Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kaptajnknark
D. 3/10-07 vil for evigt blive husket som en skammens dag. Det var dagen hvor jeg, sked i mine bukser for første gang i, tja ihvertfald et par år. Det den universelle og udødelige historie om svigt, kærlighed, skam og lort, masser af lort.

Det var på holmbladsgade, det var aften og klokken havde passeret 21. Rastløs og hæmmet af gårsdagen druk, befandt jeg mig på vej hjem til mine forældre.

En smøg og en flaske vand, var den lede cocktail, der fik tarmen til at flyde over, og derved kastede mig ud i en hæsblæsende kamp mod uret, og min egen krops forræderi. Men et massivt pres mod min endetarms åbning, nærmest vaklede jeg ned mod sportshallen på holmbladsgade, hvert skridt, hver bevægelse føltes som et sæag i maven, eller et tryk på tarmen.

Flere gange tænkte jeg på at finde en busk og møge mig bag, men min tro på migselv og min egen renlighed fik mig på andre tanker, ohh fordømte arrogance.

Jeg nåede hallen med de, i mine tanker, forgyldte toiletter hvor sæben flød i stride strømme og hvor brættet altid er lidt lummert. På dette tidspunkt har jeg klaret så meget tarm-tortur at jeg ville kunne deltage i enhver snak om tortur på diverse asylcentre i landet.

Mine nerver var flossede, mit hjerte bankede som en cokejunkies og tårene stod ud af mine øjne, da jeg endelig så skilltet" WC Herre". Jeg troede min lykke var gjort, og at jeg havde gjort det umulige, men nej! Som den lille luder judas min tarm, ja hele min krop er, lukker den op for slusserne da jeg er et par skridt fra toilettet.

Jeg når at smække og låse døren før det vælter ud af mig, jeg gisper og kan ik få vejret, sveden pipler ned af mit ansigt, og jeg kommer med lyde jeg ikke viste jeg kunne lave, stønner og griner på samme tidspunkt!! Jeg kæmper med at åbne mine bukser, ak og ve for sent!! Der er lort over det hele; på gulvet, på brættet, nede i toilettet, ned af toilettet, i mine bukser, på mine ben, over det fucking hele!!Sidder nærmest i bogstaveligste forstand i lort til halsen. Stanken er uhyrlig, den minder mig om gamle mennesker, bræk, sved og benzin blandet sammen og tilsat stanken fra at gaskammer.

Efter den først bølge af chok og væmmelse, begynde jeg at tænke på en udvej. Selvmord er det første der falder mig ind, men hvordan?? Har ikke remedierne til det, og for det andet ville mit eftermæle måske lide lidt under hvordan jeg ville blive fundet.

Efter ca 5-10 minutters overvejelser ser jeg mig nødsaget til at ringe efter min far og krybe til korset. Temmelig ufedt at skulle bede sin far komme og hente sig pga. man har skidt i bukserne osv.

det sørgeligste er sgu at jeg på tidspunktet var 27 år.......
When dialogue fails, its time for violence.
Skrevet af amorbavian
Skal det kun være klamme ting i denne tråd? Der sker jo også andre ting på toilettet.

Jeg vil forsøge mig med at anbefale alle, der barberer sig, at bruge L´Oreals Shaving Gel. Den er en klasse for sig selv. Indtil jeg prøvede den for et års tid siden, har jeg aldrig opdaget forskel på barberskum. Dette ændrede den. Fantastisk produkt, der gør dette nederen job meget mere behageligt.
Og jeg har prøvet produkter der er 4 gange så dyre.
Til After Shave vil jeg anbfale Shiseidos Energizing Formula (eller noget i den stil).

Og kom så med det metroseksuelle kort...
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af Raavig
Inspireret af 2girls1cup tilmeldte jeg et fodboldhold til Carlsberg cup sidste år. "7men1cup" havde dog ikke sås tor succes. Håber det bliver bedre i år.
Sir_C: [quote]@SorenF, det virker tåbeligt at anmelde indlæg som jeg har skrevet. Det er jo mig der får besked omkring anmeldte indlæg.[/quote]
Skrevet af Morratz89
Denne tråd fortjener da en renæsance, så here goes...

Dengang far her var soldat, sov jeg på en stue med et magisk toilet - i hvert fald vendte noget af det man skyllede ud, tilbage - bedst som man troede man var kommet af med det - Wow! Som om dette ikke er nok, sov jeg på stue med en ca. 1.5 meter høj kammerat, der efterlod (og jeg lyver ikke) lort på størrelse med en knyttet næve. Jeg vil endda ikke kalde det for "pølser" for det havde ikke en klassisk pølse-form, men var runde?!. Hvordan kan noget så stort komme ud af en så lille mand?? Han kunne endda gå en lille uge uden at besørge - hold da op!
- Bare lige et nostalgisk trip tilbage i tiden, til dengang far her var soldat..
I'm a master debater!
Skrevet af Mr. Pink
"Jeg hader når vandet sprøjter op, når jeg laver pølser.... "

Det er sgu da alvorlig noob-adfærd ikke at lægge et stykke toiletpapir ned i i vandet, således at vandet ikke sprøjter op.
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Alsen_RedDevils
Pink, hvor store pøller laver du?

\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af uden_benskinner
... når man bare SKAL på tordenstol.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Ill
Sæt dig på tværs af toilettet, så lorten rammer "væggen" på vej ned.

Så slipper man da for uventet vand.
\"I\'m the motherfucking fucking one who calls the shots\"
Skrevet af amorbavian
Sæt dig på tværs af toilettet, så lorten rammer "væggen" på vej ned.

Det er da også nederen..for så skal børsten bruges.

Ellers er det også meget sjovt hvordan forskellige lande har forskellige kummer som standard...nogle steder er det f.eks. umuligt at ramme vandet.
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af Cabra
Ellers er det også meget sjovt hvordan forskellige lande har forskellige kummer som standard...nogle steder er det f.eks. umuligt at ramme vandet.

Det bringer minder fra Amsterdam frem. Jeg forstår det ikke. Hvorfor skal man se hele sin lort liggende der uden vand.

Jeg synes faktisk det var lidt klamt.
Skrevet af amorbavian
Ja, men også lidt interessant.
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af Cabra
Tjah. I starten var det lidt morsomt. Men man bliver da bange for at lorten ikke kommer i ordentlig afstand:)

EDIT: Fed tråd.
Skrevet af FrækFyr17
Ja intet værre end sådan et stå-pissoir, hvor lorten bare langsomt og yderst visuelt glider ned langs kanten uden vand overhovedet.

Bringer altså minder frem fra en bestemt skitur/afterski for halvandet år siden. Meget beruset og skideklar træder man ind på herretoilettet i en beverding i Zell am See efter en lang dag med utallige pølseretter, Kit-Kat´er og lommelærkebesøg. Så derinde står jeg foroverbøjet med de besværlige skibukser omkring anklerne og kæmper for at holde balancen. Da maven så er tømt, opdager jeg at ovenetagen også skal udtømmes hvilket i det øjeblik kun kunne ske i selv samme toilet. Prøver dog først at snige mig ud til håndvasken, men her er overfyldt og optaget, så jeg må som sagt ty til kummen igen, selv om mine efterladenskaber stadig kæmper sin vej ned langs kanten. Hvilket kønt syn, men glemmer det aldrig. Også endda selv om jeg angiveligt var stiv.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Skrevet af amorbavian
EDIT: Fed tråd.

Klap dig selv på skulderen. hehe
Wives, be subject to your own husbands, as to the Lord.
Skrevet af uden_benskinner
tråden burde hedde lorte-tråden, men det vil trådstarter sikkert skide på...
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Cabra
Jeg synes der skal være plads til dem som godt kan lide at tisse.
Skrevet af Conte
Jeg har også to historier.

Den første skete i folkeskolen - vi går vel i 3.-4. klasse. Et par kammerater og jeg er en aften taget om på skolen for at spille bold. En af mine kammerater skal efter en solid gang aftensmad brølskide, og ser ingen anden udvej end at finde et sted i nærheden. Valget falder på legehuset på legepladsen. Han sætter sig ind og forretter sin nødtørft. Så langt, så godt. Dagen efter er der naturligvis en der finder en kæmpelort i frikvarteret. Vi står ude på legepladsen mens det sker og forsøger desperat at holde masken. Alle årgange får en stor opsang af rektor, og naturligvis trækker denne happening store veksler på loyaliteten blandt os der ved hvem synderen er.

Den anden historie er lidt inspireret af 2girls1cup indslaget - dog lidt afsporet i forhold til trådens oprindelige tema. Vi er nogle gutter der er på disko. Det var dengang det var smart at købe et hav af billige shots og tyre dem i gabet på ingen tid. Vi står og drikker og der kommer nogle halvstive gutter hen til os. Vi falder i snak og ved første øjekast virker de flinke nok. Lige indtil det går op for os at de blot nasser drinks. To af os lister ud på toilettet med en bakke med 7-8 tomme shots-glas og 2-3 shots vodka-juice har det nok været. Vi fylder glassene op med pis, hælder lidt juice oveni så de får samme farve. Ja, godt gættet... Ikke så længe efter står de stakkels nassere og lystigt drikker vores "gratis" pis-shots.. :-)
Wir sind Pokal!
Skrevet af Ill
Det må godt nok ikke være dejligt at skulle pisse så lidt ud af gangen.

Det gør da ondt sådan at stoppe op i sit "pisseri"?

Især når det er 2cl (og det er det vel ikke engang når der skal juice i), stop, 2cl, stop, 2cl, stop.
\"I\'m the motherfucking fucking one who calls the shots\"
Skrevet af NPK
Sidste sommer havde jeg formået at trykke en så stor dej, at hele systemet stoppede til. En slamsuger blev tilkaldt, men han havde ikke det rette grej eller mand til opgaven. Hold kæft hvor var jeg stolt på det tidspunkt. Nå, men vi aftaler han selv låser sig ind den efterfølgende morgen, da jeg vil sove min brandert ud.

Jeg vågner klokken 8, ved lyden af at der bliver skåret i noget ved siden af. Lyden bliver højere og højere, og jeg får til sidst kæmpet mig op af sengen, for at lokalisere lyden. Da jeg åbner døren til vores bryggers, bliver lyden erstattet af et brag. Synet der mødte mine øjne herefter, glemmer jeg aldrig. En af slamsugerne havde skåret faldstammen over, og der er lort overalt. Det løber brunt nedad væggene, og fra hullet i faldstammen sprøjter den ene tsunami af lort efter den anden.

Synet og specielt lugten af dette, ganget med kamp mange tømmermænd.. Åhh ja, jeg håber aldrig nogen af jer kommer ud for sådan noget.

Skrevet af uden_benskinner
nøgenløb var ikke nok for en tysker, der filmede tissende kvinder på roskilde:

"Med et skjult kamera bygget ind i sin taske har en 37-årig tysker optaget hemmelige videoer af kvindelige festivalgæster, når de har siddet og tisset."

http://ibyen.dk/fokus/ro…1010428.ece

wow - det er altså ret dedikeret.
gik i seng efter første halvleg
annonce
0