Snak

Mere indhold efter annoncen
*Spoiler*

Man kan efterhånden stille en del spørgsmål til denne serie. Endnu et blablabla afsnit. De kører stadig i ring med den forsvundne pige. Det har varet i over flere afsnit nu. Nu er hun snart ved at være så uinteressant, at de meget snart gerne må finde hende. I øvrigt har jeg fået afsløret hendes skæbne.

Lori er gravid og står i et dilemma, hvor hun skal vælge mellem abort eller få barnet. Rick finder ud af det til sidst, og nu ved man godt, hvad de næste afsnit kommer til at handle om (barnet). Der sker simpelthen for lidt til, at man virkelig føler, at der er udbrudt en zombie epidemi.

Jeg finder det også utroligt, at de har så meget ammunition , at de vil give det ud til skudtræning. De må have utrolig mange kugler.

"Vi er bare ikke bedre"
moderator
Ja, når selv pigens mor åbenbart har svært ved at hidse sig op over sin datters forsvinden, er det svært at forlange af os seere.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Det må nu stadig gerne snart blive 14. februar, så vi kan få 2. del af sæson to!
AaB: 100 % BRAVEHEART!
Enig Bong. Der må ske noget nyt og banebrydende i næste del, så jeg sidder også og triller tommelfingre.
Silkeborg IF
De må snart snart tage ind i en stor by og tæske en masse zombier. Andel del af sæson 2 spår jeg kommer til at handle om at de rykker videre, og måske finder manden+søn der i første afsnit reddede den kære politimand.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Det er bare pinligt hvor tydeligt det er serien er blevet røvrendt budget mæssigt, og det er en skam. Første sæson er en af de fedeste og mest lovende jeg kan mindes for nogen serie. Så skærer de så meget i budgettet at manden bag Frank Darabont skrider, og så ender de med en sæson der isolerer handlingen for HELE sæsonen til én fucking farm ... Pis og papir siger jeg bare!!

Jeg håber de finder nogle penge til den inden det er for sent...
Skal forhåbentlig se Alcatraz i aften nåede det ikke sidst så kom mer lige med en opinion på et tidspunkt, men den virker til atr være lidt blandet modtaget pt.

angående Walking Dead

Jeg er selv lidt skuffet over denne series udvikling, synes karaktererne virker ret uinteressante og de formår ikke at skabe spænding om dem, men forventer den gennemsnitelige Zombie fan ikke lidt for meget af en serie som trods alt for det meste er baseret på spænding og intriger via sin dialog? jeg har ihvertfald ikke stødt på en actionpacked tv serie endnu medmindre man ser MacGyver tror jeg :D

Der er mange af personerne i serien der har en mærkværdig udvikling. Ham der spiller hovedrollen gik fra en afdæmpet kontrolleret sherif til total splittelse i anden sæson. Og hans deputy buddy er blevet en ren tosse. Så er der en mor der vil have et barn midt i denne verden. Den mest ligegyldige karakter må dog være bl.a være hende blondinen der tror hun er John Wayne hver gang hun tager en pistol i hånden. Også er der ham Norman Reedus karakter som trods alt er en af de mere likeable karakterer i serien som lige pludselig får en masse visioner efter en enkelt skovtur, uden tvivl det mest besynderlige i denne sæson indtil videre.

Personligt har jeg ikke så meget imod at det meste har foregået i det samme område det giver serien en chance for at bygge karakterne bedre op men jeg tror desværre ikke det vil på noget tidspunkt vil lykkes med denne cast som serien står med. Men igen så æder jeg serien råt hvem ved hvornår en kanal tør tage en chance med zombier igen :D

moderator
men forventer den gennemsnitelige Zombie fan ikke lidt for meget af en serie som trods alt for det meste er baseret på spænding og intriger via sin dialog?

En zombiefan forventer zombier. Gerne mange af dem. De skal dræbes på alle tænkelige måder.

En zombiefan forventer i hvert fald ikke Robinson-light, hvor de holder til på en bondegård, medens de diskuterer semireligiøse spørgsmål på absolut low-key niveau.

Skal man lave den slags serier, så bør det centrale spørgsmål, omkring tilstedeværelsen af zombies desuden fylde mere. Er det naturskabt, menneskabt etc? Det vil være interessant i stedet for de ligegyldige diskussioner, om hvis tur det er til at plukke frugt og lave mad.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Hvordan kan det være byen kan gå fra at være fuldkommen øde, til det pludselig vælter frem fra alle sider? Hvor kom de allesammen fra, og hvor var de, da de parkerede?

Og så er det jo bare ustyrligt dumt, at blondinen kan gå fra ikke at ramme noget som helst i bevægelse, til pludselig at lave headshots i hvert forsøg. Nu er jeg ikke ekspert på området, men jeg tvivler på evnen til at skyde ikke alene beror på det mentale?
Celtic Football Club "30 years ago today my mother and father met. I asked my dad how it came about, "Canny mind, but we humped Rangers 2-0." ~ random Celtic fan.
Men de skal da have kredit for, at alle karaktererne efterhånden virker så ulideligt irriterende, at man faktisk håber de bliver flået i småstumper. Især den religiøse tosse af farmer, og Carl. fornuftig og rationel må et barn simpelthen ikke være.
Celtic Football Club "30 years ago today my mother and father met. I asked my dad how it came about, "Canny mind, but we humped Rangers 2-0." ~ random Celtic fan.
annonce