Snak

Mere indhold efter annoncen
"Altså at slå sig ned midt inde i byen fyldt med zombies og passe de gamle? Det tror jeg ikke lige du overtaler gruppen til"

- Det virker da som et rimeligt sikkert område, med god mulighed for at afskære sig fra the walkers. Hvem skulle ikke ville det, i den situation?

"Har svært ved at se problemet her"

- Problemet er at det virker ulogisk, ikke at søge sammen med nogen, som man har langt større chance for at overleve sammen med. Og delingen af våbnene er et udtryk for, at man ikke ønsker at samle sig.

"Du tror et menneske bare ændrer personlighed, historie og væremåde fordi verden er gået til rotterne?"

- Det er der jo heldigvis ingen af os der ved, selvom du gerne vil give indtrykket af at gøre det :-) Hvorom alting er, tror jeg at mennesker er gode til at overleve - og vil bruge energi på dette, fremfor machomagtkampe før deres verden igen har stabiliseret sig.

"Men det ville da være smukt om mennesket kunne samarbejde i katastrofesituationer... Det viser virkelighedens erfaringer bare ikke på nogen måde"

- Sikke noget sludder. Selvfølgelig vil de fleste redde sit eget liv før andres, men i post-kaosperioder, er mennesker netop gode til at samarbejde. Det er da veldokumenteret.
"... når nu alle broerne er sprængt i luften"

- Tunnel?
Mon ikke der er lukket der også? Øen blev jo afskåret.
Kosovo je Srbija
Don´t know. Alternativt er hun (eller de) kommet over ved Bronx og har fundet sig en bil magen til en hun har fundet på Manhattan.
Det kan være. Det var også en fed øse.
Kosovo je Srbija
Jeg har aldrig været fan af tv-serier, uanset afskygning. Jeg vil dog give denne en chance.
Hvor er det bedste sted at holde sig opdateret mht. hvornår episoderne udkommer ?
De udkommer mandag morgen. Der er blevet vist 5 (i USA) indtil videre.
@ Bishop

Hvis ikke det i Dexter var et relevant tema, om han bliver fanget, hvorfor bruger de så tid på det? Nu er vi igen igang med en historie om, at han bliver forfulgt/forsøgt afsløret af diverse personer, hvorfor det altså ikke ser ud til, at seriens skabere er enige med dig i, at det er helt ligemeget. Min anke er så, at der INTET er på spil for Dexter - hvorfor hans personlige udvikling også bliver ret kedelig. Det kunne da være den "ultimative" udvikling for ham at blive fanget, og tvunget til at se på nogle af konsekvenserne af hans mord, i stedet for den glorificering som serien har begået de sidste fem sæsoner.
Super. Tak for det, Matias.
@Curtis

Jeg skriver "Mht. Dexter så er temaet ikke i så stor grad om han bliver opdaget eller ej, mere alt det andet, og hvordan han udvikler sig som menneske, jeg synes den fungere ualmindeligt godt.

Selvfølgelig er det ikke helt lige meget og er med til at give serien spænding, og det ville da også være mærkeligt ikke at have det med, der jo en vis risiko ved at være seriemorder. Men der bliver da i endnu større grad fokuseret på hans menneskelige udvikling, hvilket vises i hans mange snakke med hans døde far, og forholdet til Rita og hendes børn etc.


Hvis du mener det altoverskyggende tema I dexter er om han bliver fanget eller ej, så har du misforstået serien.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce