Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af jensmoch
Stranger Things sæson 2 holder desværre ikke samme niveau. Man prøver at udvikle på karakterer og tilføje et par nye, hvor enkelte bare bliver irriterende, ligesom en del af handlingen bliver for forudsigelig. Det er stadig OK underholdning, men i klassisk nostalgisk stil, rammes man lidt af efterfølger-forbandelsen fra den periode man efterligner.


Jeg synes faktisk Stranger Things 2 holder rigtig højt niveau, og undgår mange af de klassiske faldgruber for efterølgere, netop ved at bruge samme opskrift som tidligere succesfulde efterfølgere fra tidsperioden - Alien/Aliens nok en af de tydeligste inspirationskilder. Men det er selvfølgelig et spørgsmål om hvad man forventer, og i øvrigt synes om Aliens og de andre 2´ere.

Jeg synes personligt de formår at udvikle både universet og karakterne rigtig godt, og i øvrigt med et virkelig godt manuskript, og med samme fokus på detaljer som i sæson 1.

Der er klart nogle karakterer der ikke fungerer 100%, men lad os da håbe at der kommer bedre payoff på dem i næste sæson, når planen netop er at det skal handle mere om karakterudvikling, og mindre universudvikling - hvis man skal tro på hvad Duffer-brødrene har sagt.
Skrevet af Jpp
"Har endelig med et års forsinkelse fået set 1. sæson af Stranger Things sammen med damen. Hvor er det bare en fabelagtigt god serie. Glæder mig voldsomt til at se om Sæson 2 holder niveau, selvom det næsten må betragtes som en umulig opgave."

Og så kan du med ro og mag roligg springe over afsnit 7 i sæson 2, Krook. Det er så evindeligt ligegyldigt og noget forfærdeligt pis. Virkelig. Bras. Men ellers er jeg også fan af sæson 2.
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af jensmoch
Jeg synes ikke afsnit 7 er så ringe som folk gør det. Det er uden tvivl det svageste afsnit, men så elendigt vil jeg heller ikke mene det er.

De midterste ... 15-17 minutters tid, er virkelig sløje. Men både starten og slutningen af afsnittet er fint og bringer en del til karakterudviklingen, synes jeg.

Man skal dog ikke binge den, og gå direkte fra afsnit 6 til afsnit 7 ... der skal man lige skyde en pause ind. Komme mentalt lidt på afstand af slutningen på afsnit 6, så man ikke forventer direkte opfølgning. For så bliver man svært skuffet.
Skrevet af Jpp
Det er det mest overflødige afsnit siden "Fly" i Breaking Bad.
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af Petrescu
Jeg har det lige modsat med episoden ”Fly” i ”Breaking Bad”:
Man ser Walters tendens til at blive besat af selv den mindste detalje og hvordan han får Jesse med på at gøre små problemer store. Desuden kommer der væsentlig karakterudvikling mellem Walter og Jesse under deres samtale om cancer og Jane.
West Ham United
Skrevet af Jpp
"Man ser Walters tendens til at blive besat af selv den mindste detalje og hvordan han får Jesse med på at gøre små problemer store. Desuden kommer der væsentlig karakterudvikling mellem Walter og Jesse under deres samtale om cancer og Jane."

Jeg er totalt uenig. 35 minutter brugt på at fange en flue - og 10 minutter på at forklare, at man fangede en flue.
Jeg har godt hørt, at nogen er helt vild med det afsnit, fordi det stopper op og fokuserer på karaktererne. Men i tone med den her serie, så showcaser man ikke karaktererne ved, at de sætter sig ned og bare lukker det hele ud af hovedet. - Show it don´t tell it!
- Det er når Walt og Jesse bevæger sig ud i de vovefulde situationer, at vi ser, hvem de er og hvordan de reagerer.

Og i øvrigt med Jane... At Walt står henover hende mens hun drukner i sit eget opkast, uden at han gør noget siger virkelig noget om hans karakter. At Walt genfortæller de to første sæsoner ved at brokke sig over en flue giver os ingenting som seere.

Rian Johnson har skrevet det makværk af et afsnit, og han beviser kun med det her, at han er røvkedelig.
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af Jpp
Men hvis man er vild med unødvendig karakteruddybning, så er man nok helt vild med den nye Star Wars film, som han har skrevet og instrueret. Makværk.
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af Jussi
Legetøjet vi er rundet af - om bla Star Wars og He-Man er altså et kig værd på Netflix.

For os, der var børn i 80’erne.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af A-Z
Jeg har ikke set den nye Star Wars og er heller ikke vild med “Fly”, men filmen Brick skal nævnes, når man snakker Rian Johnson. Det er en ganske fin film. Hvis I ikke har set den og skal se én skæv ungdoms film noir i år, så lad det være den.
Genesis 38:8-10
Skrevet af X22
The Missing II på DR er vildt god. Spændende, urovækkende og lige som det skal være..
Skrevet af Manchester_United17
Ser folk egentlig Black Mirror?

Jeg har kørt de første to sæsoner over, og hands down tilkendegiver jeg, at det er en af de bedste serier, jeg måske nogensinde har set. Tankevækkende, dystert, skræmmende, well-written, det har IMO det hele.
Manchester United.
Skrevet af npl
Ser folk egentlig Black Mirror?


Black Mirror er ordentligt TV. En slags Twilight Zone for informationsalderen. De gode episoder, som der efterhånden er blevet mange af, er i særklasse.

3. og 4. sæson byder endda på lidt optimisme og humor.
Skrevet af Zaptech
Hvis ikke man har set Black Mirror, skylder man sig selv at komme i gang. Det er yderst få afsnit, der har været møjsommelige at komme igennem, men generelt er niveauet tårnhøjt og de bedste afsnit sprænger skalaen. Få det set!
Skrevet af repos , moderator
Black Mirror er forrygende.
Som tidligere nævnt er San Junipero noget af det bedste, jeg nogensinde har set på TV. Det er et voldsomt afsnit.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Chelseafc4ever
Er lige startet med Black Mirror.

1. Afsnit blev jeg fanget af..
De sidste to faldt min interesse, det var virkelig noget syret shit at se.

Anyhow, nu går jeg i gang med 2. Sæson og håber de afsnit vil fange mig, som det første gjorde :)
Chelsea FC Champions of Europe 2012, 2021
Skrevet af Bis
1. afsnit er det mindst syrede i hele serien. Så kan godt være den ikke er for dig så :)
Skrevet af hårdtype
Jeg har brug for en sjov serie til at koble fra en gang i mellem, gerne på de klassiske 20-30 min. Jeg er fan af Silicon Valley men har også set Modern Family, Workaholics, BBT etc. Det må dog godt være humor på et lidt højere plan en de sidst nævnte. Nogle der har forslag?
Skrevet af Sir , moderator
Family Guy?
Dette er en signatur.
Skrevet af Krook
Ved ikke om den 100% matcher dine krav, men Arrested Development er lavet af samme folk som Modern Family, og er lidt tungere, men også væsentligt sjovere. Der er exceptionelt mange underspillede jokes, og selv på 5-6. omgang, som jeg er på nu, opdager jeg stadig skjulte jokes jeg ikke har bemærket tidligere. Ubetinget min favorit komedieserie.

Jeg vil dog sige, at hvis det er en serie du regner med lige at se et afsnit af hver 3. uge, så ved jeg ikke om det vil fungere, ligeledes kan det også tage noget tid helt at fange hvordan humoren fungerer. Jeg skulle helt ind i 2. sæson før jeg gik fra "det er da ok" til "bedste komedieserie nogensinde".

Alternativt er "The IT-crowd", "It´s Always Sunny in Philadelphia" og "How not to live your life" også fornuftige bud.
Skrevet af repos , moderator
Seinfeld er oplagt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0