Snak

Mere indhold efter annoncen
Selvfølgelig mener jeg ikke det, men min pointe er egentlig bare, at når det er fastsat at Dexter altid klarer den, så bliver serien blottet for spænding. Bipersonerne er jeg ligeglad med, da de er karikaturer og elendigt spillet.
At hovedpersonen ikke bliver fanget, kan sgu da ikke komme som en overraskelse, sådan er det jo i alle serier, hovedpersonen i The walking dead tror jeg heller ikke bliver spist af en zombie. Måske i sidste afsnit, ligesom dexter nok også bliver afsløret i sidste afsnit.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
SPOILERS for både Dexter og Walking DEAD!


Pointen er mest, at når de hver sæson som en væsentlig del af historien, hiver nogle modstandere til Dexter frem, som hele tiden er lige ved og næsten (koblet med masser af "fake-outs", fx i det seneste afsnit, hvor Dexter er i et helt andet hus! Det ved seeren bare ikke) at slå ham ihjel/afsløre ham/whatever. Derfor var jeg også GLAD for, at Rita døde. Og den her sæson har da også haft dens øjeblikke. Jeg mener dog stadig, de burde have lukket den efter et par sæsoner - konceptet kan ikke bære det længere. Sagt på en anden måde - der er intet på spil for Dexter, der er intet han kan miste, for som seer er vi vænnet til at han klarer den alligevel. Ligesom i Entourage!

Walking Dead er forøvrigt et ret dårligt eksempel, når vi lige har set en af hovedpersonerne kradse af.
Vel ikke et dårligt eksempel når vi snakker hovedpersonen. At en af andre store karakterer dør er jo ikke anderledes end Rita, hvad jeg øvrigt blev meget overrasket over.

Anyways at Dexter skulle blive afsløret ville være det samme som at slå ham ihjel, hvilket ville fjerne eksistensgrundlaget for serien, så det regner jeg ikke med, derfor synes jeg stadig det kan være spændene. Ligesom det er spændene i afsnit 1 af The Walking Dead hvor hovedpersonen er fanget i tanken. Det handler lige så meget om hvordan de slipper ud af kniben og ikke om de slipper, for det ved vi jo de gør.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
DR2 nu, om overlevelsesinstinkt. Punkterer ret kraftigt påstanden om, at vi ikke skulle samle os, når det handler om overlevelse.
Men det ville da være smukt om mennesket kunne samarbejde i katastrofesituationer... Det viser virkelighedens erfaringer bare ikke på nogen måde


Jeg husker da al elektriciteten gik i den nordøstlige del af USA. (og dele af Canada men ...)

Her blev 45 millioner mennesker, og 10 millioner Canadier kastet ud i et kaos hvor alt det de var afhængigt af brød sammen.

Det gik sådan set fint nok med at stå sammen.


Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Der er heller ikke noget der ryster folk bedre sammen, end en fælles fjende.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
SPOILER FØRSTE TO AFSNIT!

Så fik jeg set de første to afsnit. Kunne godt lide det, selvom det, ikke overraskende, ikke bringer noget nyt. Nærmest tværtimod. Den første dialog synes jeg var rigtig god (den med kvinderne, der ikke har lært at lyset også kan slukkes). Desuden kunne jeg også lide scenen i tanken, hvor han pludselig hører "hey you, dumb ass...yes, you in the tank". Det var sgu grineren..

Min eneste bekymring er, at spændingsniveauet vel bliver svært at opretholde..Karaktererne er jo hellere ikke noget specielt, men det er et eller andet sted dem, der skal bære store dele af historien..

Hvor lang tid skal det egentlig forestille, at hovedpersonen har ligget i koma? For det er lettere usandsynligt, at han har ligget der i månedsvis, som det altså ser ud til.

Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
"Karaktererne er jo hellere ikke noget specielt, men det er et eller andet sted dem, der skal bære store dele af historien"

- Jeg synes faktisk de har ramt ret godt og bredt.

"Min eneste bekymring er, at spændingsniveauet vel bliver svært at opretholde"

- Nu var denne sæson kun på seks afsnit, og selvom spændingsniveauet daler, så var det fint med tid og plads til at skildre den udvikling, gruppen gennemgår. Og det er det, der overtager fra den umiddelbare spænding. Jeg er mere spændt på næste sæson, hvor der er planlagt 12-13 afsnit. I første omgang skal gruppen finde en base, og jeg frygter lidt, at det kan der gå den første tredjedel af næste sæson med.

"Hvor lang tid skal det egentlig forestille, at hovedpersonen har ligget i koma?"

- Hmm, jeg havde det indtryk, at der var gået en lille måned. Jeg kan sagtens tage fejl. Men meget er usandsynligt (og ikke kun pga. zombietemaet). F.eks. de magtkampe der finder sted mellem "de levende" og at konen og kollegaen allerede dater, efter så kort tid. Med mindre det viser sig, at de har haft en affære fra før epidemien, synes jeg det er lige vel hurtigt at kaste sig ud.
Hmm, jeg havde det indtryk, at der var gået en lille måned. Jeg kan sagtens tage fejl. Men meget er usandsynligt (og ikke kun pga. zombietemaet). F.eks. de magtkampe der finder sted mellem "de levende" og at konen og kollegaen allerede dater, efter så kort tid. Med mindre det viser sig, at de har haft en affære fra før epidemien, synes jeg det er lige vel hurtigt at kaste sig ud.

Ja, også mig, men det må være mere end en måned (selvom de visne blomster i stuen ligner, at de har ligget der under en måned. Mange af bladene er stadig på). Negeren med sønnen nævner også "den første måned". Og som du selv siger, affæren er mærkelig hvis den er startet på under en måned.

- Jeg synes faktisk de har ramt ret godt og bredt.

Jo jo. Men de er alle de klassiske karakterer. Intet nyt under solen. Det hele er meget klassisk bygget op. Men som sagt, jeg kan godt lide det indtil videre. Dog har ingen af karaktererne rigtig ramt min interesse.
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
annonce