Snak

Mere indhold efter annoncen
moderator
Koh Samet er ikke, og på Koh Chang kan også findes stille strande. Phuket er så turistet som det kan blive og som du nævner langt fra Bangkok. Mange har en ide om at Bangkok er forfærdelig, men det er et helt uretfærdigt rygte, startet af folk der skulle være de 24 timer før de skulle flyve videre til Phuket, da der ikke var direkte fly.

Bangkok er stor og der er meget trafik, men med skytrain og metro er det en leg at komme rundt.

I Hua Hin kan du godt finde pæne strande:

http://www.huahintrip.co…ua-Hin.html

Det er 2½ times kørsel fra Bangkok.

Hvis I skal være væk 14 dage kunne I godt tage en uge i Phuket området og så en uge i Bangkokområdet. Der er masser af billige fly imellem.
Dette er en signatur.
moderator
@ SirC

Rejser du altid alene på dine ferier, eller er I et slæng, der følges?
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
moderator
Det er lidt forskelligt hvordan selve rejsen er. Når jeg er i Thailand er det som regel med min bror der taler sproget. Dubai kender jeg en masse mennesker i, så der rejser ned og mødes med folk. Jeg rejser dog som regel enten med folk eller for at mødes med folk.
Dette er en signatur.
Jeg vil også mene man skal undgå Hua Hin. Super turistet og så lækre er strandene heller ikke i området. Det er oftest ret vindblæst (har været der 4-5 gange uden at opleve roligt vejr). Helt generelt minder det også en smule om mini-pattya efter min smag. Ulækkert!!

Jeg synes tilgengæld rigtig godt om Koh Samet og Koh Chang. Sidste nævnte har jeg ofte brugt til at have et par dage med ren afslapning.
ER også på højde med SirC vedr. Bangkok. Brug noget tid i byen, fantastisk by som har det hele.
Sur og træt gammel mand!
moderator
@ SirC

Ok, jeg vil gerne ud at rejse til vinter, og tænker på at smutte afsted på egen hånd. Så ville lige høre dine erfaringer i så fald. Men, det kan bare tages i rejsetråden, når det bliver relevant.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
moderator
repos, jeg kan give tips og tricks til steder, men selve det med at være helt alene, der har jeg måske ikke så meget at byde ind med. Jeg ved dog heller ikke om det har nogen betydning.

@Pronizzen, jeg er ikke uenig, men Hua Hin er trods alt bedre end Pattaya, hvis man ikke skal til en ø. Koh Samet havde ikke rigtig flotte strande, men det var dejligt afslappet og der var ikke fuld at idiotiske unge turister med plastikspande fulde af sprut.
Dette er en signatur.
Repos, jeg har rejst en del alene, både i Europa og USA, hvis der har nogen interesse.
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
moderator
Det har det bestemt. Lad os tage den i rejsetråden. Jeg graver den frem.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Hola cunts ..

Jeg svanser til Thailand om en måneds penge i tre ugers tid .. Jeg har kun billet til Bangkok og min plan er bare ren party-ferie .. Og ved party-ferie mener jeg ikke "Pataya-party-ferie" .. Nogle der kender til nogle gode øer hvor det går ned og hvor man kan feste som var det 1998 .? Jeg har flirtet med tanken om Koh Samet og Koh Phangang ..
Jeg mødte en pige fra Smilets By- og hun var ordentlig G ..
Koh pha ngan. Bare sørg for, at det IKKE er full moon eller ugen op til. Ellers er det en fantastisk ø og half moon er skægt.

Amsterdam Bar er et must, hvis du vil ryge græs til en proper solnedgang.

Nede for enden af Haadrin stranden, er der nogle bungalows oppe på nogle klipper. Det er der, du køber dine svampe shakes.
annonce