Snak

Mere indhold efter annoncen
Nordkoreas grænse er sikkert en hård nød, men der slipper både folk ud og varer ind.

Det er sprogbrugen jeg anfægter lidt. ´Lukkede og Åbne grænser´. Ordene benyttes ofte politisk til at give forkerte associationer.

Vi har jo aldrig haft ´lukkede´ grænser. Vi har i nyere tid haft paskontrol ja, men den var altså ultra-sporadisk.

Når der snakkes ´åbne grænser´ er det ofte i sammenhæng med sætningen ´de kriminelle vælter ind´. Hvilket jo heller ikke er tilfældet.
"Som jeg efterhånden har skrevet mange gange, er der her tale om en defensiv krig i den forstand at den ikke handler om at erobre territorier."
Nu er politisk retorik, vel generelt præget af, at det skal være catchy farverige udtryk, som "alle" mener at kunne forstå?
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
tak for indput ,,, Det eneste jeg nu tænker er,,

For satan jeg er glad for at jeg ikke bor i Grækenland og skulle have diverse landes illegale indvandre i lejre i mit land.
Mon ikke de får noget støtte fra EU, i forhold til at "sørge" for at lukke grænserne udadtil, samt at opretholde disse lejre.

Ifølge en underviser på mit studie, er de lejre dernede, vist ikke just særligt behagelige. Men selvfølgelig, for den del hvor alternativet er borgerkrig og ingen vand, kan det vel være det mindre af to onder.


Medmindre du bor tæt ved disse lejre, kan det vel for øvrigt være dig ligegyldigt, om lejrene er i dit land. (Udover evt. ekstra udgifter, EU ikke dækker).
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Ej det mener jeg sku ikke helt det kan.
Sådanne lejrer dæmmer jo aldrig helt op for de folk der skal bo der og lokalsamfundet rundt om bliver jo også tydeligt påvirket af at have en sådan lejr inden for mange kvkm.
annonce