Snak

Mere indhold efter annoncen
Den ser sgu fed ud denne serie. Hvis intensiteten kan opretholdes, som i f.eks. .....of the dead- filmene, bliver den et hit hos mig.

Og efter at have brugt søndagen på Jericho, på Zulu, har jeg fået lyst til at se lidt mere post-apocalyptisk, survival tv.
When dialogue fails, its time for violence.
Jeg var ret vild med første afsnit, afsnit 2 og især 3 har gjort at jeg har mistet interessen. Der bliver diskuteret for meget ligegyldigt lort, dybt urealistisk at de efter 3 uger eller hvor lang tid der er gået, allerede har vænnet sig til den noget uvante situation, og bruger tid og kræfter på ligegyldige hverdags diskussioner.

Dexter er stadig min favorit serie, den har haft en enkelt middelmådig sæson, sæson 3. ellers synes jeg det har pure class, sæson 4 var fantastisk og 5 som kører nu er også ved at bide sig fast.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Dexter er for mig også indbegrebet af, hvad man kan opnå med en serie, hvis man har en ordentlig idé. Men, jeg skal til at se The Walking Dead henover December, men jeg må tilslutte mig Rogos kritik af zombier - det fungerer sjældent godt særlig lang tid af gangen.

I ´I Am Legend´ er filmen jo også allermest interessant i den første halve time, hvor zombierne tilstedeværelse kan anes, men ikke ses. De fleste anmeldere var i øvrigt enige om i sin tid, at filmen var særdeles vellykket den første time, for så at falde gevaldigt i niveau fra det punkt. Det er sjovt nok der, hvor zombierne begynder at fylde mere og mere.

Zombier er lidt ligesom aliens - det kan være særdeles skræmmende, når filmene ikke vil vise dem, men blot lader beskueren ane deres tilstedeværelse (som i 28 days later og War of the Worlds), men i det øjeblik hvor opbygningsfasen afløses af uendelige kampscener, bliver man altid lidt skuffet.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Nu valgte man jo også at smadre I am Legend med den afsluttende scene i kælderlab´et. Hele filmens pointe bliver smidt ud af vinduet, fordi test-seere ikke brød sig om den.

Med den alternative slutning er I am Legend absolut topklasse hele vejen igennem.
Ipswich Town
"De fleste anmeldere var i øvrigt enige om i sin tid, at filmen var særdeles vellykket den første time, for så at falde gevaldigt i niveau fra det punkt"

- Den holdning deler jeg slet ikke. Filmen handler stadig om hovedpersonens håb, og det er gennemgående en rigtig god fortælling. Jeg er fint klar over at det stadig er en anelse for ufedt med zombier til visses smag, men så tror jeg at man må argumentere ud fra den betragtning, i stedet for at prøve at flette det ind i analyser og andet i den boldgade, at film/serier bliver dårlige af det element. Der er også mange der ikke kan lide splatterfilm - jeg selv inklusive - men det er pga. elementet (splatter), og kan derfor ikke overføres til vurderingen af selve historien eller fortællingen.

"... men i det øjeblik hvor opbygningsfasen afløses af uendelige kampscener, bliver man altid lidt skuffet"

- Ja, det er jo også derfor jeg efterlyser en mere klar idé med serien. Hvad er det, gruppen/grupperne skal? Hvis det bare er at overleve fra dag til dag, sker der jo ikke mere (ud over det, der allerede er blevet vist).
Hvad sker der for lovprisningen af Dexter? Første sæson var god, men derefter har det kun været ned af bakke. At Michael C. Hall er den eneste kompetente skuespiller i serien gør det heller ikke bedre, og hver eneste scene hvor man skal se på Debra/Quinn/LaGuerta/Batista er sgu som at blive rodbehandlet uden bedøvelse.
Derudover er hver eneste sæson en tematisk gentagelse, hvor du godt ved at Dexter aldrig bliver fanget, aldrig bliver afsløret osv, selvom det er lige ved og næsten i hvert afsnit. Luk nu det lort.

The Walking Dead er ok. Hvis Bishop synes de snakker for meget, skal han ikke læse tegneserien...

Boardwalk Empire derimod (og the wire!!) kan anbefales herfra. Sammen med Terriers, som dog nok ikke får en sæson mere. Desværre.
Nu er sæsonerne kun på seks afsnit, og jeg tror ikke at serien er tiltænkt en sæsonrække der kan matche større serier. Det sagt er de store serier i øvrigt typisk båret af karakterudvikling, snarere end udvikling i seriens historie og omgivelser - og det koncept kan man snildt overføre til The Walking Dead.

Næste sæson skulle være en fuld sæson, dvs. på 12-13 afsnit som de fleste andre dramaserier. Der er desuden masser af materiale fra tegneserien, men jeg tror sgu hurtigt det bliver trivielt.
Det er jo ikke det, at den ikke er fyldt med aktion scener, der genere mig, det er bare åndsvagt med alle de intriger, vi snakker en verden fyldt med zombier, så må der sgu være bedre ting at tage sig til.

I afsnit 3 fik jeg følelsen af at de havde levet under de forhold i mange år, jeg vil mene at man ville være i en lidt mere kaotisk forfatning hvis hele ens by var blevet invaderet af zombier for mindre end en måned siden?


Mht. Dexter så er temaet ikke i så stor grad om han bliver opdaget eller ej, mere alt det andet, og hvordan han udvikler sig som menneske, jeg synes den fungere ualmindeligt godt.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
- Hvad skulle forhindre Grimes gruppe i at slutte sig til dem? Det kan selvfølgelig godt være at de gør det, men så kan jeg ikke se hvad den scene hvor de deler våbnene, skulle gøre godt for.

At slutte sig til dem? Altså at slå sig ned midt inde i byen fyldt med zombies og passe de gamle? Det tror jeg ikke lige du overtaler gruppen til.

At han giver dem ca. halvdelen af våbene er jo en understregning af at han er en good guy. Har svært ved at se problemet her...


- I stort set hvilken som helst anden serie, ja. Jeg tror bare at ens overlevelsesinstinkt er noget stærkere end trangen til at skyde brystet frem i diverse machokonfrontationer.


Overlevelsesinstinkt? Du tror et menneske bare ændrer personlighed, historie og væremåde fordi verden er gået til rotterne?
Mennersker bliver sgu endnu mere svinske under katastrofer.
Men det ville da være smukt om mennesket kunne samarbejde i katastrofesituationer... Det viser virkelighedens erfaringer bare ikke på nogen måde. Så at du forventer det i denne serie er da lidt optimistisk.
Primus Inter Pares
I AM LEGEND SPOILER.

Jeg har altid undret mig over, hvordan kvinden kan komme væk fra Manhatten i sin bil, når nu alle broerne er sprængt i luften.
Kosovo je Srbija
annonce