Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af $aw
Perfekt. Hvordan er internettet egentlig i byen?
Carefree
Skrevet af Sir , moderator
Super godt. Du køber bare et simkort i en butik. Altså et thai-nummer. Så er du kørende.
Dette er en signatur.
Skrevet af $aw
Lækkert. Tak for råd. God søndag
Carefree
Skrevet af T-41
Afbudsrejsen er midlertidig blevet udsolgt, og det kan sagtens vise sig at være en fordel. Havde nemlig overvejet om det er for meget opholde sig i samme resort/hotel i 2 uger, det ser ud til at være bedre at booke fly og hotel adskilt, således man kan flytte hvis hotellet ikke tilfredsstillende. Hvad skal man være opmærksom på når man kigge på hotel (mindst 3-stjernet)? Det er svært at bedømme hotellernes stand, når man ikke har set dem.
\.
Skrevet af Sir , moderator
Tag til Bangkok og tag derfra. Det er 3 timers kørsel til Hua Hin hvis du absolut skal have strand. Der er også mulighed for at tage til Koh Samet ret hurtigt.
Dette er en signatur.
Skrevet af T-41
Bangkok må være til en anden gang, er ikke så interesseret i storby-oplevelser i øjeblikket.
\.
Skrevet af Sir , moderator
Ok så prøv Bangkok og en storbytur.
Dette er en signatur.
Skrevet af T-41
Hvad adskiller Bangkok fra en typisk storbyrejse? Altså ud over klima og kultur.
\.
Skrevet af Sir , moderator
For mange ting til at nævne. Pointen var bare at du fra BKK kan komme nemt videre til noget strand og at du ikke død og pine behøver flyve charter til Phuket.
Dette er en signatur.
Skrevet af T-41
Point taken. Ved godt du er kæmpe fan af Bangkok, jeg har tidligere skrevet formålet med turen og er lidt skeptisk om Bangkok er svaret. Men prøv at komme med 1-2 konkrette bud på overnatning og oplevelser, det kan være jeg bliver inspireret.
I løbet af året har jeg døjet med en grim lungebetændelse og stress, så fred og ro er prioriteret.
\.
Skrevet af Hr. Undertegnede
Jeg er på Phi Phi og nyder en gyselig pina colada på stranden .. For Silvan hvor er det dog helt ukristeligt godt ..

Ville ønske I var her ..
Jeg mødte en pige fra Smilets By- og hun var ordentlig G ..
Skrevet af Halil
Me to.

Det sner her.

Jeg overvejer at kaste mig i Peblingesøen.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Cyanite
Heh, Umdertegnede...

Var på Phi Phi for præcis een uge siden. Nød dog en cornetto(!) mens min mor insisterede på at benytte stranden i de to timer vi ventede på at tage videre mod Kho Lanta.

Jeg havde tilbragt dagen med at dykke lidt v monkey beach, så havde fået vand nok der.

Hvis du kommer videre til Kho Lanta, kan jeg varmt anbefale baren Iriee et par km ned ad hovedvejen fra havnen i Saladan. virkelig god mad og bliv siddende til om aftenen, hvor de plejer at have helt igennem respektabel live musik. Kho Lanta vrimler med bacpackere, så der er en del at kigge på. Baren Ejes af en thai´er, der er gift med en tysk kvinde. hun er gravid og er vist sat til fødel i denne uge, så tag en lille gave med og få kongeservice, no doubt 😉
"Is my friend in the bunker or is the bastard on the green?"
Skrevet af Sir , moderator
Jeg rejser mod Bangkok på lørdag, skal dog lige til Hong Kong først. Hvis du er i Bangkok så skriv herinde, så giver jeg en øl.
Dette er en signatur.
Skrevet af Hr. Undertegnede
@ Halilsen .. Du kan glæde dig over at Lai Ydes kone skal føde hjemme og 17-årig Putin fik selfie med Mary .. Den slags nyheder får De ikke hvis De begynder at soppe på bunden af Pebberen ..

@ Cyanite ..

Vi havde konverseret om Kho Lanta men jeg tror det bliver noget malaysisk hurlumhej efter weekenden men det er i hvert tilfælde noteret bag øret med bar(n) og gave .. Det lige før man skulle gøre det bare for at kunne sige at jeg havde hørt det på et dansk fobolforum .! Hah .. Desuden elsker jeg gravide .. Øhm ..

Jeg var på den ellers så omtalte Monkey Beach i går .. Som en anden verdensmand skulle jeg nutellavis kajakke derud efter et par øl og drinks .. For satan hvor er jeg ringe på vand .. Jeg var helt færdig da vi nåede derhen, hvorefter en abekat stjal det vand vi havde med .. Jeg var rasende .. Og det er altid godt at være utilfreds i bar mave ..

@ Sir ..

Jeg tror jeg er i Bangkok 21.-23. og bor omkring Lumphini Park .. Hvor længe er De der ..?
Jeg mødte en pige fra Smilets By- og hun var ordentlig G ..
Skrevet af Sir , moderator
Jeg kører fra Bangkok den 20. desværre. Har lejet en bil og kører til Pranburi.

Spis på T&K seafood eller Soulfood Mahanakorn hvis du får mulighed.
Dette er en signatur.
Skrevet af Hr. Undertegnede
Som alle andre normale individer er jeg jo skræmt fra vid og sans over trafikken udenfor Skandinavien (altid et godt samtaleemne) .. Jeg er også for bange for at leje scootere, selv på øerne .. Hah ..

Jeg har netop rejst med 2 englændere et par dage, som for 1. gang var udenfor Europa, de havde skabt sig på Khao Sahn efter en taxa-tur og derefter overfor policen .. Den ene var herefter helt gennembanket, som i helt gul og blå over halvdelen af kroppen, især i ans .. Hvem fanden skaber sig også for politiet der .? Åhh ja ..
Jeg mødte en pige fra Smilets By- og hun var ordentlig G ..
Skrevet af Hr. Undertegnede
Gulp ..
Jeg mødte en pige fra Smilets By- og hun var ordentlig G ..
Skrevet af Cyanite
haha, det er jo klassisk, at man som dansker i den boble vores samfund er bliver skræmt af en noget mere liberal verden - særligt manifesteret i trafikken.
Men ige et reality check: kører man defensivt, sker der sjældent noget. Min oplevelse på lejet motorcykel (kun b-kørekort i dk) er, at folk faktisk er virkeligt hensynsfulde over for hinanden. de lukker for eksempel folk ud fra sideveje, giver generelt plads og der er zero road rage. Der er ingen, der føler de skal holde på sin ret, som dk trafikanter. Jeg blev nuppet een gang af en razzia, og da jeg flashede et internationalt kørekort, blev jeg verfet videre, no questions asked.
En derboende svensk reality kendis, jeg lidt tilfældigt stødte ind i en dag i Kamala beach på Phuket fortalte, at razziaer fra politiet primært går på om folk bærer hjelm, har kørekort eller våben/stoffer på sig. Og med int. kørekort går det som regel, men er det en emsig fætter, stikker han dig en bøde på 500 baht(100kr) inkl. kvittering, du så kan "køre" på de næste 24 timer. Lidt ligesom en P-bøde 😁
Så bare kør forsigtigt, så sker der intet og du vil med garanti opleve det jeg fandt ud af.

Med thailands styreform, som jo er korruption, så diskuterer man IKKE med politiet, men betaler bøden pænt og bevæger sig videre. Alt andet er dumt, for bøderne er micro
"Is my friend in the bunker or is the bastard on the green?"
Skrevet af Sir , moderator
Thailand er det næstfarligste sted i verden at færdes i trafikken. Kun Namibia er værre. Jeg har flere gange kørt bil derude og især i Bangkok er det godt nok crazy. Man skal holde sig fra Minivans, både at køre i dem eller tæt på dem. Det er oftest dem der er involveret i ulykker fordi chaufførerne er på sådan et absurd akkordsystem, så jo hurtigere de når frem jo flere penge. Dem er de grå toyotaer der fragter folk fra Bangkok til turistdestinationerne.
Dette er en signatur.
annonce
0