjemmebanefavoriten Murray er havnet i nr. 3, og kan se frem til en kvartfinale mod David Ferrer, hvis seedningen holder. Det gør den dog muligvis ikke, da Del Potro og Andy Roddick befinder sig i hans halvdel af nr. 3.

French Open-vinderen åbner mod brasilianske Belluci, og kan se frem til en kvartfinale mod sidste års semifinalist Tsonga, hvis seedningen holder. Tsonga skal dog igennem Tomic, Wawrinka og Fish i sin halvdel, mens Nadal i 3. runde potentielt kan stå over for Kohlschreiber, der eliminerede ham i Halle.

Umiddelbart synes Murray at have den værste 1/4. Del Potro kan gå hen at blive et meget ubehageligt bekendtskab, Ferrer har netop taget turneringssejren i S-Hertogenbosch),og med både Raonic(med frisk sejr i Queens) og Cilic er i hans halvdel. Derudover har hans græsform været horribel, og han døjer eftersigende fortsat med ryggen.

Djokovic er den store favorit, og hans lodtrækning gør ikke værdigheden mindre. Han står først til ordenlig modstand i kvarten, og det må siges at være en fordel for en mand der har set slidt ud de sidste par måneder(han har dog, mig bekendt, holdt turneringsfri siden French Open). En semi mellem ham og Federer ville være herligt, og forhåbentligt kan gentlemanen fra Schweiz komme bedre med, end han gjorde i Frankrig.

Federer bør gå i semien. Han skal ikke døjes med Isner før en eventuelt kvartfinale, og hvis seedningen holder bliver det i stedet Tipsarevic, som han, halvgammel eller ej, bør køre ud af Centre Court. I semien er det så dog nok også forbi, selvom han forhåbentligt kan få endnu en finale.

Nadal tabte i Halle, og har siden brugt tiden på at restituere efter en hård grussæson, hvor han ikke holdt mange pauser. Tsonga kan blive meget farlig, og især på græsset. Han er uortodoks, og det er sjældent Rafas kop te. Jeg tror og håber på en finaleplads til ham, men på græsset mod Djokovic vil finalen nok få et andet udfald, end den gjorde i Frankrig. Også selvom Nadal er rykket tættere på Djokovic(som er faldet et par % i kadence).

Spørgsmålet bliver hvordan de respektive favoritter har tænkt sig at bruge kræfterne. OL venter lige om hjørnet, og alle 4 har udtalt sig meget varmt om muligheden for at tage guldet i den turnering. Det kan blive meget vanskeligt for en vinder(eller finalist)også at gå hele vejen til OL. 20 dages pause lyder af meget, men i midten af sæsonen kan det blive et problem.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af machomortensen
Fornemt skrevet.

Er Roddick efterhånden ikke rigtig meget over the hill?

Personligt vil jeg holde øje med Tomic og især Raonic.

Jeg deler den vurdering - du mere end antyder - nemlig, at det ligger til Djokovic.
Månedens MACHO: DANILO SOARES Månedens TUDER: RACISMUS PALUDANUS
Skrevet af Il_Preferito
Jo, det er han, og hans resultater de sidste par år er faktisk ringere end jeg troede. 4. runde forrige år, og 3. runde sidste år. Det er jo Wozniacki-agtige stats. Mest af alt blev han også kun nævnt, fordi han spillede finale i opvarmningen i Eastbourne.

Han må i øvrigt om nogen være træt af at have været på toppen samtidig med Federer.

Tomic tror jeg også bliver spændende. Han har fortsat fremgangen fra sidste år, og efter eget udsagn er favoritunderlaget jo græs(selvom hans to junior Grand Slams er på hard court). Han står til Fish i 3. runde, men amerikaneren har holdt pause gennem hele grussæsonen, og må formodes at være ude af kampform. Derudover har han spillet på grænsen til det elendige i år.

Men så bliver det så også 4. runde mod Tsonga, og en eventuel kvartfinale mod Nadal.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af andib
Havde ikke lige set komme at Venus Williams skulle blive slået ud i første runde af en forholdsvis ukendt russer.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Il_Preferito
Og mon ikke det så småt er slut for Venus´ karriere også. Hun når aldrig tilbage til verdenstoppen, og skaderne har regnet ned over hende(og søster)de sidste par sæsoner. Spillestilen har ædt dem totalt op.

Via Claus Elming på Twitter, kan jeg se at der har været 6 forskellige vindere af de sidste 6 Grand Slams på kvindesiden. Det er jo tåbeligt.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce
0