Snak

Mere indhold efter annoncen
Først og fremmest skrev jeg "vel nok det vigtigste overhovedet".

Dernæst er det soleklart, at man med en stor serv kan kompensere for manglende bevægelse, evner med for- eller baghånd, etc. Man kan ikke med gode forhåndsslag i samme grad kompensere for at have en dårlig serv.

Hvis du er en god/stor server, så kan du kontrollere pointet fra start, eller endda esse.

Du kan se hvor vigtig serven er, hvis du tjekker kampfakta, og undersøger hvor mange procent af pointene der vindes på førsteserven - Hvis du ikke gider kigge, kan jeg fortælle dig det: Det er mange.

Der er en grund til at eksempelvis John Isner ligger nr. 13(og har ligget 9)i verden, og det er satme ikke fordi han danser rundt på banen som en gazelle, slår en topspunnet forhånd som Nadal, eller en baghånd i klasse med det Murray præsterede i dag. Det er fordi han smadrer den ene enorme serv afsted, efter den anden.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Flot betragtet, hvad mener du så om Karlovic, mega god er han da! Spejlæg af en kommentar endnu en gang!
Players lose you games, not tactics. There’s so much crap talked about tactics by people who barely know how to win at dominoes.
Karlovic er da netop det bedste eksempel på hvad førsteserven har af betydning. Serven er den eneste facet i spillet han mestrer, det gør han til gengæld så godt at han rent faktisk har været oppe omkring top 20 i verden.

Hvis du lige kommer ud af din sort/hvid verden og læser hvad der bliver skrevet så er du sikkert også kun uenig så længe din stædighed byder dig det.
Og netop fordi han har så god en førsteserv som ar altbetydende i din lille Verden, ligger han nr. 103! Nej det har nemlig noget at gøre med at det at være en komplet spiller, betyder mere end at have en god førsteservprocent!

Stædighed, tjah, men forståelse for hvad det betyder at have alle andre facetter i spillet der skal fungere ligeså er vist mere overskyggende i dette!

For du er da stadig ude på et sidespor hvad det angår!

Flere spillere er igennem tiden ikk blevet il noget, fordi de ikk har haft meget andet end serven at læne sig op af og dette er Karlovic et pragteksemplar på! Hvad angår John Isner, kan han en smule mere end Karlovic, det er præcis grunden til at han ligger hvor han gør i dag, for du skal ikk mange år tilbage for at han kun lænede sig op af sin serv ligeså! Og der var han så sandelig ikk noget at råbe hurra for...

Så hvis din Verden er så farvet, kan det være du skal forholde dig til virkeligheden i stedet for dine egne meninger og kommentarer...
Players lose you games, not tactics. There’s so much crap talked about tactics by people who barely know how to win at dominoes.
Jeg prøver igen: Jeg skrev at førsteserven vel nok var det vigtigste overhovedet.

Ingen steder skriver jeg, at en stor serv er ensbetydende med at man ikke behøver kunne andet. Jeg skriver, at det er på præcis det punkt det er nemmest at kompensere for manglende evner på andre felter.

Du forholder dig overhovedet ikke til argumenter, og det er pinligt.

Som jeg skrev: Tjek hvor mange point der vindes i førsteserven, og vend så tilbage.

Karlovic er 33, og har siden 2010 været plaget af en fodskade, der holder ham ude af mange turneringer, og derfor er han raslet ned af ranglisten.

Spillere som han og John Isner er prototypen på hvor langt man kan nå med en stor serv. Han har altså ligget nr. 22 i verden, da han toppede - Hvis det er det samme, som "ikke at blive til noget", så er du selvfølgelig svær at danse med.

Det er fint nok du ævler om at have "alle andre facetter i spillet, men hvor mange tennisspillere kan du nævne, der falder i den kategori? Jeg kan komme på 2 eller 3 aktive, der med lidt god vilje kan presses i den kasse, og er det din ramme, så er du(du gættede det)svær at danse med.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Returneringer er om noget lige så vigtigt, tag spillere som dem der ligger i toppen og spiller som Agassi, Courier osv. Der er ingen af dem der har haft en god serv, men har vundet Grand Slams, været nummer 1 i Verden, ja jeg kunne blive ved.

At kompensere med en stor serv er på et stadie som alle andre "facetter" er i tennis. Er der nogetcduber dårligvtil, vil modstanderen, hvis han har det mindste kvalitet, udnytte dette.

Men du forholder dig så sandeligt til hvad du tror der er bedst fyre din egen overbevisning, Gud fri mig vel, det skal du have lov til, men ikke desto mindre er de bedste spillere, dem der kan det hele!

Som jeg skriver nu, tjek hvor mange vildleder bliver vundet ud over det at have en kanon førsteserv og vend så tilbage og fortæl hvad derover vigtigst!

Om jeg er svær at danse med skal jeg overlade til nogle andre end dig/Jer, men I er da noget så indbegrebet af hvad I selv mener, ligesom jeg måske oz kan være, men det der er essensen i dette er, at faktum er, at ligegyldigt hvor god en serv du har, kompenserer den aldrig for resten af spillet. Der er ligeledes ikk nogen der har været nummer 1 i verden gennem længere tid, der ikk har kunnet kompensere med at kunnevresten af gamet og det er et faktum!

Vi kan blive ved, men du er ikk andet end fordybet af din egen mening, ligesom jeg og der bliver vi tilsyneladende aldrig enige!

Men en komplet spiller er, frem for alt, bedre end en spiller med en god serv!
Players lose you games, not tactics. There’s so much crap talked about tactics by people who barely know how to win at dominoes.
moderator
Men en komplet spiller er, frem for alt, bedre end en spiller med en god serv!

Hvem har påstået andet?

Læs dog hvad Pref skriver, inden du blamerer dig yderligere.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Du har tydeligvis ikk læst hvad det er det hele er udsprunget af, så luk nu ægget!
Players lose you games, not tactics. There’s so much crap talked about tactics by people who barely know how to win at dominoes.
Gas nu ned Nigar .

Jeg fik desværre ikke set kampen , glæder mig dog enormt meget til finalen
- har fået tatoveret en 100,- kr seddel på tissemanden. Det er skønt at ha´ penge i hånden. Skønt at se den vokse. - Jeg er ordblind
Jeg fik heller ikke set kampen, desværre.

Kl 9 søndag passer mig noget bedre end kl 9 idag.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
annonce